Teraz jest 27 lis 2024, 19:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 306 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2007, 11:06 

OT
$towarzysz$ ale ty gadasz bez sensu! Chęć nabicia kolejnego posta kosztem pokazania swojej głupoty?!

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2007, 11:10 

Wiesz , on jest wiekszym nerdem niz pomyslowy dobromir i musi miec duszo postow ;)

I wyszedlem na to samo, damn :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2007, 12:08 

B4k3r napisał(a):
OT
$towarzysz$ ale ty gadasz bez sensu! Chęć nabicia kolejnego posta kosztem pokazania swojej głupoty?!

on już tak ma :)))

no i z czytaniem ze zrozumieniem u niego źle :p

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 12:08 

B4k3r malutki...kilka spraw. Po pierwsze jak ludzie w W40K mieli przejsc na WiC skoro on jeszcze nie zostal wydany? Po drugie jak ci wkleje liste gier, w ktore gralem i to praktycznie zawsze klanowo to ci szczeka opadnie :lol: Nie mowiac juz o tym, ze fani W40K to maniacy tacy jak i ArmA wiec za zadne skarby nie porzuca swojego uniwersum. Niedzielni gracze, ktorzy grywaja sobie to tu, to tam ciezko nazwac graczami okreslonego tytulu...

Przyslosc WiCa to za trudna dla ciebie sprawa bo ty razem z reszta ciemnoty na 2142 sie przerzuciles wrozac mu mega sukces wbrew takim "zlym ludziom" jak ja i popatrz kto mial racje :lol:

LipToN Earl Grey grywasz "Az" 2h dziennie w WiC. Troche malo jak na tak mega zajefajny wypas hit.

WiC jest bez watpienia ciekawa gra ale nie ma w sobie nic(poza statystykami) co by mialo przykuc na dluzej. Gracze na forach domagaja sie chociazby nowych formacji i jednostek. Devowie odpowiadaja "nie" co jest wyjatkowo dziwne bo dodac z 2 formacje to banal ale po co....

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 12:18 

Lailonn napisał(a):
B4k3r malutki...kilka spraw. Po pierwsze jak ludzie w W40K mieli przejsc na WiC skoro on jeszcze nie zostal wydany? Po drugie jak ci wkleje liste gier, w ktore gralem i to praktycznie zawsze klanowo to ci szczeka opadnie :lol: Nie mowiac juz o tym, ze fani W40K to maniacy tacy jak i ArmA wiec za zadne skarby nie porzuca swojego uniwersum. Niedzielni gracze, ktorzy grywaja sobie to tu, to tam ciezko nazwac graczami okreslonego tytulu...

Przyslosc WiCa to za trudna dla ciebie sprawa bo ty razem z reszta ciemnoty na 2142 sie przerzuciles wrozac mu mega sukces wbrew takim "zlym ludziom" jak ja i popatrz kto mial racje :lol:

LipToN Earl Grey grywasz "Az" 2h dziennie w WiC. Troche malo jak na tak mega zajefajny wypas hit.

WiC jest bez watpienia ciekawa gra ale nie ma w sobie nic(poza statystykami) co by mialo przykuc na dluzej. Gracze na forach domagaja sie chociazby nowych formacji i jednostek. Devowie odpowiadaja "nie" co jest wyjatkowo dziwne bo dodac z 2 formacje to banal ale po co....

1. Obecnie dosyc cięzko sie gra, bo de facto beta przeszla stan zamkniecia i de facto ilosc osob grajaca jest mala - no ale to pan wszechwiędzący chyba powinienien wiedzieć prawda....

2
Cytuj:
.Przyslosc WiCa to za trudna dla ciebie sprawa bo ty razem z reszta ciemnoty na 2142 sie przerzuciles wrozac mu mega sukces wbrew takim "zlym ludziom" jak ja i popatrz kto mial racje Laughing

ciemnota to jak widać po twoich postach od dawna zawitała do ciebie.

Zapewne nie dopuszczasz do siebie mmyśli, że sporo osob z BF2 przeszla na 2142 bo mial mieć lepszy support i ba okazalo sie ze w ciagu roku mial chyba lepsze Cupy ( tn wyzsze nagrody ) niz te caly wspanialy BF2, ktory odniosl taki sukces :) więc kto miał racje ?

