NoAim napisał(a):
Ludzie zluzujcie, wiem że staty fajny bajer ale nie o to chodzi nie?
Darmowa gra "America's Army" ściąga ludzi do gry nawet spoza USA. Możliwość sprawdzenia dokładnych statystyk oraz możliwość ciągłej rywalizacji z innymi dodają tej grze smaczku. Właśnie grając ileś tam godzin mamy w świadomości, że to co robimy pozostanie nam nie tylko we wspomnieniach, ale zostanie odwzwierciedlone w wykazach statystyk, które możemy przejrzeć w każdej chwili i porównać je z przyjaciółmi lub najgorszymi wrogami. Teraz widząc na Allegro ile osób (dwadzieścia trzy sprzedane sztuki) zawiedzie się kupując Deluxe Edition gry Battlefield to myślę, że produkt nie spełnia swojej funkcji. Statystyki są przecież integralną częścią gry.
graFFiT napisał(a):
Cytuj:
Niech tylko zluzują troszke
spoko nie jest tragicznie przeciez nie przepadlo nam kilka miesiecy gry tylko te pare dni :]
Po tym co widzę to nie wydaje mi się, żeby zajęło to kilka dni. Może to nie jest optymistyczne, ale EA karmi graczy jakimiś suchymi i wygodnymi dla nich faktami. Wiadomości oficjalne dostarczane co pewien okres czasu wyglądają mniej więcej w ten sposób:
Zgłoszono nieprawidłowe działanie statystyk, zajmiemy się tym | później> | Zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby naprawić usterkę | później> | Prosiłem o informację o postępie prac, ale na razie nie uzyskałem żadnych nowych informacji | później> | Dziękujemy za cierpliwość, jeśli dowiemy się czegoś nowego to poinformujemy Was, graczy.
Na różnych forach dyskusyjnych przewijają się natomiast tylko wypowiedzi osób ile to już stracili punktów i jak bardzo są źli na EA, że wyrzucili w błoto ileś tam dolarów na zakup gry.
duncon napisał(a):
kicha link nie dziala
Mowa tu o linku do oficjalnego forum EA.com. Zdarzało się, że link nie działał - wyświetlała się strona z informacją Internal Error. Czyżby atak hakerów w zemście za statystyki?
cconstantinee<PL> napisał(a):
Czekanie na te staty to tak samo jak byc glodnym i czekac na obiad.
Czy czekając na taki obiad będzie ktoś czekał do końca, czy jednak spróbuje chociaż zjeść jakąś suchą bułkę i dać sobie spokój z czekaniem? Z czasem dostanie zimny lub odgrzewany obiad. A może ta bułka mu tak zasmakuje, że już nie będzie chciał wracać do obiadu?
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
W końcu konkurencja nie śpi. Tego Wam i sobie zyczę. Pozdrawiam.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)