Teraz jest 24 lis 2024, 17:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 147 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 15:35 

WOW....
otworzył się przedemną INNY Świat !!!!!!!!!!!

Dzięki !!!!

DO zobaczenia na polu boju !

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 17:36 

Mam trzy pytania:

1. Czy w 0.6 są mapki gdzie można polatać samolotem? Bo już troszke godzinek grałem i nie widziałem ani jednego samolotu...
2. Gdzie jest ten Apache? Ze screenu z realitymod.com widać że na jakiejś mapce pustynnej ale przejechałem wszystkie pustynne i pare innych po przez opcje stwórz lokalnie i nie znalazłem go nigdzie
3. Mapa Bi Ming, toć tam jest tak ciemno że rozjaśnienie monitora na max nic nie daje, są tam jakieś NV Googles czy coś takiego o czym nie wiem?

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 17:42 

NoAim napisał(a):
1. Czy w 0.6 są mapki gdzie można polatać samolotem? Bo już troszke godzinek grałem i nie widziałem ani jednego samolotu...
na Kashan i Wetlands napewno. Nie wiem jak na innych.

NoAim napisał(a):
2. Gdzie jest ten Apache? Ze screenu z realitymod.com widać że na jakiejś mapce pustynnej ale przejechałem wszystkie pustynne i pare innych po przez opcje stwórz lokalnie i nie znalazłem go nigdzie
Jest na Al Basrah, a raczej powinien być, bo się nie chce spawnować... :roll: patch-fix jest juz w drodze...

Cytuj:
3. Mapa Bi Ming, toć tam jest tak ciemno że rozjaśnienie monitora na max nic nie daje, są tam jakieś NV Googles czy coś takiego o czym nie wiem?

Noktowizor jest po 7 albo pod 9 - nie pamiętam.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 17:56 

Thx za szybką odpowiedz Uncle, noktowizor faktycznie jest ale z tymi samolotami to coś nie tak bo albo też się nie spawnują albo ich nie ma na opcji stwórz lokalnie bo przed chwilką sprawdzałem i hangary stoją puste :(

PS. Bardzo fajna jest mapka Street, szkoda że jest tylko w wersji 16 bo większość serwerów ma w rotacji mapki na 64 sloty :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 18:28 

NoAim napisał(a):
z tymi samolotami to coś nie tak bo albo też się nie spawnują albo ich nie ma na opcji stwórz lokalnie bo przed chwilką sprawdzałem i hangary stoją puste

Primo, ciężki sprzęt na większości map pojawia się z opóźnieniem.
Secundo, z opóźnieniem od poczatku rundy, a ty pewnie biegałeś z napisem "brakuje jednego gracza by zacząć rundę".
Tertio, ilość sprzętu zazwyczaj zależy też od ilości graczy. Ciężko oczekiwać, że pojawi się na mapie odrzutowiec dla jednej osoby.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 21:06 

Uncle Blues napisał(a):
Primo, ciężki sprzęt na większości map pojawia się z opóźnieniem.

No jak to opóźnienie trwa około 3-4 min. to jak napisałem nic nie było w hangarach.
Uncle Blues napisał(a):
Secundo, z opóźnieniem od poczatku rundy, a ty pewnie biegałeś z napisem "brakuje jednego gracza by zacząć rundę".

Właśnie że nie, aż takim noobem to nie jestem :wink: wystarczy komenda w konsoli "sv.numPlayersNeededToStart" lub zmiana w pliku serversettings.con i serwer zachowuje się tak samo jak by wymagana ilość graczy była i czy to będzie 1 czy 60 graczy to nie ważne bo runda się rozpocznie.
Uncle Blues napisał(a):
Tertio, ilość sprzętu zazwyczaj zależy też od ilości graczy. Ciężko oczekiwać, że pojawi się na mapie odrzutowiec dla jednej osoby.

No i tu możesz mieć racje, co nie zmienia faktu że grałem na tych mapach on-line i samolotów ani widu ani słychu a graczy było ~60...
Ale może akurat miałem pecha :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 21:54 

czesto tak jest... na kaszanie dostanie sie do samolotu to sprawa 30 min oczekiwania! jak ktos sie rozbije to ten sprzet sie spawnuje naprawde dłuuuuuugo, a do tego spuscisz oko na chwile i na pewno znajdzie sie 2-gi pilot ktory podkradnie ci latadło :]

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 21:59 

Może źle mnie zrozumiano, nie jestem jakimś maniakiem że czekam 30 min. tylko po to by sobie polatać, chodzi mi bardziej o to że jestem dość zdziwiony tym że już troszke w 0.6 pograłem i jeszcze nie widziałem ani jednego samolotu, a ten dźwięk przelatującego A-10 nad głową z 0.5 był po prostu boski i troszke tego mi brakuje :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2007, 22:17 

heheh ja tez nie jeastem maniakiem ale po prostu spawny i ludzie ktorzy rozbijaja samoloty po 30 sek loty powoduja to iz jest tak jakby ich nie bylo :]

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2007, 18:40 

Jako iż jest to mój pierwszy post na tyw forum: Witam !

Ja mam pytanie natury czysto technicznej: Czy PR'a da się nainstalowac na wersję 1.0 gry ?

Pytam, ponieważ mam nierozwiązywalny problem z szeroko znanym "patching failed" :( .

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2007, 19:07 

Witamy, bez patcha nie pograsz:
Installation Guide napisał(a):
Q: I have Battlefield 2 Installed, but not patched
A: Ensure that you have Battlefield:2 '1.41 patch' installed correctly.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2007, 12:43 
Spamer!

kolego na piracie nie pograsz i tyle ... BF 2 oryginal jest teraz w sklepie za 25 zloty , wiec zal nie kupic oryginalu

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 14:25 

moje pyt: jak najlepiej łagodnie siąść na ziemi smiglowcem??? jakas recepta??? strasznie denerwuje mnie ze w powietrzu smiglowiec jest stabilniejszy niz jak dotchnie ziemi :evil: wiem ze to pisalem juz gdzies,ale pisze po raz drugi poniewaz zauwazylem,ze smiglowiec transportowy brytyjski jest duzo stabilniejszy niz USA.... co i gdzie trzeba wciskac zeby ise przykleil do ziemi a nie lecial w bok???? myszka w dół? moze cos z W lub S?

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2007, 11:05 

To może ma być element realizmu że helikopter tak ściąga na boki, bo gdy śmigłowiec jest nisko nad ziemią to tworzy się pod nim coś w rodzaju poduszki powietrznej i drobny przechył w bok = BOOM

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2007, 12:27 

no chyba ze tak mozna to wytlumaczyc i mniej sie wkur..... :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 147 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2