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 16:09 

@Lailonn
Skoro gracze klanu Templars Of Twilight(najlepszy klan W40k:DoW, z takimi gwiazdami jak: Right, Left, Santiago4ever czy Tyfon) to dla Ciebie "niedzieli gracze", to jesteś naprawdę obeznany w scenie WiCa, jak o W40k:DoW. Najlepiej pier*dolić jak się nie wie!!
Mówisz, że grałeś klanowo w niepojęta dla mnie ilość gier. I kto tutaj jest
Lailonn napisał(a):
Niedzielni gracze, ktorzy grywaja sobie to tu, to tam ciezko nazwac graczami okreslonego tytulu...
Szkoda, że nigdzie o Tobie nie słyszałem, poza forum traktującym o grach z serii Battlefield.

Lailonn napisał(a):
Devowie odpowiadaja "nie" co jest wyjatkowo dziwne bo dodac z 2 formacje to banal ale po co....

Może dlatego, że dwie banalne do zrobienia jednostki, zburzyły by równowagę, która panuje teraz między wszystkimi klasami i unitami. No, ale dla Ciebie to takie proste, może sam zrobisz jakąś grę, w końcu możesz wkleić
Lailonn napisał(a):
(...)liste gier, w ktore gralem i to praktycznie zawsze klanowo to ci szczeka opadnie
Na pewno masz spore doświadczenie i przyjdzie Ci to bez trudu.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 16:22 

Lailonn napisał(a):
B4k3r malutki...

Sprawdzałeś ?

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 17:24 

LipToN Earl Grey szczerze mowiac nie wiem co sie teraz dzieje w WiC bo czekam na demo by zobaczyc czy wniesie cos nowego(choc tworcy zapowiadaja, ze nie...). Zanim jednak wytkniesz cos mi pamietaj, ze to twoj kompan w tej mega "rzeczowej" dyskusji wypowiada sie na temat ilosci graczy oraz ich pochodzenia co zreszta robi mylnie ale nvm.

Co do 2142 to na forum pelno osob zapowiadalo mu klape w tym wiekszosc tych, ktorzy z seria sa dluzej zwiazani. Tylko naiwni i majacy blade pojecie o polityce EA wierzyli w super wsparcie. Tych kilka turniejów nie liczy sie za bardzo bo zdecydowana wiekszosc klanowej sceny z BF2 olala 2142 i wielokrotnie chociazby Wilda narzekala, ze nie ma z KIM sensownym grac. Wielkosc nagrod nie swiadczy o sukcesie gry tak btw ^_^

B4k3r nie kompromituj sie. Czytac sie naucz a potem dolaczaj do dyskusji. To, ze np Fatality zmieni tytul to cos znaczy? NIE! Naucz sie odrozniac zmiane platformy przez klanowcow od graczy. Pewne serie maja swoich wiernych fanow, ktorzy nie odstepuja ich na krok:

-Star Wars
-Warhammer 40.000(zwykly tez ale tu gorzej z grami)
-Starcraft
-Diablo
-Warcraft
-"Realistyczne gry"(Armed Assault, Red Orchestra etc)

Fani tych tytulow pomimo wszystko pozostaja wierni danemu tytulowi/uniwersum tak dlugo jak nie pojawi sie lepsza alternatywa ale zwiazana z dotychczasowa platforma. I tak np. gracze OFP przeszli/przechodza na ArmA. Takie przywiazanie do "marki" jest widoczne/znane i wykrozystywane przez producentow oraz przez prase swiatowa. Podrosnij, pograj, kup pare oryginalow a nie baw sie piratami i wtedy moze tez zauwzysz to...

