Teraz jest 22 lis 2024, 17:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lip 2007, 09:36 

Witam

Jak pewnie wielu z was wie, na bieżąco są rozgrywane bitwy w ramach Forgotten Honor. W związku z tym chciałem zwrócić się do wszystkich graczy FH z pytaniem/propozycją.
W F|H gra kilku polskich graczy. Obecnie staram się założyć polską kompanię, która jak sama nazwa wskazuje, byłaby złożona wyłącznie z Polaków. Językiem TSa byłby wówczas język polski.
Jeśli znajdzie się jakaś zainteresowana osoba, która chciałaby brać udział w zorganizowanych bitwach 32x32 proszę o zostawienie posta.

Dodam jeszcze, że większość Polaków gra obecnie w kampanii "americana" po stronie osii w kompanii SS Jagers. Z pewnością jest jeszcze sporo osób w kampanii "oceania".

Dodam jeszcze, że już mam 5 osób. Potrzeba jeszcze minimum 2-3 ale górnej granicy wcale nie ma. To może być nawet 30 osób.

Ostatnio edytowano 12 lip 2007, 10:11 przez Pietia, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 09:59 
Moderator forum

Ja sie chetnie przyłacze.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 10:08 

Dla ułatwienia podam ścieżkę zapisywania się do F|H

najpierw strona: http://www.forgottenhonor.com
następnie rejestrujemy się tak jak na dowolnym forum.
rejestracja jest naturalnie darmowa.
następnie wyszukujemy migający, tłusty napis "Register to play"
po jego naciśnięciu pojawiają się dostępne kampanie do wyboru.
Teraz większość Polaków siedzi w kampanii "americana" po stronie axis, w Dywizji Grosse Deutschland i w ramach dywizji w kompanii SS Jager.

Jeśli już się zapiszecie to piszcie pm do mnie. Mój nick to również "Pietia"

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 10:47 

no to może i ja się zapisze... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 11:29 

Ściągajcie jak najliczniej bo po prostu warto.
Zabawa jest naprawdę przednia i do tego nie ma żadnych manian, kłótni, niewiadomoego serwera. Są za to dobrzy gracze, bitwy po 5 godzin na 64 osoby, odznaczenia, awanse, hierarchia, wyłącznie autorskie mapy, w które nie zagracie nigdy w zwykłym FH, mnóstwo dodatkowego sprzętu i całe morze zabawy na wiele godzin.
Uprzedzam lojalnie, iż w kampanii "americana" bitwy rozgrywane są wyłącznie w soboty o godzinie 23:00 GMT - czyli u nas jest wtedy 1.00 w nocy :D
Gra się zazwyczaj do 4-5 rano. Różnie bywa bo niektóre rundy są krótsze a niektóre dłuższe. Naturalnie żadna nie ma limitu czasowego - walczymy aż wykrwawimy wroga 8)

albo on nas :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 12:53 

gdyby to był normalne godziny to może tak

PostNapisane: 12 lip 2007, 12:55 
Moderator forum

Pietia napisał(a):
większość Polaków gra obecnie w kampanii "americana" po stronie osii w kompanii SS Jagers.

:?

PostNapisane: 12 lip 2007, 13:37 

Artih napisał(a):
Pietia napisał(a):
większość Polaków gra obecnie w kampanii "americana" po stronie osii w kompanii SS Jagers.

Proszę się zastosować do własnej sygnatury i NIE OFF TOPOWAĆ!
Jakby to miało swoją drogą znaczenie kto, gdzie gra... :?

MK - no niestety godziny są dostosowywane do ludzi z całego globu, którzy grają w F|H. Dla nas to 1.00 w nocy, dla innych 4.00 rano, dla innych 13.00. Tak to już jest ze strefami czasowymi.

PostNapisane: 12 lip 2007, 13:40 
Redaktor Battlefield.pl

Artih napisał(a):
Pietia napisał(a):

Tak, a po bitwie rozstrzeliwujemy jeńców, palimy żydów w synagogach i gwałcimy słowianki :P

No dobra, a na serio. Jagers miała być z tego co widzę kompanią lekkiej piechoty. Niestety dla zrównoważenia trzech regularnych kompani po drugiej stronie i my walczymy jako kolejna kompania zmotoryzowana.

Natomiast z polskich graczy mamy póki co bardzo ciekawą drużynę graczy z doświadczeniem klanowym i można by taki odział specjalny stworzyć. Ale do tego potrzebujemy przynajmniej 6-7 graczy na każdej bitwie. Bo co z tego że dzięki zgraniu odbijemy flagę, gdy nie sposób jej utrzymać gdy uderzy na nas wzmocniona HQ i czołgami kompania nieprzyjaciela 10-15 graczy.

