Teraz jest 22 lis 2024, 09:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2007, 15:05 

Artih napisał(a):
Tr4iToR napisał(a):
... a najlepiej zainstalowac sobie obie windy ...

Za takie rady bana powinieneś dostać :idea:

a to niby czemu ? :P

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2007, 15:09 

Tr4iToR napisał(a):
Artih napisał(a):
Tr4iToR napisał(a):
... a najlepiej zainstalowac sobie obie windy ...

Za takie rady bana powinieneś dostać :idea:

a to niby czemu ? :P

Artih to daj mu ba(na)na i w opisie mu wyjaśnij dlaczego :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2007, 02:30 

gargantus napisz jeśli to nie tajemnica co wykrył ten raport kondycji systemu :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2007, 07:37 

Wykrył kupę braków sterowników. Właściwie to 6. Ale to tylko takie rzeczy jak klawiatura, myszka i nieaktywne peryferia. Zreszta od początku nie mam do nich sterowników, a problem od początku nie istniał.
Cała reszta jest ok.. :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2007, 07:58 

A karta graficzna jest na pewno ok wypnij ją wyczyść slot zobacz tą wtyczkę zasilającą ,w starym kompie mam kartex1950pro 512 na AGP i tam są dwie wtyczki zasilające kiedyś jednej nie podłączyłem i miałem podobny pulpit w XP nic to nie zaszkodzi spróbuj zainstalować poprzednie stery od grafiki :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2007, 22:17 

Ze sterownikami już próbowałem wczesniej instalujac i starsze i nowsze i nic nie dało, a karta od poczatku nie byla wyciagana, ale jutro sie tym zajme bo w sumie moge miec problem podobny jak kiedys - pale za duzo przy kompie i moj poprzedni komp nawdychal sie za duzo popiolu. Karta graficzna poszla;/ Bedzie trzeba to obejrzec

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 18:49 

Jestem po reinstalu systemu - a wlasciwie po powrocie do XP - wlasnie system znowu sie posypal;] Nie wiem co mam teraz robic

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 19:09 

A te pamięci wtedy testowałeś? masz teraz pewność że to nie wina visty tylko coś w twoim sprzęcie jest uszkodzone na odległość można gdybać jak się nie znasz na tyle to zanieś kompa do jakiegoś serwisu :?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2007, 22:52 

Sam tego kompa składałem od podstaw i pierwsze pół roku nic sie nie działo - chociaz wiem ze cos takiego lubi wyskakiwac potem... Niby sie znam ale z czyms takim spotykam sie pierwszy raz i nawet nie wiem jak mam nazwac to co sie dzieje by wyszukac podobne przypadki w necie. Testowałem pamięć i nic nie wykazało. W xp tez jest jakas funkcja testująca?

EDIT: Wlasnie przeleciałem fora i zobaczylem kogos kto mial podobny problem - XP sie zawieszal, napisal tez ze rozwiazal go..podlaczajac stacje dyskietek. Wiem ze to niedorzeczne.. ale ja tez nie mam stacji dyskietek. Ma to jakis wpływ? Jak dla mnie to głupota ale zrobie wszystko byleby nie oddawac do zlodziejskiego serwisu

Dodam jeszcze dwa zdjecia - jedno to wykaz błędów, drugi to screen z speedfana - moze cos z napieciami?;/ Mam nadzieje ze beda czytelne

http://www.dropshots.com/day.php?userid ... ime=135912

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 00:51 

Tu coś jest o tym błędzie Lsasrv i nr błędu 5000 http://komputery.katalogi.pl/Explorer.e ... 29-s3.html a może faktycznie jak nic nie zmieniałeś a było wszystko ok masz na innej portycji jakiegoś syfa :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 11:24 

Zainstalowałem tę poprawkę i jak na razie komputer wytrzymał całą noc bez krzaczenia, ale szczerze mowiac watpie zeby to byla kwestia braku poprawki - w koncu Vista by juz je miala...chyba:P W kazdym razie walcze dalej. A tak w ogole to dzieki za zaangazowanie Darekw

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 14:08 

Podobny cyrk miałem kilka miesięcy temu z myszką razer habu,działała super do momentu wypuszczenia jakiejś poprawki do visty która robiła konflikt ze sterami od myszki były blue screeny zawieszanie się systemu itd.I nie wiedziałem gdzie jest przyczyna przez przypadek podłączyłem starego innego razera i wszystko ustąpiło po kilku miesiącach wyszły nowe stery do habu i wszystko jest ok ale przez ten czas przesiadłem się na logitecha i kto by pomyślał że te blue screeny itd.były przez mysz tym bardziej że w dzienniku zdarzeń nie było żadnego komunikatu o błędzie ten błąd co link jest na poprzedniej stronie to z kolei od logitecha :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2