Teraz jest 2 gru 2024, 19:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 13:17 

Mi przysłali modem chyba 3 tygondnie temu i jeszcze mnie nie podłączyli do sieci :?

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 14:06 

No bo zeby skrosowali linie telefoniczna, trzeba im przypomniec :wink: . Musisz zadzwonic ze 3 razy.

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 14:09 

Holman napisał(a):
wlasnie gadalem z kumplem z TPSA i powiedzial ze od 1 sty abonament spadnie do 99

ale ja mam lepszy numer, mam nowe neo od 31.07 i do tej pory rachunku na oczy nie widzialem :shock: miala byc skumulowana oplata we wrzesniu a tu nic, na rachunkach tylko telefeon jest, ja naprawde chce placic za neo ;) ale to jest juz paranoja zebym musial isc do telepunktu i jeszcze musial prosil o mozliwosc placenia, LOL

To jeszcze nic moj kumpel od 7 miesiecy nie dostal rachunku :lol: .

Pre100 -> co do punktu 2, poprostu napisales w swoim poprzednim poscie dosc niejasno i myslalem ze chodzisz z modeme i podpinasz sie pod gniazdka telefoniczne w roznych pokojach :lol: .

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 14:23 

Cytuj:
ale ja mam lepszy numer, mam nowe neo od 31.07 i do tej pory rachunku na oczy nie widzialem

tiaa.... ja na swoj tez czekalem pare miesiecy :))

Cytuj:
Pre100 -> co do punktu 2, poprostu napisales w swoim poprzednim poscie dosc niejasno i myslalem ze chodzisz z modeme i podpinasz sie pod gniazdka telefoniczne w roznych pokojach :lol: .

bo popatrzyles sie na posta, ktory byl odpowiedzia na odpowiedz na posta, w ktorym byly szczegoly :P
swoja droga fajnie by tak bylo, ze TPSA doprowadza Ci sygnal LANu do domu wraz z DHCP, a Tobie pozostaje tylko podpiac sie przez switcha ze swoimi sprzetami i nie martwic sie o reszte :lol: hmmm... marzenia... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 14:33 
Moderator forum

Holman napisał(a):
wlasnie gadalem z kumplem z TPSA i powiedzial ze od 1 sty abonament spadnie do 99

Aha, no to miodzio, bo dzisiaj w Telepunkcie dowiedziałem się, że istnieje spora szansa, że nie załapię się na aktualną promocję :/ Czyli na wstępie 199 za modem + 149 abonamentu :/

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 14:35 

ja niestety rowniez nie moge miec u sibie neo+ :evil:
mozna miec doslownie kilometr dalej (mnieskzam na przedmiesciach) ale u mnie juz nie... Z SDI mialem podobny numer: wraz z 6. qmplami zlozylismy podanie o SDI, co pol roku chodizlismy pytac: "kiedy?" i zawsze mowili: "za pol roku." i tak 2 lata sobie pochodizlem :lol: , az nagle powiedzieli ze mozna(!!). Zanim wszystko zorganizowalem (2 dni to trwalo) TPSA zrezygnowala z SDi i przeszla na neo+ i...historia zaczyna sie od nowa... jak dotad tylko raz bylem w telekomunie;), ale cos czuje ze sie nie doczekam...

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 18:03 

U mnie z SDI była podobna sytuacja. Aby centrala dostała odpowiedni sprzęt potrzebowali 8 zgłoszeń. Kiedy już odpowiednia ilość osób złożyła zgłoszenia po kilkunastu dniach już w domku miałem SDI. I tak musze namówić ludzi z mojej okolicy. Załatwie przynajmniej 10 zgłoszeń, a potem będę mógł spać spokojnie wiedząc że nie czekam na marne. Może kiedyś... :x . Czy ktoś wie kiedy dokładnie kończy się promocja 1 zł za pierszy miesiąc?

