Teraz jest 24 lis 2024, 00:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2007, 16:49 

No i terazz wchodzilem na serwer wszyscy tam sa co znimi gram juz jakis czas i nie moge sie polaczyc dalej [cenzura] /est do [cenzura] /est za co za co !!! nie moge dalej wejsc i jest tu jakis kurde admin !!!!!!!!!!!!!!!!! co mi moze te [cenzura] /est sciagnac!!! ludzie widiz mie ktos jak tu pisze! a juz ponad tydzien dalej wejsc nie moge!!zaczynom sie [cenzura] /est!!! ilez to idzie sie pytac i prosic zeby mi ktos to sciagnol i pomogl abo jakis admin jest jakis czy co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2007, 17:21 

Hawok nie sap, z takim zachowaniem idz na niemieckei serwery tam cie zrozumieja.
Cytuj:
Kurde no to mowie moze przydzielic komus adminek kto sie zna na tym i mialby czas zajac sie nieco serwerem hmm ?

ZTCW nie ma takiej opcji.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2007, 19:02 

sam se idz na niemieckie serwery gorolu !!! ja jestem ze slaska nie z niemiec i nie porownuj mnie do nich rozumisz baranie!!!!!!!!!! bo nie cierpimy ich tak samo jak goroli KPW !!! a to nie ma nic do tego tylko chce grac na ty mserwerze a jakos ciezko mi jest sciagnac ten zasrany ban !!!! ze mowie bede grzeczny nic nie bede pisac tylko grac to nie ponad tydzien go mam kogos tu porąbalo !! powaznie !! koniec

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2007, 20:45 

MaZZeo napisał(a):
czy naprawdę ten server jest jak media-markt - dla idiotów?

Gra w chinach na wake'u to koszmar - nagiminne jest robienie tk dla samolotów i heli. Ja przed chwilą dostałem czasowego bana za to, ze jakis imbecyl o nicku wojas123 nie chciał zejść z pasu startowego, specjalnie sie wystawiał zebym go przejechał, no i przejechałem dwóch, bo ktos jeszcze sie tam wplątał. Wtedy oni dają karę i mają wolnego jeta. Albo ktos jedzie samochodzikiem z całą predkością, wysiada, a samochodzik wali w jeta i zabija mnie. Oczywiscie nie ma tk, bo jego jzu w aucie nie było.

Ze 4 osoby w tym mnie juz zbanowało, przez takich kretynów jak wojas123 i innych.

Czy na tym serverze są admini? Czy w ogóle ktos pilnuje porządku? Jeszcze na innych mapach jest jako tako, ale na wake'u...

taki skromny a tu prosze :

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2007, 22:04 

Grałem wtedy,widzałem tą akcje i....przykro takie rzeczy ogladac :roll:

PostNapisane: 15 sie 2007, 10:05 

To Mazzeo za takie cos niedostal bana na tyle czasu a ja za jakies klniecie glupie fakt przesadzilem ale co jest grane tu ludzie klamia czy robia jakies TK co widze na fotce i nic z tego nie maja ban na chwile i nic a ja do hu.. pana !!! nie moge wejsc od ponad tygodnia komu tu sie cos porąbalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2007, 23:03 

Ja nie rozumiem niektorych ludzi, widza ze 2 osoby czekaja na heli to wsiadaja tylko po to zeby umrzec po 20s i miec na koniec mapy 1:15 wynik :stupid: :stupid: :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2007, 23:37 

Mam prośbe do panów z PRGK, jak ktoś z was zobaczy na asterze gościa z xywą Obrazek (to jego xywka z dzisiaj) to przyjrzyjcie się co robi ten pacjent, nie dość że ZAWSZE TKuje dla heli lub samolotu (o czym wspominał już duncon w tym topicu) to jeszcze MSX user co można wywnioskować po spectowaniu go przez 5 minut... Grałem z nim kilkanaście razy już (to chyba niemiec bo gra albo na asterku albo go spotykam czasem na niemieckich serwach ale tylko publikach, widać na klanowych ma już bany. I dobrze by było jak by na asterku też miał. Gość jest dziwny, ciągle ma tą samą range i za każdym razem jak go widze ma minimalnie zmieniony nick czyli ciągle zakłada nowe konta.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2007, 06:13 

Fakt mial kilk kont podobnych do siebie i tez bym prosil o bana bo jest iscie wku!@#%^#

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2007, 07:03 

Panowie koleś z nickiem "Szklo" zakładal ładunki na heli i jety (na lotniskowcu)po czym jak ktoś wsiadał i odlatywał on w najlepsze wysadzal :stupid:
Dostal kicka,ale prozba do adminki, aby tego "agenta" odpilnowac i zbanowac.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2007, 17:20 

Panowie admini dlaczego na ASTER zostaly wylaczone 32 osobowe mapy Op. Clean Sweep i Road To Jalalalabad :twisted: :twisted: prosze o przywrocenie tych map.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2007, 18:14 

Dlatego, ze 90% cleansweepow konczy sie wjazdem mec na lotnisko usmc, bo ten kto pierwszy wsiadzie samolot zazwyczaj nie wyskoczy na flage.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2007, 18:33 

OK. ale to samo sie dzieje na 16 wiec to nie jest powod do wyl. 32.
Chcialbym wam przypomniec ze jest to sever publiczny i jesli sa mapy 32 na innych to powiny byc tez na op. clean sweep i road to jalalalabad.
I nie jest to tylko moja zachcianka ale wielu graczy.

Jesli sa ustawione w rotacji mapy 16 i 32 to powinny byc tak ustawione na wszystkich mapach.

Pozdrawam

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2007, 19:13 

no szkoda ze nie ma , to ze usmc ma tam przesrane to co odrazu trzeba mape wywalac ? to nie powod bez przesady

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2007, 21:26 

duncon napisał(a):
No szkoda ze nie ma , to ze usmc ma tam przesrane to co odrazu trzeba mape wywalac ? to nie powod bez przesady

Dokladnie o to mi chodzi jesli drozyna nie potrafi sie zgrac, to nic nie pomoze wielokrotnie widzialem jak i bylem uczestnikiem ze przy dobrym team play USA wygrywalo te mape. ale zeby ja skreslac z tak blachego powodu. to letkie przegiecie.

Wiec prosze panow Adminow o ustawienie wszystkich map na rotacje 16 i 32 po dwie rundy.

P.S.
Przydalo by sie ustawic jeszcze zmiany stron co runde.

Pozdrawiam,.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2