Teraz jest 16 lip 2025, 14:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 19:40 

Formują grupy po 3 osoby (2 Chinole i 1 Amerykanin). Amerykanin zabija Chinola, a UMSC'iec go reanimuje (wszystko razy 99999)

Admin pilnuje aby nikt bez pozwolenia nie dołączał się do grupy, i żeby nikt nie zabijał pojedynczych żołnierzy...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 21:04 

]cenzura[ /est potem sie na takie staty napalaja w stylu "WOW ja mam 100 fragow pod zad a ty tylko 20".

Jak tak mozna grac... przeciez to nuuuuuuuudneeeeeee!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2007, 21:37 

DaGodness napisał(a):
Nie mam printscreena na klawiaturze na laptopie i niemoge Razz Wie ktos w jaki inny sposob moge zrobic? Very Happy

inny sposob od tego programu co podał Fireworkss to właczyc frapsa ustawic sobie scrn na jaki chcesz klawisz i masz

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 07:48 

Galasik napisał(a):
właczyc frapsa ustawic sobie scrn na jaki chcesz klawisz i masz

:arrow: Fraps

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 17:32 

szakal0x napisał(a):
to qrwa sensu taka gra niema. potem sie na takie staty napalaja w stylu "WOW ja mam 100 fragow pod zad a ty tylko 20".

Jak tak mozna grac... przeciez to nuuuuuuuudneeeeeee!!!!!

Wiesz niektórzy po stracie statsów przez eA grają 20 godzin dziennie żeby to nadrobić inni siedzą na serwerach stats padd :roll: Jeśli eA ma taki zapłon w likwidowaniu takich serwerów to ich problem...Ktoś na tym skorzysta, a ktoś straci...
W Ogólne BF2 ktoś zamieścił temat o tym, że Seba18 statsi, a Seba na to jak na lato (i prawidłowo).

Kiedyś nawet sam 90s zamieszczal streeny z serwerów statspadd i nikt do niego żalu nie miał

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 18:55 

Cytuj:
Wiesz niektórzy po stracie statsów przez eA grają 20 godzin dziennie żeby to nadrobić inni siedzą na serwerach stats padd

To ja jestem ta 1 grupa tylko ze bede gram i będe grał 18h dziennie tylko :P

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 23:56 

davis00 napisał(a):
Formują grupy po 3 osoby (2 Chinole i 1 Amerykanin). Amerykanin zabija Chinola, a UMSC'iec go reanimuje (wszystko razy 99999)
Admin pilnuje aby nikt bez pozwolenia nie dołączał się do grupy, i żeby nikt nie zabijał pojedynczych żołnierzy...

Tu sprostowanie, często na serwerach knife/pistol only oraz stats padding jest ograniczenie do 400 pkt. potem kick. Admin pilnuje porządku wyrzucając za random killing, czyli nie statsisz - lecisz z serwera.

Moje zdanie na ten temat? - czytaj wypowiedź bibola.

Odnośnie seby88 - szkoda, że nie zrobiłem screena jak razem ststsiliśmy na (-S@S-) MetalGear Stats Pad. Wtedy nie wiedziałem jeszcze że rajcują go obrazki.
Ja pracowałem na baretkę za helika, ciekawe na co on polował, pewnie tak sobie tylko był...przypadkiem.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 00:11 

Zrozumiesz w koncu, ze wszedlem tam po xfire :roll:, takie to trudne do zrozumienia? Zobaczylem Tarnuma, wszedlem na serw bo dobra mapa a jak juz zobaczylem co to za serw to sobie popatrzylem a ,ze takei rzeczy sa rzaczej zabronione to zepsulem wam zabawe za co ogolnie zostalem potepiony i wyszedlem a jezeli wybicie dla ciebie paru medali jest za trudne to zmien gre...

PS. Napisz do EA, ze wszedlem do was na serw :omg: (nie zapomnij podac linka do moich statow a gratis wykasuja twoje)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 00:56 

Hm.. kiedyś chciałem sobie ładnie pograć... Nie czytałem info o serwie, bo gdy sie wczytywała mapa poszedłem zapalić. Potem wchodze na mape (Sharquie) - patrze heli jest, no to bierzemy!!! Polatałem ze 2 min, pokosilem jakis noobków, i nagle dostaje kicka z massagem "STATS PADDING SERVER ONLY"... :/ No zaj....ć się można... Bo się okazało, że to server dla noobów, którzy są sobie ponabijać pkt medyka...