Nie znalazles mnie nigdzie? Ja tam takich problemow nie mam. Od powstania grywam w America's Army(to juz 5 lat wiec wybacz, ze czasem robie przerwy 1-2 miesieczne) co da sie latwo zweryfikowac ;] Od bodajze 7 lat gram w CSa. Wybacz, ze nie mam z tamtych okresow zadnych osiagniec poza wspomnieniami ale 7 lat temu e-gaming w Polsce nie istnial wlasciwie zwlaszcza, ze malo kto mial "grywalny" net ;] Od dnia premiery pocinalem rowniez w Red Faction i to w jednym z pierwszych/nielicznych klanow PL. W Starcrafta bylem nawet map makerem i z duma powiem, ze w Bnecie moje mapy sie podobaly ;] Pozostaje ci niestety uwierzyc mi na slowo, ze w kazdym z tych tytulow grywalem w klanach, ktore sa uznawane za najstarsze. Bylo tego sporo bo jakos nigdy nie przywiazalem sie do zadnej ekipy. O przepraszam, dlugo bylem zwiazany z najwiekszym polskim shardem MMO Ultimy Online gdzie bylem adminem*

A co mozna powiedziec o tobie? Wskoczyles do teamu juz uksztaltowanego i znanego "na gotowe"(gdy dochodzilem do sekcji FC nikt sie wtedy jeszcze z nimi nawet nie liczyl). tak cie podniecilo tych kilka turniejow, ze pomimo zlikwidowania sekcji przez Delte wciaz uzywasz ich podpisu, banera itd. grow up kid

Doskonale zdaje sobie sprawe jak wyglada projektowanie etgo typu systemu balansu chcoiazby dzieki "*". Projektowales keidys cokolwiek? Ja owszem. Moze nie cala gre ale systemy klas postaci, specjalnosci i wszystko co zwiazane jest z balansem rozgrywki a nikt mi nie powie, ze MMO z setkami template'ow i umiejetnosciami jest latwiejsze do zbalansowania niz RTS z kilkunastoma jednostkami. Tym bardziej jednak dowodzi to tego na jakie wsparcie mozna liczyc ze strony tworcow WiC. W40K ma od groma jednostek i ras a mimo to balans udaje im sie zachowac. Podobnie jest w innych rtsach jak chociazby produkcje Blizzarda. Panowie z WiC nie ogarniaja? No to o czym my tu mowimy? :roll:

FoQs chciales cokolwiek napsiac by zablysnac? Nie udalo ci sie :omg:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 17:40 

Lailonn napisał(a):
FoQs chciales cokolwiek napsiac by zablysnac? Nie udalo ci sie ohmygod

Zabłysła to mi lampka nad głową :idea: gdy czytałem Twoje wyssane na siłe posty :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 17:43 

heh ciekawe, ktory to master zalozyl nowe konto i stara sie cwaniakowac :lol:

Moj blad. Widze, ze nieoficjalnie funkcjonuje sekcja WiC w Delcie9dziwne no ale coz)

Nie moglem ejdnak nie zajrec do wywiadu na temat tej gry. O tak twojego wywiadu B4k3r(widze, ze awansowali cie na lidera. Ciekawe kiedy polskie klany przestana byc prowadzone przez dzieci ale nvm). Potraktuje ten wywiad jako pole do dyskusji:

Cytuj:
World in Conflict mimo, że wygląda na klasycznego RTS, nawiązuje do serii Battlefield(system zdobywania flag).

Po pierwsze nie wyglada i nie jest klasycznym RTSem a to za sprawa braku rozbudowy bazy chociazby. Nie jest to jednak nowosc od Massive. System zdobywania okreslonych punktow/flag etc to powszechnosc w grach multi wiec analiza, ze co ma taki system jest nawiazaniem do BFa(nie tak znowu starego) to glupota.

Cytuj:
Oprócz słynnego shootera ze stajni EA/Dice, jak sami twórcy twierdzą, WiC jest połączeniem Counter-Strike'a i Company of Heroes. Dlatego nowej grze Massive można spotkać zbieranine osób, ze wszystkich wyżej wymienionych tytułów.

CoH to inny rodzaj RTSa a CS to zupelnie inny gatunek gry, z ktorym WiC ma tyle wspolnego co moje sniadanie z zeszlorocznym sniegiem. Jesli faktycznie takie debilizmy padaja z ust tworcow tej gry to rotfl. Ponownie charakteryzujesz graczy WiC. Co ty jestes CBOS? Skad takie 'genialne" wnioski i pomysly?

