Teraz jest 2 gru 2024, 23:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 51  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 20:56 

MaZZeo napisał(a):
Poza tym, to IMO multi fps'y na konsole to sie gra 4fun i nie chodzi o to by byc najlepszym... tak jak na PC Smile Bo nie ma czegos takiego jak klany, mecze itp.

I tu się kolego mylisz :wink: Są klany,są mecze,są turnieje 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 21:03 

w PS3 jest (o ile dobrze policzylem) 7 portow usb do ktorych wystarczy podlaczyc USBmyszke i USBklawiature i ciora sie w FPSy :) ja juz zacieram raczki na Bad Company, UT3, CoD4 i absolutny konsolowy killer - Killzone 2 :)
a Xbox? moze wyjde na fanboya Sony, ale X360 jest najbardziej awaryjna konsola w historii (okolo 1/3 wypuszczonych sztuk odwiedzilo przynajmniej raz serwis). dla porownania odsetek Sony i Wii wynosi okolo 1% :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 21:06 

Taaak,jak obejrzalem trailer Killzone 2 to spadlem z krzesla :wink: Ta gra ma niesamowity potencjal :)

A co do awaryjności x360 to microsoft przedluzyl gwarancje na 3 lata :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 21:23 

blachor napisał(a):
w PS3 jest (o ile dobrze policzylem) 7 portow usb do ktorych wystarczy podlaczyc USBmyszke i USBklawiature i ciora sie w FPSy :) ja juz zacieram raczki na Bad Company, UT3, CoD4 i absolutny konsolowy killer - Killzone 2 :)
a Xbox? moze wyjde na fanboya Sony, ale X360 jest najbardziej awaryjna konsola w historii (okolo 1/3 wypuszczonych sztuk odwiedzilo przynajmniej raz serwis). dla porownania odsetek Sony i Wii wynosi okolo 1% :)

z tym że PS3 póki co jest cholernie drogi i nic nie wskazuje na to że u nas cena w tym roku spadnie. W USA zrobili wyprzedaż PS3 z 60GB dyskiem, obniżono cene o 100USD a teraz Sony ma zamiar wycofać ten model z rynku :P Z awaryjnością X360 i tym że mocno się przegrzewa to też prawda, lecz teraz na każdy model obowiązuje gwarancja, ponoć wymieniają zdechłe Xy na jakieś z lepszym chłodzeniem

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 21:27 

Narazie ciekawych tytulow na PS3 nie ma.Jedyne gry w ktore bym chcial zagrac to Motorstorm i Resistance a w przyszlosci Killzone 2 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 21:49 

domino nie można podłączyć myszki i grać :? (z tego co wiem) :P działa to chyba tylko pod linux'em

edit: oczywiście mówiłem do blachor'a :P

Ostatnio edytowano 13 lip 2007, 23:24 przez pawko, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 21:52 

$towarzysz$ napisał(a):
z tym że PS3 póki co jest cholernie drogi i nic nie wskazuje na to że u nas cena w tym roku spadnie. W USA zrobili wyprzedaż PS3 z 60GB dyskiem, obniżono cene o 100USD a teraz Sony ma zamiar wycofać ten model z rynku :P

aktualnie jest to najtanszy odtwarzacz Blu-Ray, drozszy od X360 o okolo 600zl wiec dla mnie to bardziej oplacalny zakup niz Xbox ktory moze odtwarzac tylko DVD... Przyszlosc nalezy zdecydowanie do PS3 (no chyba ze do Xa zaczna wychodzic modyfikacje, na co trzeba wydac dodatkowe $$$)
Sony bodaj juz zakonczylo produkcje modeli 60GB i w calej Europie od 1 sierpnia bedzie dostepna wersja 60gb + 2 gry (Motorstorm + Resistance) + 2 SIXAXISy w tej samej cenie co byla stara wersja. Bardzo oplacalny zakup, biorac pod uwage ze 'stara edycja' nie miala zadnej gry w bonusie i tylko jeden pad... - teraz troche pluje sobie w brode ze nie przeczekalem i kupilem ta 'sucha' wersje :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 22:01 

pawko napisał(a):
domino nie można podłączyć myszki i grać Confused (z tego co wiem) Razz działa to chyba tylko pod linux'em

