Teraz jest 30 lis 2024, 09:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 11:19 

Jak pojedziesz mnie tak na jakimś LAN party to będziesz mógł mówić, że nie ogarniam, bo póki co to nie przypominam sobie żadnego LANu na którym tak strasznie ogarniałeś wszystkich :wink: i właśnie dlatego FF.X-Fi\SoF > Ty i twoi Belgowie, bo wiem, że oni pokażą podobne umiejętnoci offline.

OFFline>ONline
Nie zdziwie się, gdy zaprzeczysz, a jeżeli potwierdzisz to sam sobie zaprzeczysz bo nie pamietam zadnego LANa, na którym byś pokazał jakiekolwiek umiejetności.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 11:39 

Solimo nie zgadzam się z tobą w kwestii
OFF > ON

Jak wiecie granie na lanie to zupełnie inna gra, wy macie olbrzymie doświadczenia w tym i to już daje wam przewagę, stąd rozumiem również wasze stanowisko.

Niestety nie dokońca tak jest że na lanie wyłapiesz czituchów/configowców bo u siebie się poprostu zupełnie inaczej gra.

Ktoś kto przez 2 lata strzela za gościa nagle w 5 minut nie przestawi się i nie zacznie strzelać w inne miejsce.

Najlepszy przykład to taki jak lekka atletyka na otwartym stadionie i w hali, niby to samo a jednak zupełnie co innego

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 11:55 

AreV napisał(a):
Solimo napisał(a):
Kurcze, ale ja nie mam argumentów, bo jestem zwykłym noobem. :cry:

odezwal sie najwiekszy ;))
A Solimo pocwicz troche SLa bo szczerze mowiac nie ogaraniasz.

P.S. wszelkie spory prosze rozwiazywac poza forum ( PW albo gg ;P ) wiec czekam na wiadomosc

lol Arev anie ma co, ty wczoraj za to bosko ogarniales Sl'a jak gralismy, I liga normalnie :)

Dramich ale w BF to chyba nie ma znaczenia, bo nawet na LANie trzeba będzie celować za gościa :)

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 12:16 

dramich_wwa napisał(a):
Solimo nie zgadzam się z tobą w kwestii
OFF > ON

Jak wiecie granie na lanie to zupełnie inna gra, wy macie olbrzymie doświadczenia w tym i to już daje wam przewagę, stąd rozumiem również wasze stanowisko.

[...]

Najlepszy przykład to taki jak lekka atletyka na otwartym stadionie i w hali, niby to samo a jednak zupełnie co innego

Masz rację, ale w esporcie podobnie jak w atletyce ją zawody koronne: Olimpiada na powietrzu i LANy. Weź pod uwage, że na Lanie masz pełną kontrole nad graczami. W USA robią już nawet badania antydopingowe. Podobno jakaś gwiazda Team HOT wpadła z czymś na koncentracje. Tak samo na zawodach. Widzisz zawodników na żywo, masz poparcie wzrokowe wyników. Nie wiadomo jak sobie pomagamy online, więc wszystkie najwieksze zawody będą offline aby można było kontrolować zawodników, więc idac dalej wynika, że LANy>Online.

Dramich powiem ci tak od serca, że na Vgames grało mi się lepiej niż wo domu (pewnie dlatego ze zero PLek i ping zerowy), więc nawet jeżeli ktos lubi domowe zacisze, a nie szum podczas LANów to jeżeli w domciu ownuje to na LANie tez pokaze wysokie umiejętności.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 12:19 

dla mnie OFF != ON

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 12:29 

dramich_wwa napisał(a):
dla mnie OFF != ON

no offence ale takie przyklady jak Logitech, Monstro i jeszcze pare by się znalazlo pokazuja ze sie mylisz.
oczywiscie nasza scena ejst uboga w tego typu turnieju i nie kazdy z graczy ma okazje grać nawet 2x w roku na LAN ale już w takiego cs'a imprezy offline znacznie przeważaja i sa bardziej prestizowe niż online

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 16:43 

EDDIE_PL napisał(a):
nie> NP. wczorajszym tekstem od niejakiego mariusza fragmastera czy jak mu tam cyt. z pamieci "masz czity teraz mam screena dam to na forum BF2 "
WTF? gdzie screeny? jedziecie kogos bez dowodu.

Sorry za offtop, ale FragMaster i Mariusz.Fragus (czy jak mu tam) to dwie zupełnie różne osoby, tym razem FragMaster nie ma z tym zupełnie nic wspólnego i zapewne nie zabiera żadnego stanowiska w tej kwestii, dlatego też zostawmy go w spokoju... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 17:09 

sorry chciałem napisac o fragusie

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 10:47 

Ale z drugiej strony, zobaczcie na to. Piszecie jacy są fuj, a wyłapywanie różnych cheaterów (nawet nowych, spójrzcie na topic przyklejony) praktycznie przechodzi bez echa. C

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 12:14 

Bo tamci po wpadce znikają z BF2 a ci z tego tematu, pomimo tego, że są spaleni próbują wrócić pod różnymi postaciami.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 12:53 

IntrudeR napisał(a):
Bo tamci po wpadce znikają z BF2 a ci z tego tematu, pomimo tego, że są spaleni próbują wrócić pod różnymi postaciami.
Np Raszid?

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 13:54 

A może masz na myśli tych co wpadli z FoW? :lol:

"You were living in the dream world..." :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 16:11 

Radeemer napisał(a):
IntrudeR napisał(a):
Np Raszid?
Ten jest cicho ciemny niby znika , a zawsze wraca z nowym numerem bana na punksbusted :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 16:35 

Raszid ma inny problem ,którego ja nie pojmuję . Nie ma żadnego czita na kompie i nowy klucz a i tak go pb banuję.
Tylko że Raszid używał msx troche do innych celów.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2007, 17:23 

Huzar napisał(a):
Raszid ma inny problem ,którego ja nie pojmuję . Nie ma żadnego czita na kompie i nowy klucz a i tak go pb banuję.
Tylko że Raszid używał msx troche do innych celów.

If so, format kompa... :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2