Co innego knife/pistol only, wg mnie to nie są servery gdzie sie nabija wylacznie punkty... kiedys jako poczatkujacy (mialem wtedy ok 3-4k punktow) wszedlem na taki server i mialem staty ok 2/40... Wg mnie takie severy to nie jest nabijanie pkt, jedynie gra na innym poziomie, czyli jedynie Knife/Pistols... A że jacys medycy sobie nabijaja wiecej pkt to co z tego?! Bedzie taki gostek gral przez rok na takim servie, nabije pkt na Colonel'a, a potem wejdzie na Wake'a czy Gulf'a i bedzie dostawal kazda rakieta, czy każdego TVka odemnie...

Wiec co złego jest niby w tym, ze ja raz na jakis czas (raz na miesiac, dwa) wejde sobie na takeigo serva?! Co innego, ze gracze, gdy siedza cały czas na takich serwerach reprezentuja na inf czy CQ poziom 0... Dla mnie oni wtedy są tylko biegającymi fragami...

Z taką reflekcją pragrnął bym zakończyć ten temat, gdyż ciągnięcie go nie ma dalej sensu...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 08:18 

seba18 napisał(a):
jezeli wybicie dla ciebie paru medali jest za trudne to zmien gre...

PS. Napisz do EA, ze wszedlem do was na serw (nie zapomnij podac linka do moich statow a gratis wykasuja twoje)

Tak, zrobienie medalu na CQ jest dla mnie trudne, ponieważ jestem zawodnikiem infantry, a że jestem leniwy ułatwiłem sobie sprawe i przynajmniej sie nie wypieram.
Większość moich punktów zdobyłem na NSZ, jakieś 30 % na pistolcach, zanim ugrałem 50 tys, teraz 90 % na NSZ.
Odnośnie zmiany gry to jest jedyna w jaką gram i nigdzie sie nie wybieram, ty za to jesteś wszędzie i pstrykasz screeny.
P.S.
Popraw swoją pisownię.
Przestanę pisać do ciebie gdy przestaniesz być takim "battlefieldowym gestapowcem" jak to powiedział jeden z moich kolegów (to cytat nie chcę cie obrażać).
Jeśli gram na legalnym serwerze zgodnie z zasadami, uważam, że wszystko jest ok.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 10:49 

RPK_Tanatos napisał(a):
seba18 napisał(a):
jezeli wybicie dla ciebie paru medali jest za trudne to zmien gre...

PS. Napisz do EA, ze wszedlem do was na serw (nie zapomnij podac linka do moich statow a gratis wykasuja twoje)

Tak, zrobienie medalu na CQ jest dla mnie trudne, ponieważ jestem zawodnikiem infantry, a że jestem leniwy ułatwiłem sobie sprawe i przynajmniej sie nie wypieram.
Większość moich punktów zdobyłem na NSZ, jakieś 30 % na pistolcach, zanim ugrałem 50 tys, teraz 90 % na NSZ.
Odnośnie zmiany gry to jest jedyna w jaką gram i nigdzie sie nie wybieram, ty za to jesteś wszędzie i pstrykasz screeny.
P.S.
Popraw swoją pisownię.
Przestanę pisać do ciebie gdy przestaniesz być takim "battlefieldowym gestapowcem" jak to powiedział jeden z moich kolegów (to cytat nie chcę cie obrażać).
Jeśli gram na legalnym serwerze zgodnie z zasadami, uważam, że wszystko jest ok.

tyle że nie grasz zgodnie z zasadami serwerów rankingowych :]
nagle wszyscy to pr0 zawodnicy inf., wnioskuję zatem że większość gra raptem kilka miesięcy w bf2 i nie wie co to cq, na których zresztą poziom jest obecnie strasznie słaby...

PostNapisane: 12 lip 2007, 11:30 

UWAGA:

szakal0x napisał(a):
Mam takie pytanie:
Czy ne serwerach knife only albo pistol only można oskarzyc te *mama zabroniła mi przeklinać*** n00by co uzywają normalnych broni zamiast knife?
Bo przeciesz jak idzie sobie 5 z knife, i wychodzi taka ciota z RPK i wszystkich wymiata, to to porostu jest nabijanie punktów!
Prosze o odpowiedz :!:

I ktory tu post z tych 4 stron jest na ten temat xD?
Chyba tam pare na początku :D

PS:tera mam joz w dupie odpowiedz na to pytanie bo mam wszystkie odznaki co chciałem. Czyli mozna ZAMKNĄC topic :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 11:30 

A, że tak sie spytam ...co wam do tego gdzie, kto gra? Co to niby?, zabronione? :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 11:39 

LOL? Pytasz sie co mnie to że ktoś łamie zasady na serwie czy co? Bo nierozumiem?

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 11:43 

Skoro serwer jest przeznaczony na stats padding to jakie to łamanie zasad?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2