Teraz jest 22 lis 2024, 13:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 01:10 

R2D2 napisał(a):
Nie no daj się zrozumieć bo się gubię w Twoich tekstach

Trzeba jeszcze umieć interpretować emotki, które to czegoś jednak służą... Jeśli tego nie rozumiesz to trudno...
R2D2 napisał(a):
Naprawdę dostarczacie mi Panowie super zabawy

Z wzajemnością ;). Człowiek, który wyzywa piszących tu ludzi od debili nie zna postawowych (!) zasad ortografii (dwóch przez "u"?). I kto tu jest debilem...? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 01:29 

kamillos napisał(a):
Trzeba jeszcze umieć interpretować emotki, które to czegoś jednak służą... Jeśli tego nie rozumiesz to trudno..

Lol a gdzie tego uczą podaj adres :D

kamillos napisał(a):
Człowiek, który wyzywa piszących tu ludzi od debili nie zna postawowych (!) zasad ortografii (dwóch przez "u"?). I kto tu jest debilem...? Wink

To, proszę Ciebie, kto jest jak to piszesz "debilem" nie jest przedmiotem sprawy lub jak kto woli tematu.
A kto jest tu debilem sam Sobie odpowiedz :)))

kamillos napisał(a):
postawowych

No proszę jak się zlatują koledzy po fachu.Żenada (słowo lubiane przez > wiadomo kogo)
Kamilos pliss odpuść Sobie nie ośmieszaj Siebie i .... :)))

Ps. nikogo nie nazywałem "debilem" bo to nie moja natura kolego Kamilos!!!
Nie bądź następnym do odstrzału , nie warto być owieczką która idzie w przepaść za baranem(jeśli się ktoś poczuł urażony to przepraszam)
Pozdrawiam.

:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 01:37 

Polemika z Tobą nie ma najmniejszego sensu, kolego ;). Nie będe więc się dalej wypowiadał, bo bym musiał łamać regulamin... :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 01:41 

Kolego??? :D Nie no nie wyrobie a co do regulaminu i tak go złamałeś :)))
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 03:07 

jezus co sie stalo z tymi ludzmi... ? co to ma znaczyc 'do odstrzalu'? widac Artih i Kamillos wg Ciebie sa kandydatami do zarobienia bana? jak to wczesniej Hynol napisal to Artih dal sobie spokoj z kontynuowaniem tego bezsensownego flame'a a Ty dalej rzucasz sie i wymachujesz mieczykiem na nie wiadomo kogo. w polityce modne jest straszenie teczkami a na tym forum popularny staje sie argument lamania regulaminu (nawet wyolbrzymianie tak glupich przypadkow jak pisanie nickow z malej litery-najlepiej piszmy na wzor jezyka niemieckiego wszystkie rzeczowniki z duzej litery i bedzie spokoj :roll: ). proponuje wyluzowac

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 10:22 

blachor napisał(a):
widac Artih i Kamillos wg Ciebie sa kandydatami do zarobienia bana?

Raczej mu chodzi o odebranie ww. osobom ich rangi na forum --> zdegradowanie do rangi zwykłego usera.

blachor napisał(a):
jak to wczesniej Hynol napisal to Artih dal sobie spokoj z kontynuowaniem tego bezsensownego flame'a a Ty dalej rzucasz sie i wymachujesz mieczykiem na nie wiadomo kogo

Osobiście uważam(jako, że śledzę ten temat i piszę jako osoba bezstronna), że Artih powinien wypowiedzieć się w tym temacie lub napisać do R2D2, np. na GG i wyjaśnić sobie parę spraw ;)

Pisanie postów przez Kamillosa i Blachora jest wg. mnie nie na miejscu, ponieważ widać po nich, że starają się chronić swojego kolegę i vCL'a(prawdę mówiąc nie wiem czy Artih pełni tą funkcję w PTS'ie - chyba Mari jest CL - jeśli się pomyliłem przepraszam). Ja ani nie popieram R2D2, ani Artiha. Jako użytkownik tego forum mam prawo wypowiedzieć się na nim, więc to uczyniłem ;)

ps. jeśli pomyliłem się przy pisaniu jakiegokolwiek nicku - przepraszam.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 16:21 
Oldboy Battlefield.pl

Czepianie się małej/wielkiej litery, czy zwykłych literówek jest dowodem na to, że do tej dyskusji tak naprawdę nikt nie posiada porządnych argumentów. Poza tym gwoli ścisłości (jak już tak sobie wszystko wyjaśniamy), to "zlatywanie się" kolegów po fachu jest dowodem na to, że oskarżający nie rozróżnia forum od strony głównej. Kamillos nie posiada uprawnień moderatora, więc nie wiem co miałbym mu zabrać. Pełnienie funkcji redaktorskich jest rozliczane wg tego co dany człek spłodzi na stronie głównej, a nie na forum. Co do interpretacji emotek, to w końcu po coś je wprowadzili...

