Vottar napisał(a):
Skończmy z tą farsą, bo doprawdy zaraz zacznie się tu niezły flame i to prawdopodobnie w moim kierunku, bo niestety takim autorytetom jak Wy koledzy nie można się sprzeciwiać, może i będzie co czytać, ale nic więcej dobrego z tego nie wyniknie.
Nie, nie skończmy, bo to nie jest normalne, co więcej nie można tego tolerować że gracz jakby nie było polskiego klanu mówiąc "cya all" żegna się strzelając Ci w tyłek czołgu powodując TK, bądź inaczej wcześniej z bazooki i drwiąco pisząc "sorry". Prawda świstaku i Mufanza?
To był publiczny serwer, międzynarowdowy, z niemiecką flagą, chodziło o to by dbać o obraz polskiej sceny i jej wizerunek poza granicami.
Od lat w tej grze są pewne zasady, wsiadając do pojazdu pierwszy, możesz się uważać że jest Twój, i nie jest w dobrym guście tak jak niejaki Exodus zajmował mi, czy komuś innemu pudełko. Nie jest tak jak myślał że jest na mapie on - samiec alfa - i inni mają się jemu podporządkować.
To samo tyczy się Panowie z PL4FC TK, moge napisać do Syriusa i zapewniam Was że logi z tego dnia dostanę jednak po co? To co Wam sprawiało radochę, pamiętajcie że innym graczom przeszkadza.
Vottar, nie uważamy się za elitę jednak starajmy się trzymac jakiś poziom na serwerach, dużo młodych graczy wymiata. My "starzy" też nie jesteśmy święci i różnie dziwnie się zachowujemy jak jesteśmy w starym ostrzelanym składzie na serwerze, też robimy sobie różnego rodzaju psikusy czy też uprzejmości
Jednak ze TK takiego elit soldier jak o nas mówisz to ja się wściekał nie będę bo wiem że robi to dla śmiechu i ja też się z tego będę śmiał. Jednak dostanie pernamentnych banów od bądź co bądź ludzi których nie znam trochę mnie zdziwił.
Vottar, ja szanuję Twoje zdanie i to nie był temat skierowany do Ciebie, nie był to temat by kogoś ośmieszyć, a uwidocznić "młodym" że tak jak ich widzą tak będą o nich pisali.
A na poprawę jest jeszcze czas - zawsze

Mufanza napisał(a):
a tym bardziej bluzganie wg Ciebie na publicznym serwerze nie szło z inicjatywy moich kolegów z zespołu, jeśli jednak chcesz dalej tak sądzić to radze sprawdzić Keyhash, a potem dopiero dochodzić kto i co robi na publicach
Co do tego TK to napisałem Ci jak było, i nie rób ze mnie człowieka który w tą gre gra 2 dni
Co do Twoich "kolegów" to przeczytaj uważnie jak napisałem - nie dałem sobie uciąć ręki że byli z Twojego klanu, a w Ehelion zajrzałem tylko po tag, by sprawdzić czy to faktycznie gracz z klanu co miał przy nicku PL4FC. To mi wystarczyło. A nie napiszesz jak się pożegnaliście? Który z Was się pożegnał "cya all" i strzelił mi w tyłek? Też przypadek, ręka drgneła znów?