Cytuj:
Z początku wydawało nam się, że nie mamy szans w starciu z największymi "tytanami" na scenie WiC(którzy grają nieustannie od 2miesięcy). Jednak po kilka dniach jestem w stanie powiedzieć, że TOP3 jest w naszym zasięgu. Powtórzył bym to dzisiaj, gdyby kluczowi gracze nie wyjechali na wakacje. Niezmiernie się cieszę z tego co osiągnęliśmy, gdzie ze średniego klanu staliśmy się niespodziewanie potęgą, mogę z czystym sumieniem powiedzieć europejskiego(ESL), jak nie światowego formatu(gamereplays.org).

Jesli jakakolwiek grupa po kilku 2-3 tygodniach gry(no jak oni maja "az" 8) jest w stanie nalezec do czolowki swiatowej to chyba nie musze pisac jak wysoki poziom maja aktualne klany WiC? :lol: Skoro wiec zaden normalny klan jak dotad nie zianteresowal sie ta produkcja to skad pomysl, ze stanie sie hitem?

Ostatnio edytowano 10 sie 2007, 17:52 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 17:49 

Lailonn napisał(a):
heh ciekawe, ktory to master zalozyl nowe konto i stara sie cwaniakowac :lol:

we luv ju lailon - pamietasz ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 17:51 

@Lailonn
Kiedy Ty znajdujesz czas na granie w tych wszystkich klanach?!
Popierał swoje wypowiedzi jakimiś dowodami! Pisanie ogólnikami jakoś mnie nie przekonuje.
Od kiedy podpis pod postem świadczy o dojrzałości człowieka?! Wyjdź czasem z domu, poza forami istnieje naprawdę inne życie.

PS. Prowadzenie z Tobą "dyskusji" na jakikolwiek temat nie ma sensu. Ty masz zawsze racje i nikt i nic nie jest w stanie tego zmienić.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 17:56 

Cytuj:
Jesli jakakolwiek grupa po kilku 2-3 tygodniach gry(no jak oni maja "az" Cool jest w stanie nalezec do czolowki swiatowej to chyba nie musze pisac jak wysoki poziom maja aktualne klany WiC? Laughing Skoro wiec zaden normalny klan jak dotad nie zianteresowal sie ta produkcja to skad pomysl, ze stanie sie hitem?

Pisze glupote za glupota

wyjdz czasem na dwor bo od natloku gier w ktore grasz doszlo do niezlego zwarcia w twoim mozgu

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 18:01 

B4k3r dziecko ja studiuje i pracuje tak jak zapewne(mam nadzieje) twoi rodzice. Nie mam czasu na gre w klanach. Mi nikt nie oplaci rachunkow :wink: Kazdy moj post zawiera dowody, ktore odbijaja sie od ciebie jak pilka. Nic nie poradze na to. Od kiedy podpis swiadczy o dojrzalosci? Boze kolejny raz piszesz takie debilizmy, ze az strach sie bac. Mam ci robic wyklady z psychologii?

Kolejny debilny argument. Jak ktos kto bawi sie w gaming i chce podbic swiat grajac na komputerze moze doroslemu czlowiekowi pisac takie rzeczy? Powtarzam ci dziecko. Studiuje i pracuje, grywam miesiecznie tyle co ty dziennie :lol: Poza forami istnieje na prawde normalny swiat. Ja od jakiegos czasu go fotografuje(takie nowe hobby) ty ogladasz jego wizualizacje na ekranie :lol:

ps. Atakujac mnie tego typu tekstami(ktore tak na prawde odnosza sie do ciebie a nie do mnie ;D) udowadniasz, ze nie masz zadnych argumentow w tej dyskusji a jedynie "mi sie podoba i juz"

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2007, 18:06 

Lailonn napisał(a):
Atakujac mnie tego typu tekstami(ktore tak na prawde odnosza sie do ciebie a nie do mnie ;D) udowadniasz, ze nie masz zadnych argumentow w tej dyskusji a jedynie "mi sie podoba i juz"

Po prostu obrałem Twoją taktykę, bo "rozmawianie" z Tobą jak już pisałem nie ma sensu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 306 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2