Teraz jest 26 lis 2024, 20:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 cze 2007, 19:09 

No pięknie , przepiękny przykład że są równi i równiejsi w Bf2 :lol:
koleś opisuje swoje rozterki związane z klanem Tweaks a cała scena go objeżdża jak małolata. A może mi ktoś powie dlaczego ? może dlatego że to sa koledzy ? może się znają ? nie wiem,ale wiem to że gdyby to się odnosiło do innego klanu i innych graczy to napewno te linki trafiły by do Pręgieża albo admini serwerów dali by im bany na miesiąc . [cenzura] /est I jeszcze pytanie do admina , moim zdaniem temat nie nadawał się do zamknięcia i bardzo duzo wnosił a więc pytam : czy znasz Panów z Tweaks i zrobiłeś im koleżeńską przysługe ?

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 19:16 

zobaczymy co stanie się z tym niewygodnym pytaniem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 19:47 

w tamtym temacie o Tweaksy napisał koles ze niezrobił screenów jak ten pan robi te duze kolorowe napisy ale ja screena zrobiłem :)

http://img411.imageshack.us/img411/6416 ... 065na3.png

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 19:50 

A miał być "Kuuniiiiiiiiii...ec ... ;)" a tu powrót w wielkim stylu jak widać.Fajny klan "śmietanka" z listy mbl i człowiek wielu klanów :D

Ostatnio edytowano 18 cze 2007, 20:20 przez komar(poland), łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 20:19 
Redaktor Battlefield.pl

No tak, panowie pozmieniali nicki i teraz moga jechac wszystkim po matkach i wyzywac wszystkich dookola, bo sa anonimowi. Przykre.

Temat na tym forum nic nie zmieni, dlatego tez zostal on zamkniety. Wszyscy pisaliby ze tweakerzy sa be i fuj wiec niczego to by nie wnioslo... Jedyne co mozesz zrobic to dotrzeć do adminow polskich publicznych serverow i porozmawiac z nimi na ten temat, bo faktycznie, gra posrod przedstawicieli klanu Tweakers odrobine traci na uroku... Jezeli uda Ci sie cos osiagnac w tym temacie to daj znac ;)

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 20:23 

Ja tam wiem, ale i tak podtrzymuję swoje zdanie. O ile obraźliwe teksty są nie na miejscu (choć zapewnie prowokowane), to włażenie na spawn'y, to już zupełnie, od zawsze, niezrozumiała dla mnie zasada. Jak ludzie wolą stać na spawn'ie i rzucać granaty/bawić się snajperką, to tak to się kończy - przecież nikt na Was czekać nie będzie. Powiększone napisy może sobie zrobić każdy, a i wyłączyć się je da prawdopodobnie. Tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 20:42 

Jak ktos jest za przeproszeniem (modowie wybaczcie) [nie wybaczymy - cenzura] /est to probuje podbudowac swojego ego tego typu tekstami, to chyba powinno byc dla wszystkich oczywiste... male kundleki szczekaja najglosniej...

Co do wchodzenia na spawny, to racja jest posrodku tego co mowi zalozyciel tematau a janson.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 20:59 

Po pierwsze żadne Tweaksy tylko Tweakers Connection... :lol:
Po drugie tylko Kropek jest na tyle pie!@#$%&*^, żeby pisać teksty w tym stylu :) Niestety muszę go jakoś tolerować, pozdro kropuś :D

p.s. tak... Jansonie :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 21:05 

Adah napisał(a):
Jedyne co mozesz zrobic to dotrzeć do adminow polskich publicznych serverow i porozmawiac z nimi na ten temat

o ile mi wiadomo to ONI tez czytają te forum i właśnie dlatego powinno się o tym pisać właśnie TU :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 22:20 

No cóż... Widać szkoły specjalne przepełnione... :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 22:29 

Headshot napisał(a):
Po pierwsze żadne Tweaksy tylko Tweakers Connection... :lol:
Po drugie tylko Kropek jest na tyle pie!@#$%&*^, żeby pisać teksty w tym stylu :) Niestety muszę go jakoś tolerować, pozdro kropuś :D

p.s. tak... Jansonie :D

Kiedy takie[cenzura] /estjak ty, kropek i wam podobni osobnicy znikniecie wreszcie na dobre :?

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 22:49 

Juz mnie zaczynaja wkurzac tacy jak Ty Dropshotter .[cenzura] /est, jestes na niej za malo i za malo wiesz . [cenzura] /est wiedziec o Headshocie ( Co Do Kr0pka - prawda jest pieprzniety ;) pozdro Kr0pus :*) FragMasterze itp. Wiec prosze Cie jak nic nie wiesz to [cenzura] /est

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 23:12 

Luzuj DaGodness ty też starym wyjadaczem nie jesteś... (nie obrażaj innych jeśli się ciebie nie czepiają). :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 23:27 

DaGodness napisał(a):
Juz mnie zaczynaja wkurzac tacy jak Ty Dropshotter . [cenzura] /est o tej scenie , jestes na niej za malo i za malo wiesz . [cenzura] /est wiedziec o Headshocie ( Co Do Kr0pka - prawda jest pieprzniety ;) pozdro Kr0pus :*) FragMasterze itp. Wiec prosze Cie jak nic nie wiesz [cenzura] /est

Powinienem ci odpisać w identyczny sposób, ale dam sobie spokój bo jak widze że ktoś wali do mnie per "dzieciaku" to mi się chce co najwyżej śmiać.

Pozatym niewiem od kiedy jesteś osobą decydującą kto może a kto nie zabierać głoś w sprawach dotyczących sceny .... jedno jest pewne cała masa byłych lub/i obecnych cziterów czuje się tutaj super, latają po serwerach bluzgają kogo popadnie a większość boi się nawet odezwać bo t[cenzura] /est

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 00:13 

a ja mam tylko jedną prośbę do Tweakers Connection:

proszę Was , przyjedzcie na lana do Wawy...... :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2