Teraz jest 6 mar 2025, 12:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 cze 2007, 11:58 

Cala runda na Warlord. Pewnie wielu z Was lubi sobie tam posnajpic. Kazdy robi to troche inaczej...
http://files.filefront.com/DM_Video4.avi/;7834236;/fileinfo.html

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2007, 12:10 

fajne

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2007, 12:16 

No ladnie ladnie , pare razy cie ostatnio zdjalem ale raczej gdyby nie bylo free camery to pewnie bym cie nie znalazl :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2007, 12:24 

Mam rozumieć że ten komendant to do usuwania mgły ?? xD

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2007, 13:31 

seba18 cos tam od czasu do czasu widze ludzi z PL4FC na brytyjskich serverach, twoj nick tez jakos mi sie obil.. chyba niedawno grales na Warlord, ale jak Ci szlo to nie pamietam :P

Ubi.. komendant jest mi potrzebny glownie dla UAV.. I paczke jak rzuci tu i tam tez dobrze, zawsze mozna sie podleczyc :wink: Ale UAV przede wszystkim, bo to mi ulatwia szukanie moich ofiar.. A tak to trzeba po tych dachach dookola jak sonar zasuwac.. Albo nie daj boze goscia z AK w ciemnej ulicy spotkac :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2007, 21:02 

Bardzo fajny filmik :wink: A co to za kawałek leci w tle ? (Bo nie chciało mi się oglądac filmik do końca, bo diablo wolno się ładuje )

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2007, 22:29 
Zbanowany

wow dobry jestes :) ostatnio tez ostatnio grywam w SF na serwerze USF warlord albo na ghost town serw "GERMANIA". A ty na jakich grywasz jesli mozna wiedziec ? :P

BTW jaka mapa jest lepsza do snajpienia ghost town czy warlord ?

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2007, 22:57 

Warlord.Nie ma jak to swd i jechac spadajacyh brytoli :lol:

Filmik calkiem calkiem,przydlugawy ale ogólnie jeden z lepszych jakie widzialem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2007, 23:17 

Dzieki.. No dlugi to fakt. Cala masa jest filmikow pokazujacych pojedyncze strzaly, sczesciem trafione. Kazdy moze taki zrobic poswiecajac na nagrywanie troche czasu i nawet nie majac wielkich umiejetnosci. A cala runda to pokazuje od razu jak grasz i tu niestety albo cos umiesz albo nic z tego nie wyjdzie. Przesledzic cala rozgrywke okiem jedengo z graczy wydawalo mi sie calkiem ciekawe. Skrocilem naprawde co sie dalo, ale pokazac 50 killsow to trwa tak czy siak. Akcje tez tam nie naleza do moich najlepszych. Zamierzam zrobic filmik z kompilacja tym razem fajnych urywkow np. kladzenie 3 headw w ciagu 10 sekund i takie tam, ktore mi sie zdarzaja.

Co do pytania o mape, to moja ulubiona to Ghost Town gdy gram po stronie SPETSNAZ :P Lubie tez Mass Destruction. Warlord mnie juz bardzo znudzil, ale nie zmienia to faktu, ze znam tam kazdy kamien :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 00:01 

Właśnie skończyłem oglądać, no całkiem ładnie ogarniasz snajpą, fajne fragi na typach lecących na spadochronie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 00:26 

NoAim napisał(a):
Właśnie skończyłem oglądać, no całkiem ładnie ogarniasz snajpą, fajne fragi na typach lecących na spadochronie :wink:

E to to akurat trudne nie jest :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 01:26 

Spoko filmik tylko po co te evanescence :P ? Ogólnie ciekawy a podpisy rozbawiły :D .Swoja droga rzadko na Warlordzie spotykam dobrych snajperów których nie da sie łatwo zdjąć z ak.Widać nie natknąłem się jeszcze na ciebie i Bogu dzięki :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 07:43 

Snajperow najlepiej jedzie sie z noza:) Mnie akurat smieszy, jak koles pol mapy siedzi w jednym miejscu. Na filmiku widac, ze zawodnikow bylo malo, a Ci ktorych zabijales jakos nie garneli sie zeby sprzatnac Ciebie, ja po drugiej smierci nie darowalbym Ci, a napewno nie latal bym tak sobie na spadochronie. Siedzenie na dachu to najpewniejsza droga do dostania kulki, przeciez Ciebie tam widac z kazdego miejsca, za to Ty widzisz nie wiele. Nudny ten film. Poza tym, z mojego doswiadczenia wynika, ze snajper najbardziej przydaje sie gdy biega razem ze reszta skladu i sktuecznie go wspiera eliminujac niespodzianki. SVD jest spoko jezeli nie wychodza Ci trafienia w glowe, a snajper ktory nie trafia w glowe to przewaznie martwy snajper, bo np. taka m16 albo ak47 to tez calkiem skuteczne snajperki i duzo szybciej strzelaja. Na tym dachu lepiej byloby gdybys mial kalacha, wiecej pociskow, lepsza skutecznosc i szybciej celujesz.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 10:51 

Gdy jest duzo graczy na serverze jest lepiej i szybciej sie zabija.. niestety wtedy juz mi Fraps bardzo scina gre i malo przyjemnie sie gra. Bez Frapsa jest po prostu slodycz :D.. to bez Frapsa ostatnio.. niestety dzieki EA moj kill streak nie zostal zarejestrowany w statystykach.. Ale coz.. popiolu na glowe sobie sypac nie bede :roll:
Obrazek

Ale generalnie.. Ja sie na zadnym z tych dachow chowac nigdy nie zamierzalem.. To nie jest mapa do chowania sie :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 10:56 

Próbowałeś kiedyś biegać z "normalną" pukawką typu Ak-101 albo M1A6 ? :) Fajny filmik no i staty tez niezłe kręcisz :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2