Teraz jest 30 lis 2024, 22:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2007, 11:06 

Lailonn napisał(a):
blachor mam ponad 240 oryginalnych gier, a ty? ;] Nie latwo mnie przestraszyc i tyle. Na filmach tez nigdy sie nie balem a po Hl1 motyw "wyskoczyl stwor zza rogu ciemnego" przestal na mnie dzialac

ale pewnie gro z tych gier to strategie, FPP, racery, a bardzo jest niewiele gier (szczegolnie na PC) ktore potrafia przestraszyc. Jezeli jestesmy przy FEAR i Monolith to kolejna gra tego studia, Condemned, straszy rownie dobrze, jak nie lepiej niz FEAR :) Polecam zagrac w serie Silent Hill jezeli nie grales - chyba wszystkie czesci serii (oprocz jedynki bodajze) sa dostepne na PC. To jest gra, w ktorej boisz sie wlasnej wyobrazni, nie ma prostych chwytow jak np w Doom3 albo innych 'wymuszaczy strachu' :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2007, 20:38 

Gralem w SH tylko nie pamietam jaka czesc :/ RE tez mnie nie ruszalo. HL2 mnie nudzilo(jedyne ciekawe etapy to cmentarz ale i tu o starchu nie ma mowy) Jak tak mysle to jeszcze chyba w Alienie sie raz czy dwa wystraszylem ale tylko gdy gralem czlowiekiem - hardcore :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2007, 20:44 

Silent Hill pierwsza czesc jest dostepna na PC :)) ostatnio sciaglem i zagralem dla zwaly xD grafika przed epokowa naprawde :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2007, 01:23 

no przed godziną wyłączyłem 'Mózgozwęglacza" w STALKERze, doprawdy przedziwny poziom, i te ciasne nie oświetlone korytarze z świadomością że za każdym czyhać może Pijawka... brrrr aż ciarki przechodzą, a ten przerywnik - miodzio :wink: Ale ja dosyć strachliwy jestem, może dlatego uważa m że ta gra to niemalże horror

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2007, 09:29 
Moderator forum

Seria RE straszyła tylko w paru momentach...Co innego Silent Hill...FEAR pare razy mnie przestraszył ale i tak nie ma co porównywać tej gry do Silent Hilla...pierwszej czesci nie skończyłem bo wymiękłem...

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2007, 10:47 

Silent był psychodeliczny... RE, także był nieco popaprany. Nigdy nie lubiłem Zombie :lol:

Ale chyba największą kupę w gaciach to miałem grając coś koło 3 nad ranem w AvP marinem... :oops:

:arrow: :wink: :arrow:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2