Exil napisał(a):
na stos ich Smile. malonec na scenie bf jest tak, że jak jeden wpada to cały team cierpi Wink najprostszy przykład to FOW, następnym razem się zastanów zanim przyjmiesz 11 latka do teamu. Very Happy
Widzicie?Można to było powiedzieć w normalny,nie flamowy, sposób jak
ExilPrzemysław napisał(a):
Właśnie teraz widać jak wygląda scena BF. Nie mówię tu o Heniu, ani go nie bronie, czitował i tyle, należało się. Ale to co niektórzy powypisywali w 3 tematach.... n/c
Dobrze gadasz.Widać że ktoś kto dopiero zaczął pisać na forum, ma o wiele inteligentniejsze wypowiedzi niż reszta ...
MaZZeo napisał(a):
malonec, w jakimś tam temacie pisałeś, że masz 13 lat i założyłeś klan. Widać właśnie poziom twojego "zajebistego" klanu. Nawet nie ogarniasz kogo rekrutujesz. 13 letni CL przyjmuje 11 letniego dzieciaka czitera. Buahahahaha. Tyle mam do powiedzenia.
Normalnie N/C.Jak "tyle" masz do powiedzenia,to lepiej już nic nie mów.Za to warn,albo chociarz usunięcie tego posta się należy.Czy gdzieś w regulaminie jest napisane że za wybryk JEDNEJ osoby z klanu trzeba zjechać cały klan?Taka tradycja huh?Tylko można za to zjechać malonec'a,bo to on zakładał klan i liczy się teraz z odpowiedzialnością,ale nie cały klan, który być może i jest zajebisty.
Darek mix napisał(a):
=OT= < Cheat
Blizzard_ napisał(a):
hmm cały OT ? lepiej poczekać aż wszyscy wpadną '' :] Smile
Rzeczywiście,prezentujecie poziom dojrzałośći Waszych postów.Nie wiem co SiGm4_ ma do =OT= ale zeby pisać takie załosne rzeczy?Jak nei amcie co robić,to dzieci róbcie!
@All: Popatrzcie an ten temat i przeczytajcie wszystko ejszcze raz?Tak inteligentne ejst wyzywanie młodszego klanu?To właśnie dobre kalny takie jak Wasze powinny zachęcać do rozrastania się klanowej sceny BFa ,nawet tak młodej (chociarz 11 alt to przeginka)
PS:Oficjalnie jestem w PL4FC,ale nieoficjlanie to mi się oba BFy rozdupcyły i dawnooo nie grałem,więc zdecydowanie jestem neutralny.
PS2:Nie widziałem sprawy z FoW - właśnie włączyłem suzkajkę.
DaGodness w podpisie: Own3d