Teraz jest 30 lis 2024, 22:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Neo zdrada
PostNapisane: 17 sie 2007, 12:56 
Spamer!

Zadaję to pytanie czysto z ciekawości , czy tylko ja i mój kumpel nie mieliśmy wczoraj neta przez cały dzień ?

-- dowiedziałem się , że parę osób z Polski tez nie miało neta ;p .

czyżby złomiarze kradli miedź ? [ again :lol: ]

tak Team w stylu nabij se [ sobie ] posta ziąą , ale sorry aż dziwnie jest nie mieć dostępu do neta , przypominam sobie jak nie miałem neta i jakoś się żyło , teraz jak go mam i nagle nie mam to jest tak H**** że tylko pozostaję szwędanie sie po osiedlu :) .

EDIT: @down jeśli mówisz o dniu dzisiejszym to ok , ale mi chodzi o wczoraj , dzwoniłem do TPSA i powiedzieli ze dziś ma być naprawione i odziw[k]o działa , wiec coś było nie tak na większą skale , złomiarze w AKCJI xP .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 17 sie 2007, 13:02 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2007, 12:59 

Ja mieszkam w Wałbrzychu, mam Neostrade i cały dzień działała bez problemu, nawet się nie rozłączyła :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2007, 13:42 

A ja mieszkam w Warszawie i mialem net wiec ocb ? moze jakies chwilowe trudnosci w twojej okolicy były i daltego niemiales neta ?

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2007, 14:13 

Mi się wczoraj neo pierniczyło ostro. Co 2-3h sie rozłączało i strasznie długo łączyło. A pingi były okropne 3-4x większe niz zwykle....

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2007, 14:18 
Spamer!

tak w mojej okolicy tylko ;p u nas w Łodzi nie miałem ja kumpel i znajomi , nie którzy pewnie mieli pozdro Grubber , Kuzynki ze Słupska tez nie miały .. okolica ta.. wiem :stupid: .

kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2007, 15:12 

U mnie wczoraj bez zarzutów (Łódź, os. Janów).

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2007, 15:52 

u mnie Neo co dzień się pierdo!@ :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2007, 12:41 

$towarzysz$ napisał(a):
u mnie Neo co dzień się pierdo!@ :roll:

U mnie tak samo. Co parę godzin jest disconnect, a od paru dni pingi na polskich serwach mam od 200 w górę :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2007, 21:13 

Miałem tak z dwa razy miesiąc temu, przez 3,4 dni nie miałem połączenia, sygnału i dzwoniłem na ich SUPER infolinie, gdzie każdy doradzał coś innego. Kazali zostawić włączonego kompa na cały dzień ( 24h ) itd. W końcu po tygodniu kiedy mój ruter był już "lekko" przestawiony przyszedł jakiś boss z neo, podłączył do laptopa speed touch i stwierdził że wszystko działa dowidzenia.. :shock: :stupid:

Gdybym sie nie denerwował, przeczekał te pare dni bez reakcji i "pomocy" doradców neo, miał bym internet wcześniej bo włączyli sygnał po chyba 5 dniach :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2007, 13:20 

Tja, ja ze 2 miesiące temu do nich dzwoniłem i powiedziałem im, że mam problemy z neo bo mi pingi skaczą w grze i na strony internetowe mi wolno wchodzi. Pani mnie obsługująca powiedziała, że u nich wszystko jest OK to coś u mnie jest nie tak i że monterzy przyjdą następnego dnia. Tak jak mówiła się stało, monterzy przyszli ale tak jak się tego spodziewałem nic nie zrobili. Zamiast od razu podjąć jakieś kroki to podziwiali moją myszkę :roll:
Później powiedzieli, że muszą się skontaktować z centralą bo inaczej nie będą wiedzieli co robić. No to facet wyciągnął mega wypaśną komórę i 15 minut próbował się z tą centralą skontaktować. Po nieudanych próbach zrezygnował i obaj monterzy poszli mówiąc mi, że jak będą wiedzieli co robić to zadzwonią. Nie zadzwonili do dziś

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2007, 14:45 

Ja nie mam żadnych problemów z neo może 1 raz na pół roku przez jeden dzień pingi skaczą, jakoś nie mam z nią problemów jestem z niej zadowolony :mrgreen: :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2007, 15:00 
Spamer!

no to słuchaj... ZAWSZE gdy muszę instalować NEO to przez Pierwszy tydzień mój net wariuje na początku mam go max do 30 min potem do 45 min potem do 1 H paru aż już po tygodniu działa jak należy czasem rozłączy , wkurzające to jest jak coś ściągam , nawet jak wezmę kontynuuj to i tak jest jakiś błąd na koniec i ****** :evil: . Jedyne co jest fajne w neo to zmienne IP ojj tak to jest wielki + chyba wiecie po co to ;] .

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2007, 15:52 

byle do października i się tego syfu pozbędę :wink: Z TP tak jest, najpierw do nich dzwonisz kilka(dziesiąta) razy, za każdym razem podając numer buta fiu!@ itd. Po tygodniu-dwóch przychodzi wszystko wiedzący monter, twierdzi że u nich wszystko w porządku i żebyś sobie wymienił kabel, modem, gniazdko telefoniczne co oczywiście gów!@ daje.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2007, 17:12 

Ja mam takie coś że mi się neostrada zawsze rozłącza jak siągam z torrenlecha ale to jest dziwne że siąga dalej ale nic innego związanego z netem nie działa takie to pożyteczne ze na torrentlech nie nalicza mi ratio :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2007, 01:44 

Ja miałem problemy dopóki nie wywaliłem wszystkiego co związanego z neostradą + sterowniki (modem sagem f@st 800)

- podłączyłem do innego portu USB
- zainstalowałem sterowniki 'Fast800_VISTA_Net24_na_linii_TP' (obsługa VISTA'y, mam XP PRO SP2)
- ustanowiłem połączenie poprzez kreatora połączeń (bez żadnej aplikacji TP, syfu zżerającego RAM)
- zainstalowałem AUTOCONNECT (aby po włączeniu komputera automatycznie neo włączało się)

Od tej pory (od paru miesięcy 3-4) ani razu nie zerwało mi połączenia, hooah? :wink:

PS: Jak ktoś chce to wrzucę gdzieś te sterowniki (PM albo GG)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2