Teraz jest 6 mar 2025, 12:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 10:28 

Gruberku podobnie jak i ty gram już trochę w tą grę i zdażało mi się grac z różnymi kosmitamico do niektórych nie mam wątpliwości bo osobiście widziałem co potrafią wyczyniac paluchami, może stąd moje podejżenia że sam jak wezmę to cholerne rpk w łapki to nijak strzelać nie umiem, a ten "jeszcze sie nie zaspawnuję a już mam heada"

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 10:55 

to twardy juz taki "haj-skjill"? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 11:48 

dramich_wwa napisał(a):
Zesztą to samo tyczy Twardego, chciałbym zobaczyć twoje staty 40:0 na lanie, bo to co ten gość wyprawia z rpk jest poprostu niemożliwe sorry ale jak kładziemy się w tym samym czasie na granicy widzenia ja walę snajpą i nie mam szans, panowie są prawa fizyki których się nie da przeskoczyć, przeciez rpk się nie zbiegają kule jak w 2142, musi być jakis antirecoil bo to mi przypomina czasy PKM przed którąś łatką.

"I Ty Brutusie przeciw mnie" ehh po kim jak po kim ,ale po Tobie Dramich sie takich komentarzy nie spodziewalem. Dlatego wlasnie uwazam ,ze nie mozna nikogo oczerniac dopoki nie ma sie konkretnych dowodow.

Nie przyszlo Ci do glowy ,ze mam juz przegrane supportem kolo 400h i to mi pozwolilo opanowac ta klase do perfekcji ? Mam poprostu dobre wyczucie do rpk,pkm czy sawu.

Jedyne co mam to leko zmienione configi.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 11:53 

Jan_Twardowski napisał(a):

Nie przyszlo Ci do glowy ,ze mam juz przegrane supportem kolo 400h i to mi pozwolilo opanowac ta klase do perfekcji ? Mam poprostu dobre wyczucie do rpk,pkm czy sawu.

Jedyne co mam to leko zmienione configi.

No wlasnie i wszystko jasne :P ,

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 12:11 
Spamer!

BaLu config skilla nie daje ... nie pisz jak nie wiesz :lol: :wink:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 12:14 

Oj Dramich nie spodziewalem sie po tobie takich komentarzy ale coz widocznie za duzo tym nie grales bo kazdy kto gra w bfa dluzej wie ze rpk to kosiarka i nawet ja keidy se czasme biore rpka do lapy sie nie mgoe nadziwic coz to za bron bo dla mnie to automatyczna snajperka i to nie tylko w lapach twardego, tak samo moglbym np posadzic o czity Tanatosa z NSZ bo juz nieraz zdazalo mi sie dostac heada od niego z takiej odleglosic ze to ludzkie pojecie przechodzi i z moich obseerwacji wynika ze ten kto opanuje dobrze ta bron to bedzie wymiatal.

Natomiast po ogladniecu tego filmika nowego deathnema ja tam nic szczegolnego nie widze moze sie nie znam i nie jestem ekspertem ale na oko ja na tym filmiku nie widze nic dziwnego ani zaskakujacego no ale coz moze mam za slabe okulary :P Jedynie na czym moge swoje jakies podejrzenia opierac to o tej akcji ktora mialem z nim sam na sam ale to za malo zeby ferowac ostatecznymi wyrokami, natomiast jak sie koles nie przyznaje a nie ma twardych dowodow to wszelkie niescislosci w polskim prawie rozstrzyga sie na korzysc oskarzonego i tu proponowalbym zakonczyc temat bo widze ze idzie on w takim kierunku ze kazdy bedzei oskarzal kazdego i moze doporwadzic do tego ze co nie wejde na polskiego serwa to polowa ludzi bedzie na spekcie i kazdy bedzie krecil kazdego :/

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 12:15 

dramich_wwa napisał(a):
jak wezmę to cholerne rpk w łapki to nijak strzelać nie umiem, a ten "jeszcze sie nie zaspawnuję a już mam heada"

Ja tam sie czuje godnym przeciwnikiem Twardego, RPK to moja ulubiona broń :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 12:27 

bibol twardy przeczytajcie jeszcze raz to co napisałem,
nie umiem za cholerę sam grać supportem to i się mi w głowie nie mieści,

jeśli twardy gra czysto to jest absolutnie najlepszym infanterem w polsce łącznie z MZS, i kmx, wyobrażam sobie że żeby tak "ownić" trzeba chyba wiedzieć w którą stronę bedzie deviacja i ją korygować...
w łatce chyba 1.22 się snajpiło PKM to było przegięcie.

