[quote="masterceo"
-ograniczenie do 4 klas (where is my Light AT?:cry: and my Granadier?)
-problemy z serwami
-Brytole na Al Basrah (wiem, wiem, napisalem to w +, ale teraz chodzi o klimat, bo ja jednak wole Black Hawki i Bradleye z Humvee od Warriorow i tych herbatnikowych helikopterow :/)
[/quote]
LT i Grenadier jest pod T. Zamów sobie tę klasę i graj ile wlezie. Pamiętaj tylko, że LT jest tylko potrzebny, kiedy pojawia sie wrogi lekki pojazd. Grenadierem możesz grać cały czas. Dzięki temu, że te klasy są ograniczone będziesz je bardziej szanował i nie będziesz jak vaniliarz wybiegał z granatnikiem sam na całą drużynę wroga.
Nie wiem o jakie problemy z serwerami ci chodzi?? Ja nie mam żadnych. Mam tylko problemyy z częstym "Jest problem z twoim połączeniem" i CTD. Przyznam, że w przez wszystkie bety 0.6 miałem tylko jedno CTD zaraz po wydaniu ostatniej bety. Problemów z połączeniem też wydaje mi się , że było co najmniej o 60% mniej.
IMHO byłoby świetnie, gdyby oba warianty tej mapy były dalej kontynuowane. Mogłoby powstać coś na kształt "mini kampanii". Najpierw leciałaby amerykańska mapa, czyli zajęcie Basry. Potem brytyjska, czyli utrzymywanie pożądku. A na koniec jakiś tryb extraction tylko, że to Insugrenci musieliby wyprowadzać swoich przywódców terrorystów z miasta.
Niestety silnik BF pewnie by nie dał rady obsłużyć 3ch stron, tak żeby byli szyici, sunnici i siły rozjemcze. Sunnici musieliby zabić jak najwięcej cywili sunnitów i na odwrót. A siły rozjemcze musiałyby ich bronić, a zarazem byliby atakowani przez bojówki obu grup