Teraz jest 26 lis 2024, 22:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 00:15 

Droppshotter napisał(a):
Kiedy takie [cenzura] /est jak ty, kropek i wam podobni osobnicy znikniecie wreszcie na dobre :?

Cały ten Tweakers connection to jakaś mutacja genetyczna. Sami cheaterzy w składzie (headshot - nie wiem kto tam jeszcze z global banem i na fake nicku ale pewnie to się wkrótce okaże) i "usunięci" ze sceny (kropek - btw również o krok od global bana za name tag).

Jeśli myślą, że zagrają jakiś oficjalny mecz z polskim zespołem to są w dużym błędzie. Nawet 4fun. Wątpie żeby którykolwiek z polskich klanów chciał z nimi grać - bo jaka to przyjemność grać z cheaterami?

Również na scenie europejskiej nie wróże im kariery. Zawsze znajdzie się ktoś kto potrafi złożyć kilka zdań w języku angielskim i wrzucić posta na CB lub ESL. (pozdr headshot aka sprite ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 02:38 

IntrudeR napisał(a):
nie wiem kto tam jeszcze

Tweaks.con|RedicaL
guid: 68abf82b
grał min. pod nickami: Memnoch.xp, iA`kr0pek, eXavs|kr0pek, MSX.Gives.You.Wings., Efekt::Axe.inf, voodoo::S@mson

Tweaks.con|Axobyoc
guid: 480de99f
grał min. pod nickami: Kushidan.inf, Gamert::DiPlomat, VooDoo::Atrus, [3C]Atrus, Wilda^Atrus.cs4u

Tweaks.con|Queen
guid: 93c4cf15
grał min. pod nickami: xetox.bf2|AreV, Wilda^AreV.cs4u, [EA POLSKA]Grzegorz, eXavs|Sakon

Tweaks.con|Headshot
guid: 454aa112
grał min. pod nickami: deathless.Sprite, deathless.7up, hack0rz, tooHigh[noescape], Ostr7, NoobaSkilla[PL], Yoo[PL]

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 02:43 

Ta jak pytałem Areva czy on cos sie orientuje w tym temacie to jakos nic nie wiedział. DZiwny jest ten świat :P

Ps: Widze fth awans jestes adminem gratuluje :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 02:49 

fth napisał(a):
IntrudeR napisał(a):
nie wiem kto tam jeszcze

Tweaks.con|RedicaL
grał min. pod nickami: Memnoch.xp, iA`kr0pek, eXavs|kr0pek, MSX.Gives.You.Wings., Efekt::Axe.inf, voodoo::S@mson

Tweaks.con|Axobyoc
grał min. pod nickami: Kushidan.inf, Gamert::DiPlomat, VooDoo::Atrus, [3C]Atrus, Wilda^Atrus.cs4u

Tweaks.con|Queen
grał min. pod nickami: xetox.bf2|AreV, Wilda^AreV.cs4u, [EA POLSKA]Grzegorz, eXavs|Sakon

Tweaks.con|Headshot
grał min. pod nickami: deathless.Sprite, deathless.7up, hack0rz, tooHigh[noescape], Ostr7, NoobaSkilla[PL], Yoo[PL]

??
ostro pomieszales chyba :]

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 05:11 

Dostalem PM z info ze sie osmieszylem tym postem ktory napisalem o tweaksach.
Chcialem powiedziec ze:
1) nie napisalem tego bo mnie rozwalali na serwerze (tak nie bylo, wcale slabszy nie bylem)
2) Na polskie servery zaczelem wchodzic kilka dni temu i nie wiedzialem ze takie chamstwo to norma.
Dlatego napisalem takiego posta, myslalem ze jest to naganne i karane na polskich serverach.
No cuz, pomylilem sie :?

W jednym sie nie pomylilem, wiedzialem ze cos te tweaksy smierdza i ze predzej czy puzniej to to wyjdzie.
A w tamtym temacie to dlatego mnie osmieszyli bo akorat same tweaksy i ich koledzy sie wypowiadali (nie wiem dlaczego inni milczeli).

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 06:17 

fth napisał(a):
IntrudeR napisał(a):
nie wiem kto tam jeszcze

Tweaks.con|RedicaL

Tweaks.con|Axobyoc

Tweaks.con|Queen

Tweaks.con|Headshot
Wszysko ok :D
http://www.dami.pl/~jdziegiel/ScreenPB/Fota_002.jpg
http://www.dami.pl/~jdziegiel/ScreenPB/Fota_003.jpg
http://www.dami.pl/~jdziegiel/ScreenPB/Fota_004.jpg
http://www.dami.pl/~jdziegiel/ScreenPB/Fota_005.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 07:08 

Droppshotter napisał(a):
Kiedy takie[cenzura] /estjak ty, kropek i wam podobni osobnicy znikniecie wreszcie na dobre

nie ogarniasz?

tacy jak kropek i inni swirusy miedzy innymi ja :P nigdy nie zginą :D PS jak komus sie nie podoba ze wchodzą Tweakers to moze sie połączyc z jednym z ponad paru tysięcy serwerow :D
Lepiej zamknijcie ten Temat do nabijania postow :?