Póki co potrzebujemy chętnych do gry, jak już będą pomyśli się nad jakąś stosowną nazwą i wyborem kapitana.

Z późnymi godzinami nie przesadzajcie - to sobotnia noc (a właściwie już niedziela) i można w niedzielny ranek ja odespać.
Nie ma obowiązku stawiania się na bitwę trzeźwym :wink:

Natomiast jeśli komuś nie odpowiadają godziny, a mimo to chciałby spróbować, to zapraszam do turnieju Europejskiego, obecnie walki trwają w Indochinach (nie mylić z Pacyfikiem znanym z FH), czyli Wilka Brytania, wraz sojusznikami kontra Japończycy w dżunglach przy których to co widzieliście w BF Vietnam to szkółka leśna. Po stronie Axis w kompani 6th Sensha Rentai (pułk pancerny - czołgi wsparte piechotą) dowodzi Herman, a i prawie połowa składu to Polacy.
Zapraszam

PostNapisane: 12 lip 2007, 13:47 

Cytuj:
Natomiast z polskich graczy mamy póki co bardzo ciekawą drużynę graczy z doświadczeniem klanowym i można by taki odział specjalny stworzyć. Ale do tego potrzebujemy przynajmniej 6-7 graczy na każdej bitwie. Bo co z tego że dzięki zgraniu odbijemy flagę, gdy nie sposób jej utrzymać gdy uderzy na nas wzmocniona HQ i czołgami kompania nieprzyjaciela 10-15 graczy

No WW proszę Cię. A w naszej kompanii jest ok 13 osób a na bitwach po 5-6 max. A co jeśli uderzy HQ.... no nic - najlepiej zmiażdżyć wszystkich po kolei. Co to za pytanie? Nawet jeśli byłoby nas 10 to gdy uderzy wspomniana przez Ciebie siła to szanse są 50/50. Wiesz sam jak to bywa na bitwach. A poza tym lepszym zgraniem nadrabiasz braki kadrowe. I w tym cały sęk! Polska kompania mogłaby rozmawiać po polsku na TSie, co znacznie podnosi sprawność bojową.

WW wspominał też o europejskiej kampanii ale wówczas nie spotkamy się pod jednym sztandarem na TSie.

Zgłosiły się dwie kolejne osoby z F|H co czyni w sumie 7 osób.
Mam jeszcze dwie z BF.pl więc nie będzie źle.

P.S.
Jeszcze nie widziałem, żeby z tej samej kompanii było aż 15 osób jednocześnie. W 99% uderzają połączonymi siłami 2 kompanii. Z resztą co za różnica kiedy wrogów jest jak much na g..... :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 15:37 

Ja zobaczę...może jeśli będzie mi się chciało-zapiszę się.Tylko,że niestety ze mną to różnie bywa jako,iż byłem zapisany już w 2 kampaniach...i brałem udział w 1(słownie jednej) bitwie.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 15:45 
Redaktor Battlefield.pl

No tak tylko że musimy zebrać graczy tak, aby zamiast jednej silnej nie zostały dwie słabe kompanie - jak sam zauważyłeś i teraz z kadrami różnie bywa, a jak wyjdziemy z Jagers to zostaną z niej strzępy.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 17:44 

WuWu84 napisał(a):
No tak tylko że musimy zebrać graczy tak, aby zamiast jednej silnej nie zostały dwie słabe kompanie - jak sam zauważyłeś i teraz z kadrami różnie bywa, a jak wyjdziemy z Jagers to zostaną z niej strzępy.

Jeśli tylko uda się zebrać ludzi to atakujemy bo nie ma się co oglądać...
Jesli nie będzie frekwencji na bitwach to damy sobie spokój i już

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 18:09 

Szanowni Państwo mam zaszczyt poinformować, iż wspomniana przeze mnie już wcześniej kompania SS Jagers od przyszłego tygodnia będzie wyłącznie polska.
Język obowiązujący na Tsie i forum to Polski tak więc zapraszam wszystkich zainteresowanych. Ściągajcie jak najliczniej. W razie czego piszcie do mnie pmy - wszystkie czytam i odpisuję.

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 20:40 

Ehhh... a już miałem nadzieję że podszlifuję sobie swój pr0inglisz a tu zonk.

A tak poważniej: jak narazie udało mi się zagrać 1 bitwę i jeden trening i naprawdę polecam, zwłaszcza ludziom którzy widzą w sobie 2 Chucka Norrisa i uwielbiają z rusznicą pod pachą szturmować na zbliżające się czołgi wroga oraz 2 ciężarówki obsadzone w pełni przez piechotę z PPSH. Dla takich chwil warto nieprzespać nocy :twisted: .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2