R2D2 napisał(a):
Nie bądź następnym do odstrzału , nie warto być owieczką która idzie w przepaść za baranem(jeśli się ktoś poczuł urażony to przepraszam)

Nie bardzo rozumiem co to ma znaczyć. Zachowujesz się jakbyś był tutaj panem i władcą, a nie jesteś. Pamiętaj także o tym, że na tym forum to, było nie było, Artih i Kamillos są wyżej w "hierarchii", jeśli można w ogóle taką utworzyć. Tym bardziej nie rozumiem tego zdania...

R2D2 napisał(a):
Wierze że Masz dobre intencje,ale co to zmienia skoro ten drugi ma to w poważaniu i to głębokim ?

Rozumiem, że to Ty jesteś tym drugim? ...bo jak widzisz, Artih się zastosował do mojej prośby "o odpuszczenie sobie". Ty jak widzę wciąż nie możesz tego przeżyć...

Ja także zakończę tą dyskusję, bo nie ma sensu... dalsze posty o charakterz flame'a czy off topic będę usuwał, no chyba że wreszcie ktoś napisze coś z sensem...

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 23:27 

Apel (taki mały :] ) do modów
-Wy "lenie" 8) zwielibyście się do roboty w dziale Bf2->Problemy. Wysyp troli i półgłówków - tematów "nie nalicza mi punktów" to chyba z 15 jest. Mi to tam zaglądać się już nie chce (a nóż widelec ktoś ma poważny problem a ja tego nie przeczytam i nie pomogę :D) ale jak widzę 15 tematów o statach to mnie "mrozi"(łagodnie powiedziane). Taki mały "dom publiczny" się tam robi.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 23:46 
Moderator forum

no i powinna być informacja na stronie głownej (cos w stylu hot newsa), ze servery nie naliczają puntków :]

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 00:03 
Moderator forum

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Apel (taki mały :] ) do modów
-Wy "lenie" 8) zwielibyście się do roboty w dziale Bf2->Problemy. Wysyp troli i półgłówków - tematów "nie nalicza mi punktów" to chyba z 15 jest. Mi to tam zaglądać się już nie chce (a nóż widelec ktoś ma poważny problem a ja tego nie przeczytam i nie pomogę :D) ale jak widzę 15 tematów o statach to mnie "mrozi"(łagodnie powiedziane). Taki mały "dom publiczny" się tam robi.

Dobra dobra - człowiek chce poleżeć film obejrzeć, albo zwyczajnie pograć w klasika, a tu od razu sceny, bo jednym nie nalicza, a innym nalicza za dużo tematów o tym samym :mrgreen:

A tak poważnie to już poczyszczone :oops:

Piospi napisał(a):
no i powinna być informacja na stronie głownej (cos w stylu hot newsa), ze servery nie naliczają puntków :]

No no - Piospi dobrze prawi. Niech no który z redaktorów się wykaże. W końcu za coś Wam płacimy :wink:

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 09:17 
Moderator forum

EST_PL napisał(a):
Piospi napisał:

No no - Piospi dobrze prawi. Niech no który z redaktorów się wykaże. W końcu za coś Wam płacimy Wink

To ja proszę o jakieś szczegółowe info na gg a news będzie.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 09:57 
Moderator forum

Uapa napisał(a):
EST_PL napisał(a):
Piospi napisał:

No no - Piospi dobrze prawi. Niech no który z redaktorów się wykaże. W końcu za coś Wam płacimy Wink

To ja proszę o jakieś szczegółowe info na gg a news będzie.

:omg: ja juz swoje punkty i odznaki nabiłem :D to ja się nie znam, bo od dawna na statsy nie patrzę :D to skąd mam wiedzieć, co jest grane

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2007, 17:46 
Moderator forum

Witam, wiem, że tego nie ma w regulaminie !! Ale proponuję to dopisać, że zakazane jest odświeżanie starych tematów, szczególnie tych które posiadają wystarczające odpowiedzi na pytanie/problem. Przykładem tego jest nie jaki nowo zarejestrowany AnGrY_wArRior[PL]. Odświeża stare tematy i jeszcze spamuje. Proponowałbym ostrzeżenie dla tego użyszkodnika :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2007, 19:04 
Moderator forum

Zrobione. Wcześniej dostał upomnienie, ale jak widać nie ostudziło go to.

Edit:
Cytuj:
Ale proponuję to dopisać, że zakazane jest odświeżanie starych tematów, szczególnie tych które posiadają wystarczające odpowiedzi na pytanie/problem.

Popieram.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2007, 19:23 

Piospi napisał(a):
Ale proponuję to dopisać, że zakazane jest odświeżanie starych tematów, szczególnie tych które posiadają wystarczające odpowiedzi na pytanie/problem.

A jak sie okaze ze ktos znalazl jeszcze inne rozwiazania dla danego problemu? To co? Ma zakladac kolejny? Nie lepiej dopisac posta do tematu starszego a w ktorym jest juz zaczeta konwersacja odnosnie tego problemu? Ja mialbym w zwiazku z tym zastrzezenia co do dopisania takiego zakazu do regulaminu.

EDIT// Jak juz koniecznie mialby sie znalezc taki zakaz w regulaminie to niech przynajmniej ma konkretnie sprecyzowane kiedy sie zabrania odswiezania starego topicu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2