Holman napisał(a):
co za upierdliwy ten czlowiek dzisiaj no

, no to bedzie klotnia
Przyjmę każdą formę prowokacji wyrażającą ogólne tezy w przypadku braku konkretnych argumentów

Holman napisał(a):
moje zdrowie nie powinno cie ineteresowac ;P, ja to lubie i nie podniecaj sie tym zdrowiem psychicznym tak bo ci zyla wyjdzie
Jeśli komuś wydaje się bycie zajebistym gdyż nosi dres marki Adidas, od osoby która nosi dres marki "szyte w garażu" z całą odpowiedzialnością każę skierować sie do najbliższej poradni ....
Holman napisał(a):
poza tym ja mowie o oc, 5% to przy tylu samych mhz ale przy lepsztch timingach
Jak dostaniesz, odpalisz i będziesz miał okazję to udowodnić
Jeśli WORD odpali Ci się 0.05 sec. szybciej ... pochylę czoło ... ROTFL
Holman napisał(a):
i co uwazasz zae jestes zajebisty no masz juz fure a ja jescze nie? zenujace...., pewnie jestes marnym kierowca i czesto robisz komus z dupy garaz
Powiedzmy, że pozwoliłem sobie na brak skromności i analagocznie odszczekałem Ci na lamowaty przypis Twojej męskiej dumy z racji posiadania sprzętu, który wygląda ładniej niż inne i którego cechuja bliżej nie jasne definicje danej marki.
Holman napisał(a):
i co uwazasz zae jestes zajebisty no masz juz fure a ja jescze nie? zenujace...., pewnie jestes marnym kierowca i czesto robisz komus z dupy garaz
Piotruś, wyluzuj ... Zwieracze Ci puszczają.
BTW: Nie mógłbym pozwolic sobie na dupogarażowanie autem, które 100km/h osiąga w 6.6 sec.

Holman napisał(a):
skrzydlowy? ty sie we mgle nad el al gubisz i prosisz o podprowadzenie na pas

, katapultuj sie lepiej

Dajesz mi dzisiaj niezły ubaw

Holman napisał(a):
no i tu zes przylamil kolego z tym regostered- tylko pierwsza wersja fx-51 bedzie pracowac na registered, nastepna juz nie
Doczekasz tej drugiej wersji ?