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 07:30 

EDDIE_PL napisał(a):
Droppshotter napisał(a):
Kiedy takie[cenzura] /estjak ty, kropek i wam podobni osobnicy znikniecie wreszcie na dobre

nie ogarniasz?

swirusy miedzy innymi ja :P nigdy nie zginą :D

Stary, toba sie nikt nie przejmuje :wink:
Ty w poruwnaniu do nich to swietoszek jestes xD

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 08:05 

A no coz to jest tylko gra , a jak wiadomo najwiecej dzieciakow gra w gry czego efekty widac wlasnie , zamiast grac dla przyjemnosci psuja zabawe innym , robia burdel i maja do wszystkich pretensje o wszystko , najwyrazniej maja jakies problemy ze soba a okres dojrzewania jest dla nich trudny do przejscia.

Wszysko ok Very Happy
http://www.dami.pl/~jdziegiel/ScreenPB/Fota_002.jpg
http://www.dami.pl/~jdziegiel/ScreenPB/Fota_003.jpg
http://www.dami.pl/~jdziegiel/ScreenPB/Fota_004.jpg
http://www.dami.pl/~jdziegiel/ScreenPB/Fota_005.jpg

zaraz sie okaze ze to nie prawda , podrobione i takie tam lol :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 08:08 

rzucacie screeny z ktorych nic nie wnioskuje :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 10:23 

EDDIE_PL napisał(a):
rzucacie screeny z ktorych nic nie wnioskuje :roll:

żeby każdy wiedzial, która szmata ( except Arev ) pod jakim nickiem gra :)

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 10:56 

Napisze tu aby nowego nie zaczynac tematu. Moze gral ktos dzisiaj na***(chce tam grac wiec nazwy nie pisze)? Jesli tak to moze mi ktos wytlumaczyc jak mozna przezyc 2 granaty i serie z AK o po wszystkim dostaje jedna kule i padam. Albo tak patrze lezy sobie snajperek i kampuje podchodze od tylu i nozem klienta i nic to replay ze 3 razy klient sie odwraca i ze snajpy mi wali i co znow padam. Nie wiem ale kilku gosci tez to widzialo z PL4FC i tak sie zastanawiam jak stat nie laduje to moze PB tez nie dziala a moze na pl serwerach wszystko jest dozwolone? (a to nie jest psucie zabawy jak ktos wyzej napisal?)

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 11:19 

MoS_ST[PL] napisał(a):
Napisze tu aby nowego nie zaczynac tematu. Moze gral ktos dzisiaj na***(chce tam grac wiec nazwy nie pisze)? Jesli tak to moze mi ktos wytlumaczyc jak mozna przezyc 2 granaty i serie z AK o po wszystkim dostaje jedna kule i padam. Albo tak patrze lezy sobie snajperek i kampuje podchodze od tylu i nozem klienta i nic to replay ze 3 razy klient sie odwraca i ze snajpy mi wali i co znow padam. Nie wiem ale kilku gosci tez to widzialo z PL4FC i tak sie zastanawiam jak stat nie laduje to moze PB tez nie dziala a moze na pl serwerach wszystko jest dozwolone? (a to nie jest psucie zabawy jak ktos wyzej napisal?)

Co do granatow to mi sie zdarzylo przezyc wybuch 4 ladunkow c4 bylem praktycznie w centrum wybuchu, wyrzucilo mnie na dach budynku i nie zabralo zycia....czasami dzieje sie poprostu dziwne zeczy.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 12:03 

rzeczy :wink: MoS_ST[PL] moze i to byl cziter to sie okaze jak go pb zlapie to chyba nie jest tak ze gosc powiedzmy wchodzi do gry , zaczyna czitowac i juz leci , ban itd itp no chyba ze sie myle to prosze rozwiac moje mysli , tak czy owak jak wyzej , czasem rozne dziwne rzeczy sie dzieja i nie koniecznie oznacza to ze ktos czituje.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2007, 12:23 

duncon napisał(a):
żeby każdy wiedzial, która szmata ( except Arev ) pod jakim nickiem gra

Mr Herbatka, chyba Ci się angielski myli - powinno być "especially" :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2