Bartg napisał(a):
Przypominam, iz baserape jest dozwolony i wszelkie teksty o uzywaniu adminow do wlasnych celow i lekcewazeniu innych graczy prosze zachowac dla siebie, a straszenie "Zglosze gdzie trzeba zobaczymy czy bedziesz taki zadowolony"

No toś mnie wodzu dobił
ze 2 tyg temu dostałem kicka za BASERAPING, było to na FuShe Pass, grałem chinolem i broniłem Obozu przy moście... (pierwszej bazy zaraz za podstawową chinolów)
I nie mówcie że są zasady, bo jakby były to admini by patrolowali serwer, a nie wyrzucali bez powodu. I jeśli zasady są, to niech zostaną rozpisane bo nic o nich nie wiem. Taaak... wy tylko macie rcona, info serwera ustawia headadmin któremu się nie chce. Stara śpiewka.
PS. jako że MaZZeo lubię i gram z nim często w sq, wiem że nie robi specjalnie tk ani nie podstawia sie nigdzie... Za to inni niestety często tak robią. Niedawno wsiadłem do apc, byłem w jednej strony pod ścianą, a z drugiej przylazł pan Plusqua_PL czy jakoś tak. Położył się pod kołem, i nie ruszał się. Kiedy wysiadłem zobaczyć co robi, oczywiście klikał szybko "E"...
I jeszcze właśnie a'propos pojazdów. Wywalajcie ludzi stojących całe rundy na lotnisku i sępiących na heli.