Teraz jest 24 lut 2025, 07:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Beretki
PostNapisane: 26 lip 2007, 22:46 

Moj kumpel dostal beretke za jakies skoki spadochronowe. Mowi ze wyskoczyl z helikoptera otworzyl spadochron wyladowal w wodzie i .. dostal beret. Ja tyle razy skakalem na spadochronie i nic nie dostalem. Przejrzalem tez forum czy ktos nie ma podobnego problemu i cos znalazlem ale nie bylo konkretnego wyjasnienia. Wiem takze ze dostaje sie beretke za 1 s gry na mapie np. wyspa wake. Ja gram na niej juz dobre 10 h i nic :(

Czy zdobywanie beretek zalezy od szczescia bo z medalami jest inaczej zawsze dostawalem jesli akurat gralem daną profesja i zalatwilem 5 ziomkow w 1 rundzie (czy jakos tak). Tylko nie piszcie postow typu ,, Boze zalezy mu na medalach itp. " Chodzi o to ze kumpel strasznie sie jara ze on ma a ja nie i ze on jest Pro. Pomozcie... bo go okalecze :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2007, 22:53 

musisz lecie na spadochronie 30 sek żeby dostać baretke
a baretke za mapy dostaiesz jak zagrasz na wszystkich ;]

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2007, 22:56 

Dzieki. Takich rzeczy sie nie doczytalem :)

Tytuł: Re: Beretki
PostNapisane: 27 lip 2007, 07:51 
Moderator forum

FoXeR napisał(a):
Wiem takze ze dostaje sie beretke za 1 s gry na mapie np. wyspa wake. Ja gram na niej juz dobre 10 h i nic :(

Nie ma baretki za zagranie 1s na Wake. Chodzi ci chyba o
Far East Service
otrzymujesz ją za zagranie 1s na kazdej z chińskich map. Może ktoś zaliczył Wake jako ostatnie i przekazał ci ze po 1 sek na Wakedostał baretkę.
FoXeR napisał(a):
Czy zdobywanie beretek zalezy od szczescia bo z medalami jest inaczej zawsze dostawalem jesli akurat gralem daną profesja i zalatwilem 5 ziomkow w 1 rundzie (czy jakos tak).

Nie zalezy od szcześcia. Zalezy od spełnienia wymagań na każdą z nich.
Tu http://bf2player.com/ mozesz wejsc i po odnalezieniu swojego nicka w grze wybierz All Data (Expanded) - pokaze ci wszystkie baretki medale i inne pierdoły. Po najechaniu na każdą z nich mozesz odczytac wymagania, jakie musisz spełnic, zeby ją zdobyć. Wymagany angielski w stopniu bardzo podstawowym. Gdybyś sobie nie dał rady - to tu masz link do profilu z baretkami i wystarczy teraz jedynie najechac na wybrane odznaczenie i przeczytac co i jak.http://bf2player.com/index.php?page=stats&account=44914236&show=all-e

Podpis nieczytelny...

Strefa czasowa: UTC + 2