Teraz jest 11 sty 2025, 14:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 sie 2007, 13:58 

czesc :p
mam kilka problemow i pytan...

1. przy uruchamianiu bf2 lub wchodzeniu na serwer pojawia sie komunikat od ea " download highway tampa ". Sciagnelam te mape i zainstalowalam ale komunikat pojawia sie dalej. Co mam zrobic zeby sie go pozbyc czy cuś?

2. dziwny problem z odznaczeniami. dostalam dzisiaj odznaczenie Basic Engineer oraz Basic Armor, rowniez baretke Mid-East Service. Niestety zadna z nich nie pokazuje sie w bfhq ( chociaz je dostalam na 100 % grr! ). Jakis czas potem zdobylam 2 inne odznaczenia jednak poprzednie nadal sie nie pokazaly. CO DZIWNIEJSZE chwile potem dostalam odznake Basic Resupply chociaz takową dostalam juz wczoraj. wiec dostalam ja dwa razy? ...
zeby nie bylo, nie gram dla odznaczen , ********* itp .
po prostu jestem zaskoczona dlaczego sie nie pojawia albo dlaczego dostaje podwojnie. ktos wyjasni?

3. wchodze w opcje spolecznosc -> moje gry -> dlaczego pisze tam bf 1.4 a nie 1.41 ? mam oryginalna wersje spatchowana do 1.41 wiec... ?

pomocy :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 15:04 
Spamer!

1. to jest zwykła reklama olej to .
2. po czekaj jakiś czas i Ci się dodadzą w BFHQ .
3. bug, nie wiem .
:) mam nadzieje , że pomogłem .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 15:35 

ad 2. "jakis czas" to znaczy :D ?

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 16:04 

Za 1h, 1 dzień rożnie...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 16:13 

czyli rownie dobrze moge czekac tydzien :p

a i jeszcze jedno, dlaczego kiedy wychodze do menu glownego i rozlaczam sie z serwerem, automatycznie wlacza sie wyszukiwanie serwerow i laczy mnie z jakims losowym? jak to wylaczyc?

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 16:14 
Spamer!

ponieważ musiałeś kliknąć ikonkę która znajduje się w prawym dolnym rogu :] .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 17:43 

ktora ikone? :p "GRAJ TERAZ" ? napewno nie ;p tak samo dzieje mi sie po wejsciu w bfa i zalogowaniu sie na konto. zamiast przejsc do menu laczy sie z jakims serwerem. nvm :p

a co do tego czekania, mieliscie podobne problemy? jezeli tak to ile czekaliscie

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 18:21 

Uruchamiajac BFa NIE klikaj na ikonke "Graj w sieci" tylko na ta zwykla... chyba "Battlefield 2" jesli mnie pamiec nie myli. :)

A co do czekania to zalezy tez na jakiej stronce sprawdzasz staty, bo u mnie np zdarza sie ze staty sa na biezaco na stronie a nie ma ich w BFQH. U mnie max 1 dzien jesli pozniej juz nie gralem albo aktualizowalo sie samo z nastepnymi statami po nastepnej grze (mowie o BFHQ)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 18:33 

czyli jak raz cos zdobylam, powiedzmy baretke czy odznake to ona musi sie pojawic na 100% chocby nie wiem co tylko nie wiadomo kiedy, dobrze rozumiem? :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 19:24 

nie moze tez sie w ogole nie pojawic ale to rzadko sie tak zdarza jednak

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 19:32 

a co zrobic jezeli nie pojawi sie wogole? :o

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 19:34 

No to wtedy jeszcze raz trzeba sie wysilic :)
Podstawa to grac na rankingowych serwerach... Chociaz z tego co ja zauwazylem to nawet na rankingowych serwerach nie zlicza nawet teraz... a konkretnie tylko na jednej mapie-> Highway Tampa :evil:

Na jaki serwer bym nie wszedl to zlicza mi ze wszystkich map oprocz tej, wiec jesli zdobylas te odznaki na tej mapie to mozesz miec ten sam problem co ja a wtedy te odznaki nie pojawia sie wogole :?

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 20:57 

YuiIchikawa napisał(a):
...dlaczego kiedy wychodze do menu glownego i rozlaczam sie z serwerem, automatycznie wlacza sie wyszukiwanie serwerow i laczy mnie z jakims losowym?...

dzieje się to pewnie dlatego że nadgorliwie klikasz na "ROZŁĄCZ Z SERWEREM" a że w tym samym miejscu jest ikonka "GRAJ TERAZ" to bf zalicza kliknięcie i łączy cię z pierwszym lepszym serwem :evil:

dzieje się to częściej gdy komp spełnia minimalne wymagania dla BF2 :lol: tak jak jest w moim przypadku :lol:

Ostatnio edytowano 13 sie 2007, 23:19 przez Retman_ST[PL], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 21:32 

Retman_ST[PL] napisał(a):
łączy cię z pierwszym lepszym serwem

Z tym lepszym to bez przesady ;) Mnie zawszze łączy na server z 3-4 osobami na 64 osobowej mapie i o dziwo (nie wiem jak on to znajduje ) na mapie Kubra Dam (ktorej normalnie bys nie znalazl a super wyszukiwarka BFa znajduja ja w jedyne 7-10 minut [oczywiscie zeby nie bylo zbyt prosta nie da sie tego anulować])

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2007, 22:33 

no to mozliwe bo mam p IV 3.0 krecony na 3.7 , 2 gb ramu i ... radeona 9550 se :oops:

co do odznak. jezeli te 2 co dzisiaj zdobylam nie pokaza mi sie przez najblizsze powiedzmy max 3, 4 dni to co. Moge na tym samym koncie zrobic je jeszcze raz czy bede musiala zalozyc nowe konto?
chociaz sama nie wiem czy na tym samym cos da, jak juz zdobylam i nie pokazywalo tych odznak to probowalam jeszcze raz je zrobic i zrobilam wszystko co bylo wymagane po trzykroc a i tak zadnych nie dostalam. wiec tak jakbym je miala a ich nie mam ;P

hmm...

Ostatnio edytowano 14 sie 2007, 08:42 przez YuiIchikawa, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2