Grubber{PL} napisał(a):
Ja jak i TnT jestesmy za Med only (dosc sie naogadalem inteligentow stojacych i rzucajacych granaty cale rundy. Pozdrawiam Twardy.
Ha i moze jeszcze za fbf nie, i dlatego ten e-sport pozostanie najbardziej bezdusznym sposobem rywalizacji sportowej znanej czlowiekowi, o ile system not fbf daje jakies znikome nadzieje nawet slabszemu klanowi na wygrana z lepszym, zludne ale jednak istnieja to przy systemie fbf nie ma takowej chodzby sie wspieli na wyzyny sowich umiejetnosci to nie wygraja z lepszymi i dlatego sadze ze e-sport nie bedzie nigdy tak popularny jak np pilka nozna poniewaz nie daje istotnej rzeczy w zyciu ludzkim jaka jest nadzieja, bo w pilce noznej caly czas jest mozliwe ze 5 ligowiec wygra z 1 ligowcem, ze np Wisla Krakow wygra z triumfatorem Pucharu UEFA, a tu jak widze takiej szansy nie ma i jak widze ze np. startuje w turnieju Xfi i Kocury to juz wiem ze w finale te dwie druzyny beda graly a reszta bedzie sie im platala pod nogami.
Wiec moze dajcie ludziom grac tak jak chca i tak jak lubia bo jesli uwazacie sie za lepszych to i tak pojedziecie wszystkich nawet jakby rzucali tone granatow \, ustawiali tone clayow c4 to i tak wygracie tylko moze troche to dluzej potrwa a moze i nie ale przynajmniej i jedni i drudzy beda mieli zabawe, a moze sie myle....
Natomiast twoja argumentacja jason jest bezsensowna bo ta gra jest nierealana i tak samo jak granie samymi medami i rzucanie se 5 apteczek pod siebie i bycie dzieki temu prawie nietykalnym albo rewaiwowanie goscia ktory dostal headshoota i w ten spsoob chcesz mi powiedziec ze naprawiacie bledy EA nie rozsmieszaj mnie, gra jest jaka jest i trzeba ja przyjac w takiej okazalosci w jakiej sie przezentuje a tworzenie sztucznych podzzialow na klasy ktorymi sie powinno grac jest czysto subiektywna opinia, jednemu pasi to a drugiemu to a wy to chcecie ograniczac zeby wam sie lawtiej gralo i wygrywalo nie patrzac na druga strone i jej potrzeby
A i jeszcze jedno Grubber bo widze zes strzelil szybko posta nastepnego, gra sie tak jak przeciwnik pozwala a takie podejscie tylko medami bez c4 bez clayow itp jest najbardzieje egoistyczna rzecza jaka widzialem, bo to co ty preferuejsz jest dosotosowywaniem rozgrywki pod siebie i tak jak psialem tworzeniem sztucznych podzialow. Juz i tak przzez takei zasaday bez c4 i clayow nawwet not mg niektorzy sie domagaja powoduje ze jakeis taktyki na infantry sa ubogie liczy sie tylko kto strzeli celniej i podniesie strzla i revive strzal i revive i do tego sie teraz tryb infantry sporwadza na klanowakc, co jest bardzo a to bardzo nudne :/