Teraz jest 22 lis 2024, 11:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 11:34 

Cytuj:
AA i RO sa, jakis tam teamplay maja

Ty chociaz w jakas z tych gier grales? AA zaraz po OFP to pionier "realistycznych" gier. Ro natomiast to hardcorowy tytul, ktory pewnie by cie przerosl bo tam nie da sie bawic w rambo, w ktorego w PR da sie bez problemu. Zreszta dowodzic moze temu fakt, ze czasem zdarzalo mi sie byc atakowanym przez maniakow PR na serwerze za styl gry. Statow ujemnych nigdy nie mialem i bardzo czesto biegalem sam(bo o dziwo squady jakie mi sie trafialy to byly lamy)

Sprobuj w RO w solo cokolwiek zdzialac i miec chocby fr na poziomie 1(pomijam ewentualne kampienie ze snajpa w oddali)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 15:58 

Ataki widzę są w Twoim stylu... Oczywiście, że w żadną z tych gier nie grałem!!! Moje zdanie wynika z obserwacji zewnętrznych. Może by mnie przerosły, może nie, zanim tego się nie dowiesz, nie baw się we wróżkę.
I czy nie jest tak, że PR obecnie, w przeciwieństwie do w/w pozycji NADAL jest rozwijany w kierunku realizmu i teamplayu?

..:: http://www.racjonalista.pl ::..

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 19:14 

America's Army 3.0 ma wyjść na jesień 2008r.

Poprzednie wersje (obecnie 2.8.1) umrą ponieważ zostanie to zastąpione zupełnie nową grą na nowym silniku Unreal Engine 3.0 (grafika, fizyka, postacie, bronie, mapy, ekwipunek, nawet konta trzeba będzie nowe założyć).

Jednym słowem: nowa gra pod znanym tytułem - za darmo, jest na co czekać, napewno wykonają kolejny krok w stronę realizmu!

Ostatnio edytowano 11 lip 2007, 21:20 przez Toniak.47, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 19:36 

No widze Americasowy kolega.
Jak dla mnie aa padlo przy wersji 2.7.Skopali totalnie.

Co do 3.0 to też czekam.
Pełna lista zmian
* wersja AAO 3.0 będzie kompletnie nową platformą, jej rozwój będzie przeprowadzany tak samo jak to ma miejsce w przypadku wersji 2.x w postaci wydawania kolejnych wersji (3.1, 3.2) z możliwością uaktualniania gry za pomocą mini paczy
* wersja 3.0 będzie napisana kompletnie od nowa (nowe misje, nowe bronie, nowe dźwięki)
* planowany termin wydania wersji 3.0 to jesień 2008 roku
* minimalne oraz rekomendowane wymagania gry nie są jeszcze znane - programiści deklarują jednak, że nie będą one różnić się znacząco od tych które stawia Unreal Tournament 3
* do wersji 3.0 konieczne będzie założenie nowego konta gry, twórcy myślą również nad rozwiązaniem polegającym na transferze umiejętności dla weteranów wersji 2.x
* programiści zapowiadają kompatybilność z systemami Windows XP i Vista oraz współprace z bibliotekami DirectX w wersji 9 jak i 10
* podsumowując proces produkcyjny wersji gry która znajduje się obecnie w wersji 2.8.1 obliczono, iż podczas jego trwania wydano około 20 wersji przez okres 6 lat prac programistycznych
* zapowiedziano, iż linia 2.8.x do czasu wydania wersji 3.0 będzie wciąż aktualizowana (zarówno kod gry jak i nowe plansze)

P.S Sorki za Offtopic :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 21:06 

silnik U3 i to tego za darmo, już sobie pograłem :roll: chyba że sprzęt zmienie :P a obecnie to robią konwersje AA na X360, kompletnie inna gra

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 21:43 

A ja polecam to co mam w sygnaturce :D ;] ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2