Artih a gdzie ja kogos obrazilem? Piszac, ze PISowcy to fanatyczna banda ciemnoty? NIe ja jeden uzywam tu mocniejszych slow ale chyba nie atakujac nikogo personalnie na forum ani nie bluzgajac nie lamie zasad?
Cytuj:
Na zmniejszenie ilości maruderów i wiecznie niezadowolonych z życia nierobów ...
Oczywiście są wyjątki ... ale piszę o znakomitej większości, która wyjeżdża.
Cytuj:
Jedyny powód, dla którego mógłbym opuścić swój kraj to chęć nieprzebywania w jednym Państwie z takimi bezmyślnymi %$*#& jak ten tu powyżej.
Człowieku - skoro nie rozumiesz pewnych wyrazów i nie wiesz co się za nimi kryje - nie używaj ich bo świadczy to tylko o twoim ograniczeniu umysłowym.
Mysle, ze tymi slowami obraziles wiecej i to mocniej niz ja piszac ogolnikowo ;] Z tym, ze ja ci moge wyjasnic co i jak jesli to nie wyraznie napisalem...
Cytuj:
Elektorat PISu to najwiekse oszolomy i agresywna banda ciemnoty. Ktokolwiek nie jest po ich stronie zostaje zbluzgany, zwyzywany, pobity.
Oszolomy i agresywna banda poniewaz jakakolwiek polemika z nimi nie ma sensu. Osoby te kazdego kto nie popiera ich wizji nazywaja eSBekiem, komuchem, zlodziejem, zdrajca narodowym itd Zreszta sam wlasnie napisales
Cytuj:
Znowu pójdę zagłosować "przeciw" (czerwonym złodziejom na czele z Kaliszem) niż "za" kimś
A o ile mi wiadomo Kalisz nie ma zadnych wyrokow na koncie w przeciwienstwie do smietanki koalicyjnej...
Napisalem ciemnoty poniewaz osoby te najwidoczniej nie widza lub nie chca widziec tego co napisalem w punktach 1-11 i pomimo kolejnych afer, lamaniu obietnic, dopuszczeniu bandytow(z wyrokiem a nie z pomowienia) do wladzy(nazwa Prawo i Sprawiedliwość widac nie zobowiazuje), stosowaniu prawdziwie eSBeckich metod* przez koalicjantow, wciaz z zylka na czole pienia sie w ich popieraniu
--------------------------------------------------------------------------------------
Przezylismy juz dziesiatki oszczerstw i pomowien, ktorych ofiarami padali ludzie z lewicy. Zadne z nich nie zostaly poparte dowodami ani pomimo "oczywistego zlodziejstwa, bandytyzmu i w ogole" atakowanych osob nie wystosowano zawiadomienia do prokuratury. Nawet gdy pomowieni kierowali sprawe do sądu i wygrywali obowiazek publicznych przeprosin prawicowe tumany nie wypowiedzialy ani jednego "przepraszam"(az dziw, ze ich nikt nie zamknal za uchylanie sie od wyroku). Jesli natomiast jakiekolwiek zarzuty padaly pod adresem prawicy to natychmiast byla robiona wielka afera jak oni smia obrazac tak zacnych ludzi a jankowskiemu nawet dano najwyzsze odznaczenie od ministra edukacji jako rekompensate za "przesladowania"
Mielismy juz tez publiczne zadymki gdzie jednego bezbronnego czlowieka aresztowal caly oddzial CBA a nasz "pan zero" wyskakiwal z tekstami "on juz nikogo nie zabije" itp aby za 2-3 dni wypsucic danego czlowieka z powodu braku jakichkolwiek dowodow!!!! Choc takie akcje NIGDY sie za SLD nie zdazyly(wczeniejsze rzady juz kiepsko pamietam) to nie uslyszelismy(a tym bardziej poszkodowany)( ani przepraszam ani slowa o dymisji skompromitowanego lamera.
*Cenzura TVP. To za tych rzadow wprowadzono luba ziobry(o ile pamietam) do wladz "wiadomosci" i pilnuje sie by zle rzeczy o koalicji nie trafialy do serwisow informacyjnych. Zszokonowani reporterzy postawili sie i zaprotestowali publicznie ale sprawe wyciszono i sie wyparto.
*Gdy PISiory do trybunalu wpychaly wlasnych ludzi, ktorzy to teraz mieli byc "prawidlowymi osobami na tym stanowisku" przypadkowo dali tam kogos z brzydka przeszloscia i kolejna kompromitacja. Juz o tym, ze nawet CI ludzie postawili sie pomyslom kaczorow nie wpsomne. Oczywiscie zapowiedziano, ze to nie koniec i "trzeba cos zrobic z trybunalem" bo tak byc nie moze
*Aresztowania pod publiczke a sprawa Blidy jest tego najlepszym przykladem
Nie sikaj ze smiechu tylko dyskutuj rzeczowo i odnies sie do moich argumentow z poprzedniego i tego postu. Moze udowodnisz mi swoja racje a moze nie? Ale jesli faktycznie lewica to takie wredne zlodziejskie komuchy to problemow z przebiciem mnie nie bedzie problemu? ;> Na prawde licze na dojrzala dyskusje w tym temacie a nie bicie piany...
edit;
Grigorij_PL a mozna wiedziec CO bylo zlego w Kwaśniewskim? Poza tym, ze byl wrednym zlodziejskim komuchem? ;]