Teraz jest 30 lis 2024, 22:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 51  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 16:25 

coś takiego w ogóle istnieje

http://en.wikipedia.org/wiki/Double_tap

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 18:17 
Redaktor Battlefield.pl

RobaL4 napisał(a):
tak jak ja BF3 :mrgreen: fajnie wszystko wyglada, jednak trzeba poczekac na demo.

btw byly juz jakies bety?

Ja mam znajomego (i to nie jest jakaś tam ściema), którego wujek z Kanady ma znajomości w EA. Wiem, że to troche śmiesznie brzmi, ale taka jest prawda. I dostał jakąś alphe od nich ale nie ma nawet tytułu jej i odpala się ją z konsolki. Jak dawałem mu screeny z x360 BadCompany, to twierdził, że ta gra bardzo podobnie wygląda. I można niszczyć otoczenie. To może być BF:BC. Ale nigdy nic nie wiadomo ;).

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 18:20 

Cytuj:
Ja mam znajomego (i to nie jest jakaś tam ściema), którego wujek z Kanady ma znajomości w EA. Wiem, że to troche śmiesznie brzmi, ale taka jest prawda. I dostał jakąś alphe od nich ale nie ma nawet tytułu jej i odpala się ją z konsolki. Jak dawałem mu screeny z x360 BadCompany, to twierdził, że ta gra bardzo podobnie wygląda. I można niszczyć otoczenie. To może być BF:BC. Ale nigdy nic nie wiadomo Wink.

te forum straciloby duzo bez takich 13 latkowych postow :)

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 19:01 
Redaktor Battlefield.pl

maniu napisał(a):
Cytuj:
Ja mam znajomego (i to nie jest jakaś tam ściema), którego wujek z Kanady ma znajomości w EA. Wiem, że to troche śmiesznie brzmi, ale taka jest prawda. I dostał jakąś alphe od nich ale nie ma nawet tytułu jej i odpala się ją z konsolki. Jak dawałem mu screeny z x360 BadCompany, to twierdził, że ta gra bardzo podobnie wygląda. I można niszczyć otoczenie. To może być BF:BC. Ale nigdy nic nie wiadomo Wink.

te forum straciloby duzo bez takich 13 latkowych postow :)

Jakbyś chciał wiedzieć, to nie mam 13 lat i dziwnym trafem wykazuję się większą poprawnością w pisaniu postów jak Ty? :roll:

Napisałem co wiedziałem. I napisałem, że to może wyglądać dziwnie/niewiarygodnie (ktoś przez kogoś itd.). Zresztą, gdybyś choć trochę wiedział, to teraz studio kanadyjskie zajmuje się produkcją serią Battlefield.

P.s Oczywiście pewnie chciałbyś oficjalne info, że jest alpha, screeny, filmy z gameplay'a a najlepiej grę do testowania? Takie informacje są trzymane w tajemnicy i mają do nich dostęp tylko nieliczni ludzie, albo Ci, którzy mają znajomości.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 19:34 

maniu, jak byś chciał wiedzieć wielu ludzi ma znajomosci przez co czesto ten rynek się kręci, saam mam znajomosci w microsofcie i dla kazdego moze to brzmieć jak brednie, ale to zalezy jak do tego podchodzisz.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 20:18 
Redaktor Battlefield.pl

Ja na prawdę chętnie podałbym wam screeny itd. ale niestety tajemnica mnie obowiązuje, wtedy moglibyście się przekonać ;). Dzięki za wsparcie Vesp3r xD.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 13:27 

http://www.ps3site.pl/ps3-news/e3-2007-call-of-duty-4-gameplay-t3268.0.html

nie mam wiecej pytan. jezeli to jest z X360 to co dopiero bedzie na PS3? :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 13:42 

... będzie to samo? Przeciez CoD3 wyglądał lepiej (nieznacznie, ale jednak), na X360 niz na PS3...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 13:47 

no jeśli tak będzie wyglądał to już sobie na moim blaszaku nie pogram :?

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 13:55 

MaZZeo napisał(a):
... będzie to samo? Przeciez CoD3 wyglądał lepiej (nieznacznie, ale jednak), na X360 niz na PS3...

CoD3 to bylo wybadanie przez IW (tak jak zreszta przez inne devteamy w swoich grach) devkita do PS3, mam nadzieje ze juz sie z nim oswoili i wycisna jeszcze lepsza grafe :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 14:36 

CoD 4 lepiej wzglada na konsoli Billa, oglnie PS3 jest porak tego roku...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 17:24 

blachor napisał(a):
MaZZeo napisał(a):

CoD3 to bylo wybadanie przez IW (tak jak zreszta przez inne devteamy w swoich grach) devkita do PS3, mam nadzieje ze juz sie z nim oswoili i wycisna jeszcze lepsza grafe :)

Prędzej to na X360 bedzie ładniejsza grafa, bo to ta konsola jest dla twórców priorytetem.

A co do CoD3 to nie IW go zrobiło tylko Tryarch.

P.S. Swoją drogą to żal będzie grać w CoD4 na medium/low detalach, po tym co zobaczyłem na filmiku :| Przydałbysie zastrzyk gotówki, pobratałbym się z Xboxem...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 21:20 

Cytuj:
Call of Duty 4 : Modern Warfare beta–test
Pfk; czwartek, 12 lipca 2007

Tak tak, już pewnie zacieraliście ręce, że Pc-towcy doczekają się beta-testów tego świetnie zapowiadającego się shooter’a, jednak muszę rozwiać Wasze wątpliwości. Dobra wiadomość dla posiadaczy Xbox’ów 360 ( jednocześnie koszmarna dla graczy komputerowych) jest taka, że to właśnie użytkownicy maszynki Bill’a Gates’a będą mieli możliwość beta-testów gry Call of Duty 4 : Modern Warfare.

Infinity Ward, Inc. w bliskiej przyszłości udostępnić ma wersję beta produkcji, która umożliwi nam walkę w trybie multiplayer. Warto będzie przyjrzeć się grze z bliska, gdyż zapowiada się naprawdę rewelacyjnie!

Wersje konsolowe mają pozbawione być spadków poniżej 60 klatek na sekundę, przy zachowaniu foto-realistycznej grafiki. Brzmi imponująco nieprawdaż?? To kolejny dowód na to, że konsole wyposażone w 512 megabajtów pamięci operacyjnej, stanąć mogą w baraże z dwoma gigabajtami pamięci RAM komputerów osobistych.

zrodlo:www.gry.wp.pl

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 21:25 

http://charlieoscardelta.com/beta.php

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 23:52 

http://www.gametrailers.com/player/21748.html

O kurna :|

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 51  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2