swistako napisał(a):
Supelek, sory za to jedno tk, ale tylko za to jedno. Nie tkuję masowo, a jeśli chodzi ci o wymienianie starych graczy to nie donoszę na kolegów. Skończmy już tą sprawę bo rozwlekanie tego na 3 strony za chwilę jest już przesadą.
Jak dla mnie to Koniec tematu.
Mnie tam przepraszać nie musisz, przez te kilka lat naoglądałem się dość sporo, napisałem ten post by zdusić sprawę w zarodku i chyba podziałało, co więcej dzięki temu kojotus nie zostanie przyjęty do SPQR (jeszcze jutro obczaję tego Exodusa w Ehelionie i zobaczę co to za gwiazda) tylko zdaj sobie sprawę to o czym pisałem, "jak Cię widzą tak Cię piszą", a skoro chcesz mieć klan to zależy Ci na tej grze. Zrobiłeś TK i potem sajgon się zrobił, bo inni zobaczyli że to fajna zabawa.
Co do donoszenia na kolegów mam rozumieć że takie zachowania nie będą Ci przeszkadzać? TK i mięso na sewerach?
Ja mam od lat inne wyobrażenie, można ze śmiechem, ze zgraniem z werwą pograć w spokoju i reasumując chcesz być częścią tej sceny to przystosuj się jakby nie było do zasad które ponad 5 lat już istnieją i jak dotąd się sprawdzały.
KonewA napisał(a):
czy ktos mnie wzywal
widze ze nowa zadyma
Poszedł
Masz swój temat, ja Ci tam nie śmiece
Reasumując kolega Świstak przyszedł do mnie na GG, ładnie przeprosił i obiecał że to było ostatni raz, myśle że chłopaki są do uratowania i od dziś będą wzorem dla pozostałych osób z ich klanów, życzę powodzenia i sukcesów.
Pan kojotus za bluzgi nie dostanie wybaczenia