Droppshotter napisał(a):
Uncle tak się zastanawiam, że skoro dajecie Beryla Comando który jest bronią prototypową

to może usunąć te cholerne skrzydełko także z Beryla wz.2004 i mini, odpowiedni "upgrading pack" jest już z tego co się dowiedziałem gotowy do wszystkich wersji Beryla i zostanie wprowadzony gdy tylko Comando zostanie przez Armie zatwierdzony.
Ale to tylko taka luźna propozycja bardziej z kategorii estetyka niż powinno być zrobione

Nie, Nie, nie i jeszcze raz nie! Mam juz dosyc poprawiania! Tak jak jest jest dobrze

Cytuj:
Nie znam się, widze czarne a część szare to myślałem że nałożyliście takie czarne tekstury....
A tekstury jakie będą?? Czarne czy te z kamuflażem??
Czarne
Rendery były wykonane w blenderze. To nie sa zadne tekstury tylko Material. w materiale sie ustawia Jak bardzo odbijaja swiatlo, otoczenia, i jak odbijaja poprostu za skomplikowane zeby teraz tlumaczyc. Ja ustawilem tak zeby Wyklądał jak by prosto wyszedł z fabryki, a czarny dalem tylko dla "Smaku" żebyście mniej wiecej widzieli jak bedzie z teksturami wyglądał. BF materiał w grze się sumie samemu jak by określa bo od tego jest specjalna tekstura, ale z tym to nie problem. Szkoda że nie nagrałem na filmiku beryla z First person perspective, bo wyglada lepiej niż ak47

Tesktury to największy problem bo właśnie bede próbował swoich sił w teksturowaniu. Jak pójdzie dobrze to go całego oteksturuje, jak nie, pewnie wyspa z Wujkiem. Jak narazie musze Zakodować beryla, potem zrobić mapy tekstur. Troche roboty będzie i to już nie tak szybko.