Teraz jest 24 lis 2024, 18:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 903 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 61  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2007, 13:42 
Moderator forum

Pojawiło się istotne info o statystykach. Temat otwieram, inne zamykam. Spamerzy przemyslcie 5 razy zanim zaczniecie dopisywac tu posty bez sensu.

frik napisał(a):
Mamy wyjaśnienie, dlaczego ostatnio niektórym naliczyło statystyki i zarazem dobre wieści:
ea.pl napisał(a):
Informujemy, że błąd statystyk został zidentyfikowany. Obecnie pracujemy nad tym aby poprzednie oraz teraźniejsze statystyki zostały naliczone. W międzyczasie upewniamy się, że statystyki, od awarii serwera, są naliczane poprawnie . Przez kilka kolejnych dni mogą Państwo zauważyć małe lub nieznaczne zmiany statystyk. To nie dlatego, że statystyki zostały utracone czy uszkodzone. Kiedy statystyki za okres awarii zostaną naliczone wszystko wróci do normy .

Dziękujemy za cierpliwość przez te kilka ostatnich dni.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2007, 16:50 

Widać, że jeszcze mają jakieś problemy, ponieważ nie zawsze mi zalicza punkty i medale ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2007, 16:56 

Gram codziennie i nic dupa dzis od rana.
http://www.bf2stats.nl/player/101477768/

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2007, 18:03 

Zaobserwowałem, że statystyki są czasem dodawane, czasem nie. Na oficjalnym forum ktoś napisał, że punkty mu nie dodało jeśli zdobył jakikolwiek medal. Ale prawdopodobnie zdobywanie medali nie ma to nic wspólnego z dodaniem statystyk. Wiadomo, że pracują nad przywróceniem pełnego działania zliczania statystyk. Cały czas więc pracują i sprawa nie jest skończona.

Wszystkie statystyki od czasu awarii są magazynowane i zostaną wysłane oraz dodane do aktualnych statystyk graczy. Przez kilka najbliższych dni (być może tydzień, w zależności od tego ile uaktualnień mają przeprowadzić) może wyglądać to tak, że statystyki nie działają, ponieważ nie ma nowych uaktualnień. Kiedy już stare dane zostaną przetworzone wszystkie statystyki powrócą do normalności - wszystkie wraz z tymi, które powinieneś mieć.

Jeśli będę wiedział coś nowego to poinformuję, o ile znów temat nie będzie zablokowany. Pozdr.

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 00:41 

wczoraj gralem 2h na rankingowym serwerze i zdobylem dwie baretki i w hu. pkt ale sie nie naliczyly dzis pogralem i staty poszly w gore ale tych ze wczoraj nie ma czy musze znowu walczyc o te baretki ??
please odp

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 01:25 

ajj kisiel napisał(a):
wczoraj gralem 2h na rankingowym serwerze i zdobylem dwie baretki i w hu. pkt ale sie nie naliczyly dzis pogralem i staty poszly w gore ale tych ze wczoraj nie ma czy musze znowu walczyc o te baretki ??
please odp
Czytaj co było wcześniej napisane, wszystkie medale, baretki, punkty będą naliczone.

link

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 08:39 

albo jest inne wyjaśnienie- masz ustawioną filtrację na rankingowe- to w porządku tylko 2/3 serverów nie nalicza- ale za to są takie co naliczaja i po prostu musielisce na nie trafic- polecam JET - tam sie nalicza na bank...

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 10:44 
Redaktor Battlefield.pl

Na polskich infantry, czyt. NSZ i DT statystyki są naliczane ;).

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 18:49 

mi nie nalicza od 16.06.07 pisałem maila do EA i odpowiedzieli ze maja problem i moze potrwać to kilka dni. Moga też tych punktw wogóle nie naliczyć.....

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 18:56 

dominz napisał(a):
mi nie nalicza od 16.06.07 pisałem maila do EA i odpowiedzieli ze maja problem i moze potrwać to kilka dni. Moga też tych punktw wogóle nie naliczyć.....
Czy to naprawdę przekracza Twoje możliwości umysłowe, by przeczytac co jest napisane kilka postów wyżej i nie spamowac niepotrzebnie?

Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2007, 22:20 

Według wszystkich znaków na ziemi i na niebie zbliża się poważny update jeśli chodzi o statystyki. Już w poniedziałek rano (według czasu USA(?)) zostanie wypuszczony update, który być może rozwiąże problem ze statystykami.

Medale i beretki, które nie zostały dodane, powinny zostać dodane. Ciężko mi teraz w to uwierzyć, ale skoro tak mówią i są tego niemalże pewni to być może tak będzie (jedynie co mówią na swoją obronę, gdyby jednak tak się nie stało, to ewentualne prawo Murphego dotyczące sprzętów komputerowych :wink: ). Powoli i systematycznie powinno wtedy wszystko wracać do normy. No to zobaczymy.

Na koniec budująca wiadomość od ekipy informatyków EA:
we are working like dogs to fix it :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 00:56 

Zobaczymy czy naprawde tak bedzie czy wszystkie pkt i odznaczenia pójdą sie Je...ć. :evil:

Gainward GF 7950 GT Bliss - Golden Sample

Tytuł: Last Battle
PostNapisane: 1 lip 2007, 01:06 

Witam jestem nowy ;] I chciałbym zadać pytanie z innej beczki (nie będę robił nowych tematów bo myślę że ten można zaliczyć do tego). Chodzi mi o pewną rzecz na http://www.bf2stats.nl, sledze losy różnych graczy I zauważyłem niepokojącą sprawę, a mianowicie Last Battle. Jest to przy statystykach gracza każdy to wie. Od trzech dni mam jeden dzień w którym grałem (27/06/2007, 10:10 pm), chociaż wczoraj i dwa dni temu cały dzionek przesiedziałem grając na "rankingowych" serverach. Chciałbym zaznaczyć, że innym graczom Last Battle ciagle się update'tuje. Wiem że EA ma problemy z rangami itd. czy to tez ma związek z tym kłopotem ?
Proszę o poradę :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 02:12 

Hmmm chyba problem sam się rozwiązał :) to była wina server'ów, gdziesz przeczytałem że servery Karkand Inf Only daja rangi itd. Ale zastanawiam się czy nabije mi jeszcze raz medal walki wojsk medycznych, który dostałem dwa dni temu, czy będę musiał nowe koto zakładać ?
Z góry dziękuję :)
Obyście mieli niskie pingi :)))

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2007, 02:54 
Moderator forum

zaczekaj, jak Ci nie zaliczy tych odznak to spróbuj drugi raz je zdobyć

nie musisz zakładać nowego konta

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 903 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 61  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2