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 18:08 

hmmmmm ta promocja aktywacja za 1.07 zl i test to jest tylko dla tych co nie mają SDI bo ci co maja to kiedy chcą tyle płacą za miech za dwa ale ma coś ciekawego dla was [/img]http:\\azzido.fapr.net\1.jpg[img]

fajnie wiedzei ze abonament zmniejszą ale pewnie umowa na 24 miechy :] [/img]

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 18:29 

Mimo, ze mieszkam na obrzezach miasta, udalo mi sie zalozyc neostrade. Ale nie odrazu, tez byla podobna sytuacj. Tez bylo duzo zgloszen, ale nie da sie pociagnac kabla (tak mowili) i jeszcze nie chcieli sie zgdzic urzednicy TPsa w Tarnowie (nie wiem czemu tam). Kiedy udalo sie pociagnac kabla do budki i podzielic na kilka lacz, to bylo jeszcze przekonac tych z Tarnowa. Prezeska TPsa z mojego miasta, poprostu wyzebrala, autentycznie, umowe na mozliwosc zalozenia neostrade. Poprostu fart. Na poczatku sie rowniez pytalem o SDI i tez nie wiadomo bylo czy
sie da podlaczyc, bo musieli sprawdzic czy jest wolny port ;]

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 18:37 

Holman napisał(a):
placic za neo ;) ale to jest juz paranoja zebym musial isc do telepunktu i jeszcze musial prosil o mozliwosc placenia, LOL

Loozik, zbieraj kase bo przyjedzie rachunek na 1000zl ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 20:42 

marcinek napisał(a):
No bo zeby skrosowali linie telefoniczna, trzeba im przypomniec :wink: . Musisz zadzwonic ze 3 razy.

Mój ojciec dzwonił codziennie chyba i dupa.

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 20:57 

Holman napisał(a):

ale ja mam lepszy numer, mam nowe neo od 31.07 i do tej pory rachunku na oczy nie widzialem :shock: miala byc skumulowana oplata we wrzesniu a tu nic, na rachunkach tylko telefeon jest, ja naprawde chce placic za neo ;) ale to jest juz paranoja zebym musial isc do telepunktu i jeszcze musial prosil o mozliwosc placenia, LOL

Nie wiem jak z neo ale w chello tez sie tak zdarza...potem ci przysla rachunek na pareset zl...
co od tej obnizki to...niezle...ciekawe jak na to UPC zareaguje....

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 22:08 

oby tym samym, zniżką... najlepiej większą niż tą neonową ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2003, 23:33 

M.I.S.I.E.K napisał(a):
marcinek napisał(a):

Mój ojciec dzwonił codziennie chyba i dupa.

To moze przejsc sie do telepunktu, wiesz twarza w twarz inaczej sie rozmawia niz prze telefon. No ale najblizszy mamy w Pruszkowie:
Pruszków 05-800
ul. Niecała 10
tel.: 22-7306075
tel.: 22-7306045
fax.: 22-7506262

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2003, 15:13 

Ja jestem posiadaczem neo+ i nawet jestem zadwolony, ale zaistnial maly feler... zamowilem modem gdzies miedzy czerwcem a lipcem i gdy juz go dostalem zaczal sie najgorszy mesiac w moim zyciu... chyba z 20 razy do niech dzwonilem i nasluchalem sie ze mam zly komputer(w rzeczywistosci przewyzszajacy wymagania neo+ :? ) lub tez zle skonfigurowany... okazalo sie ze to oni zle linie skonfigurowali i nie moglem sie polaczyc... co jak co ale takich problemow z netem to jescze nie mialem, ale teraz jest nawet ok z tym ze jak gram w battlefield lub inne gry online to czasem mam straszny ping i nie wiem czym to jest spowodowane(podejrzewam ze moj komputer jest za slaby np na takiego battlefielda... mam 256 ramu i karte graf. 32 megsowa proc 1333 mhz athlon...) sam juz nie wiem co o tym myslec

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2