Teraz jest 19 lis 2024, 00:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 338 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 16:04 

Czyli wszelka krytyka pod adresem administracji jest zabroniona ?
Jesli tak to gratuluje zdrowego podejscia....

Nie wiem czy wiesz ,ale tak dokladnie bylo w Polsce za komuny i dalej jest w innych panstwach totalitarnych.

Rozumiem jesli bym kogos obrazal ,ale za krytkye ... :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 16:05 

Twardy, można krytykować ale nie gdzie się chce. Jest do tego specjalny temat. ;) :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 16:11 

MZK_ZGL napisał(a):
Twardy, można krytykować ale nie gdzie się chce. Jest do tego specjalny temat. ;) :P

No to MZK calkiem jak za komuny, otwarcie wladzy nie mozna byly krytykowac (konsekwencje natychmiastowe, podobnie jak tu :) ) ale istniala odpowiednia komorka / urzad do ktorego mozna bylo wysylac zazalenia na prace np. jakiego urzedu czy urzednika - Oczywiscie kazdy kto taka skarge wyslal zostawal automatycznie brany pod lupe przez aparat bezpieczenstwa jako element wywrotowy :)

Tak z ciekawosci koledzy modowie po ile Wy macie lat ? Artih ? Nie widzicie w tym nonsensu ? :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 17:40 

Jan_Twardowski napisał(a):
MZK_ZGL napisał(a):

No to MZK calkiem jak za komuny, otwarcie wladzy nie mozna byly krytykowac (konsekwencje natychmiastowe, podobnie jak tu :) ) ale istniala odpowiednia komorka / urzad do ktorego mozna bylo wysylac zazalenia na prace np. jakiego urzedu czy urzednika - Oczywiscie kazdy kto taka skarge wyslal zostawal automatycznie brany pod lupe przez aparat bezpieczenstwa jako element wywrotowy :)

Tak z ciekawosci koledzy modowie po ile Wy macie lat ? Artih ? Nie widzicie w tym nonsensu ? :)

Artih jest osoba dorosła ;) Możesz zobaczyć np. zdjęcia z LanParty BF1942 jeśli mi nie wierzysz ;) Widzisz możesz powiedzieć, że ktoś robi coś źle, ale żeby od razu uważać, że ta osoba jest tylko wzięta na moda ze względu na ilość postów - raczej ja bym się zapytał ile ty masz lat :) Jeśli podważasz sposób działania konkretnego moderatora w ten sposób to również krytykujesz naszej administracji forum.

Wniosek jest jeden: dobra rada tak - podważanie autorytetu nie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 18:19 
Moderator forum

Problemem jest raczej to że krytyka nie mogła dotyczyć konkretnego moderatora, bo krytykowane nie było działanie, tylko jego brak (nie zamknięto tematu). Oczywiście można było (i należało) ten fakt zgłosić w odpowiednim miejscu. To nie jest żaden totalitaryzm tylko organizacja. Równie dobrze mozna postawić klocka na środku rynku i po zatrzymaniu przez organa bronić się że przecież jest wolność, demokracja i za komuny tak było że defekacja w centrum miasta jest zabroniona.

Wolność nie oznacza chaosu i nieograniczonych praw, szczególnie w przestrzeni publicznej jaką jest to forum. Modowie podlegają adminowi i istnieje odpowiednia procedura zgłoszenia skargi. Podobnie jak w realu do sporu z urzędami i administracją mamy sądy administracyjne.

Co do naszego wieku to większość moderatorów nie tylko jest dorosła, ale pewnie już niedługo zaczną się problemy zdrowotne ;).

Co do ostrzeżenia - przysługuje Ci odwołanie od decyzji moda - tylko należy sprawę wyjaśnić i zaczekać na decyzję.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 19:20 

Nie no Hyol nie przesadzajmy ...kolcek na placu...bo zaczynam watpic czy jest sens prowadzic jaka kolwiek polemike.

Dzis w kazdym demokratycznym panstwie na swiecei mozesz nawet krytkowac glowe panstaw czy tez cale rzady i nikt Cie za to do wiezienia nie wsadzi to jest wolnosc wyrazania opinii co wiecej chinczycy maja nawet takie przyslowie ,ze tylko prawdziwiy przyjaciel Cie skrytkuje a wróg zawsze pochlebstwa bedzie Ci prawil.

Mogl bym duzo pisac, ale nie zabardzo sie mi chce, sek w tym ,ze glupota jest karc kogos za sama krytyke i nie chodzi mi tu o zdjecie ostrzezenia :) To nie jest dla mnie problem.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 20:03 
Moderator forum

Mogl bym duzo pisac, ale nie zabardzo sie mi chce, sek w tym ,ze glupota jest karc kogos za sama krytyke i nie chodzi mi tu o zdjecie ostrzezenia Smile To nie jest dla mnie problem.

Można krytykować ale w wybranym temacie żeby nie robić bałaganu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 21:06 
Moderator forum

zis w kazdym demokratycznym panstwie na swiecei mozesz nawet krytkowac glowe panstaw

Zapomniales ze tu Polska? Tu nie mozna powiedziec glosno ziemniaki nawet ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 21:47 
Oldboy Battlefield.pl

Po pierwsze, proszę tu nie odwoływać się do komuny, bo mamy czasy demokracji, ale mimo to nie ma absolutnej wolności słowa - więc argument o pisaniu co się chce, gdzie się chce i jak się chce jest bezużyteczny - ponieważ nigdy i nigdzie nie było, nie ma i nie będzie takiego czegoś (przynajmniej na tym forum - jeśli coś takiego wprowadzimy to kogoś takiego jak moderator po prostu nie będzie, a wtedy "hulaj dusza")

Wracając do ostrzeżenia:
"Jak dla mnie to zasluga dziwnych Panow modow. Kiedy pojawi sie jakis nowy orginalny i wesoly temat jak np. "Typy graczy w bf2" autorstawa Red'a to niewiedziec czemu zaraz zamykaja.