Czy ja coś takiego kiedyś powiedzialem ? xD

Edit:
Cytuj:
edit: oczywiście mówiłem do blachor'a :P

No chyba że tak :wink:

Ostatnio edytowano 14 lip 2007, 00:25 przez Domino, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 22:03 

blachor napisał(a):

Ta awaryjnosc to odrazu po PS2 jest ;]

Jakoś killzone 2 mnie nie jara nie wiem.

blachor napisał(a):
$towarzysz$ napisał(a):
z tym że PS3 póki co jest cholernie drogi i nic nie wskazuje na to że u nas cena w tym roku spadnie. W USA zrobili wyprzedaż PS3 z 60GB dyskiem, obniżono cene o 100USD a teraz Sony ma zamiar wycofać ten model z rynku :P

aktualnie jest to najtanszy odtwarzacz Blu-Ray, drozszy od X360 o okolo 600zl wiec dla mnie to bardziej oplacalny zakup niz Xbox ktory moze odtwarzac tylko DVD... Przyszlosc nalezy zdecydowanie do PS3 (no chyba ze do Xa zaczna wychodzic modyfikacje, na co trzeba wydac dodatkowe $$$)
Sony bodaj juz zakonczylo produkcje modeli 60GB i w calej Europie od 1 sierpnia bedzie dostepna wersja 60gb + 2 gry (Motorstorm + Resistance) + 2 SIXAXISy w tej samej cenie co byla stara wersja. Bardzo oplacalny zakup, biorac pod uwage ze 'stara edycja' nie miala zadnej gry w bonusie i tylko jeden pad... - teraz troche pluje sobie w brode ze nie przeczekalem i kupilem ta 'sucha' wersje :evil:

Co z tego że PS3 jest takie cudowne jak nie ma na nia fajnych gier, a spny traci na każdej sztuce ? przyszlosć do PS3 napewno nie należy, jak już to jedynie flaga najwiekszej porażki tego roku.
Fakt ogólnie PS3 jest lepsze od Xbox'a ale to ten drugi guruje w sprzedaży, na tego drugiego sa lepsze gry, ba anwet sie nie wykorzystuje mocy ps3 bo poco jak sie uzyskuje to samo co na Xie lecz wiekszym nakladem pracy ?

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 22:22 

SONY większą kasę ma ze sprzedanych gier niż samego systemu. Zawsze tak było i już chyba zostanie...
To że teraz nie ma dobrych gier nie oznacza, że tak już zostanie.
Październik GTA IV, początek 2008 MGS4 Guns of Patriots, no i wyłaniające się z zakrętu Gran Turismo 5.
Rok 2008 będzie rokiem PS3. Moja kryształowa kula też to potwierdza :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 22:24 

GTA IV również będzie na x360 więc nie jest exclusive'em jak MGS4 czy Gran Turismo 5 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 22:28 

Posiadacze X360 dostaną GTA4 i exclusive w postaci większej ilości LOADINGÓW. Ciekaw jestem czy graficznie obydwie wersje będą "porównywalne"?

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 22:31 

Fakt dyski Blue-Ray posiadają większą pojemność ... Ale myśle,że programiści dadzą radę :wink: I powiedz mi skąd masz takie informacje,że na x360 będzie więcej loadingów ?

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 22:44 

Jakiś facio z R*Games (nie pamiętam nazwiska) mówił podczas konferencji na E3 że wersja na X360 będzie bogata w loadingi. No ale jak sam mówisz-programiści jakoś dają radę pomimo ograniczeń sprzętowych. $hit zrobił się offtop, a mieliśmy rozmawiać o Call of Duty 4, które wygląda też niczego sobie. Dla tej gry można śmiało kupować X'a.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 22:59 

Mplay napisał(a):
Posiadacze X360 dostaną GTA4 i exclusive w postaci większej ilości LOADINGÓW. Ciekaw jestem czy graficznie obydwie wersje będą "porównywalne"?

na Xa wyjdą dodatkowe exkluzywne dodatki ;]

COD 4 jeszcze nie na choryzoncie chodź dla bety bym sobie sprawil xboxa :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 51  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2