Teraz jest 23 lis 2024, 21:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lip 2007, 13:54 

Witam !

Przeglądam forum pod względem słów cooperative jednak nigdzie nie mogę znaleźć dokładnie sprecyzowanej odpowiedzi na temat SinglePlayer. Zatem pozwoliłem sobie założyć ten post.

Mierze się z zakupem gry "Battlefield 1942 World War II Anthology". I mam pytanko do obeznanych juz graczy w serii gier Battlefield. Chciał bym przejść SinglePlayer w trybie Cooperativ. Jeżeli ktoś grał w Hidden & Dangerous Deluxe to powinien wiedzieć o co mi chodzi. Nie chce grać kooperacji w multi typu jeden team na drugi. Chodziło by mi bardziej o przejście misji singla w 3 osobowym teami z kumplami :)

Czy Battlefield 1942, Battlefield 1942: The Road to Rome, Battlefield 1942: Secret Weapons of World War II Posiadają taką możliwość ?

Za pomoc z góry serdeczne dzięki. Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 14:05 
Moderator forum

Tak, posiadają w trybie multiplayer (walczycie w 3 przeciw botom na danej mapce).

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2