Natomiast kiedy dochodzi do samosadow typu ten a ten to cziter bo jedzie mnie hiper pro jak chce, nie robia kompletnie nic... A jak wiadomo takie tematy to zawsze jeden wielki flame.

Ciekawe jakimi kryteriami kierowano sie przy wyborze modow i kto ich wybieral, cos mi sie widzi ,ze chodzi o date rejestracji..."

Jak dla mnie nie jest to krytyka, przynajmniej w żadnym razie konstruktywna, a dodatkowo posądzasz nas o jakieś "nieczyste" wybory modów. Pamiętaj, że to nie Ty sprawujesz tutaj jakąkolwiek funkcję i jedyne co możesz zrobić to zgłosić post (patrz dalsza część posta), ale w żadnym wypadku nie będziesz(-cie) decydować o tym, co zamkniemy, a co zostawimy. No, chyba że w jakiś wyjątkowych sytuacjach (błąd moderatora itp.) otwieramy na nowo tematy, ew. po uprzednim wyczyszczeniu zostawiamy dyskusję... ale proszę nie próbujcie wpływać na decyzję moderatorów, ponieważ to oni tutaj pilnują porządku, a Wy możecie ew. pomóc, ale nie wykonywać za nich robotę :)
Poza tym jest to post nic nie wnoszący do tematu, więc tym bardziej jeśli zdecydowałeś się coś takiego napisać, to powinieneś to zrobić w dziale do tego przeznaczonym :)
Co do wybierania moderatorów, to wyobraź sobie że to my decydujemy kto dostanie moda, komu zaproponujemy tą funkcję, więc tu masz rację - nie zależy to od daty rejestracji... ba! co ona w ogóle ma do rzeczy?
...a jeśli masz jakąś uwagę do danego tematu/postu to jaki problem jest we wciśnięciu magicznego przycisku Obrazek i wpisaniu tam dlaczego wg Ciebie jest to nie tak????????????????

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2007, 16:32 

czyżbyście narzekali na nadmiar ostrzeżeń że rozdajecie je bez wczesnego uzasadnienia i poinformowania osoby nagrodzonej ??

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2007, 18:33 
Moderator forum

Po to jest ten temat. Po co pisac po kazdym ostrzezeniu. Ktos chce sie dowiedziec to pisze.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2007, 12:34 

Tak Dumch to prawda, ale Wy dajecie ostrzeżenia bez opamiętania i potem nie potraficie dokładnie powiedzieć za co ono było. Według mnie to jest lenistwo.

W email'u przysyłacie tekst o tym, że złamało się regulamin i link do tematu[Wszędzie ten sam tekst tylko link się zmienia-wielki mi trud zmienić to na porządny komentarz moderatora, nagle to z 20 znaków]...

Ale najbardziej wkurza to, że niektóre ciołki spamują w najlepsze, piszą pierdyknięte posty nie na temat, wyzywają innych (w tym PM), a kochani moderatorzy/admini najwyraźniej się ich boją, bo nie reagują na ich głupotę :stupid:

Pozdrawiam FoQs

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2007, 13:48 

no to dowiem się co przeskrobałem czy nie ?? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2007, 15:51 

Spam, posty "bez sęsu", poziomem wypowiedzi - jeszcze nie wiesz? Jak ci pół forum mówi że "ptak nasrał ci na koszule"- to chyba coś w tym musi być. Przestań spamować i pisać idiotyczne posty, gdybyś chociaż jak Lailonn się z ludźmi kłócił na temat to byśmy to znosili.

Mam nadzieję że to po moim raporcie którejś z twoich "yntelygentnych" wypowiedzi dostałeś ostrzeżenie. Mam WIELKĄ nadzieję.

PS czasem tyle postów z głupotami/duperelami napiszesz że nawet nie chce mi się raportować, bo mi modów szkoda.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2007, 16:10 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Spam, posty "bez sęsu", poziomem wypowiedzi - jeszcze nie wiesz? Jak ci pół forum mówi że "ptak nasrał ci na koszule"- to chyba coś w tym musi być. Przestań spamować i pisać idiotyczne posty, gdybyś chociaż jak Lailonn się z ludźmi kłócił na temat to byśmy to znosili.

Mam nadzieję że to po moim raporcie którejś z twoich "yntelygentnych" wypowiedzi dostałeś ostrzeżenie. Mam WIELKĄ nadzieję.

PS czasem tyle postów z głupotami/duperelami napiszesz że nawet nie chce mi się raportować, bo mi modów szkoda.

11042 : 2 = 5521 - ok. tylu użytkowników musiało by mi wmawiać że mnie ptak osrał, tymczasem ja widzę z 10 którzy chcą jakoś zabłysnąć i pokazać że są mocni w gębie oczerniając innych forumowiczów. Jeśli mają coś do mnie to czemu jakoś nie dostaje od nich pw.

A tak w ogóle to nie jesteś moderatorem i nie możesz odpowiedzieć precyzyjnie na moje pytanie. No ale posta se nabiłeś, każda okazja jest dobra prawda :P :wink:

Jeśli uważasz że treść moich postów to duperele, to po jaką cholerę je czytasz i czas marnujesz ??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 338 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2