Wiecie polatam tylko z rpk zobaczymy czy coś trafię.

twardy nie oskarżam jednak chciałbym to samo zobaczyć na lanie, wiesz wypadam na kmx np i swoje szanse oceniam na 20% jak wypadam na ciebie to na jakieś 3% i nie ważne czy leżysz czy biegniesz.

konfigi nie załatwią ci takiego skila, więc to nie to
i jeszcze żeby to wszystko było na dalekie odległości no to bym zrozumiał ale zastanawiające jest w zwarciu na 2-3 metry wtedy wg mnie support nie powinien mieć szans.

Bibol jeśli twardy gra czysto to moje nie dokońca uzasadnione podejżenia powinny go jedynie ucieszyć bo w takim razie gra tak dobrze że mi się to w głowie nie mieści a trochę już gram...
Zobaczę to szacunek na razie nieśmiałe niedowieżanie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 12:47 

A dla mnie dramich bf przypomina troche gre papier nozyczki kamien, gdzie papierem jest asfalt, nozyczkami medyk, a kamieneim support i zmoich dosiwadczen wynika ze dobry medyk tnie spokojnie dobrego asfalta a dobry support tnie dobrego medyka natomiast jest ciety przez dobrego asflata ktory zmiecie z powierzchni kladacego sie lub lezaceg supporta swoim m203 lub gp30 i moge ci dramcih poradzic ze jeslie chcesz kosic takich ludkow jak Twardy Tanatos i podobni im supoporci wez se m203 to zobaczysz ze oni zacnza bluzgac na ciebie bo siedzac na tsie czasem sie dziwie ze swoim kochaniutkim m203 potrafie zdenerowac twardego :D

http://img525.imageshack.us/img525/5674 ... 000eb0.jpg

Zobacz se screena i zobacz na strone mecow moze to da ci do myslenia

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 12:50 

Nie no Dramich teraz cie juz nie rozumiem. Owszem Twardy to w cholere denerwujacy gosc ale na wieksze odeglosci na 1vs1 mozna go pojechac jak kazdego innego.

PS: Sorry ale mnie Troszke rozwalił tekst "... najlepszym infanterem w polsce..." moze najlepszym camperem ;) (no offence)

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 12:56 

bibol granatnika też nie lubię grrr., grubber moze ty z nim sobie jakoś radzisz ja widać półka niższa, a może poprostu urzekły mnie jego kilka ostatnich rundek może poprostu miał dzień a my nie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 12:59 

Nie chodzi mi o to. Po prostu opisujesz to tak jakby Twardy był bogiem i jego hitboxy byly wszedzie (tylko nie tam gdzie strzelasz) ja po prostu hmm... bronie Twardego (???) :P Ja juz kiedys gdzies pisalem pogral bym se z Twardym medami zobaczyłbym w ten czas jak mu idzie ;P

PS: Ja zawsze mam (swoj) dzień ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 13:02 

Grubber{PL} napisał(a):
Ja juz kiedys gdzies pisalem pogral bym se z Twardym medami zobaczyłbym w ten czas jak mu idzie ;P

To nie zoabczysz Twardy medem grac nie umie :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 13:04 

właśnie to jest w tym wszyskim najzabawniejsze jakby twardy medem też tak ownił to bym powiedział - Czituch
ale nie on umie tylko supportem medem nie ma o czym gadać.

Twardy gdzie mieszkasz jaka jest szansa na spara off-line?
wpadnij kiedyś do w-wy skoczymy do ola do kawiarenki

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 13:05 

Blizzard_ napisał(a):
BaLu config skilla nie daje ... nie pisz jak nie wiesz :lol: :wink:

Ekhh a ty to co masz problemy z rozumowaniem . gdzie widzisz zebym cos takiego napisal :shock: ...

no co ty nie powieszz wooww jakis ty bystry akurat tego nie trzeba nikomu tlumaczyc .

edit. co do Twardego lubi campic , rpk to zdeka chora bron w tej grze ale z ak101 tez sie go da zabic z bliska i nie gadaj ze jest jakis nie do pokonania .

Ostatnio edytowano 30 lip 2007, 13:07 przez BaLu, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2