Teraz jest 19 lis 2024, 00:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 338 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2007, 22:17 
Moderator forum

FoQs napisał(a):
Tak Dumch to prawda, ale Wy dajecie ostrzeżenia bez opamiętania i potem nie potraficie dokładnie powiedzieć za co ono było.

W forum obsługi board'a mamy temat gdzie zapisujemy za co kto komu dal ostrzezenie.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2007, 22:20 

Dumch napisał(a):
FoQs napisał(a):
Tak Dumch to prawda, ale Wy dajecie ostrzeżenia bez opamiętania i potem nie potraficie dokładnie powiedzieć za co ono było.

W forum obsługi board'a mamy temat gdzie zapisujemy za co kto komu dal ostrzezenie.

Oddaje szacunek

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2007, 20:48 

Kilku poważnych użytkowników zwracało ci w przeszłości uwagę, ale ty robisz swoje.
Po co mam ci pisać pw skoro moge cię obsobaczyć publicznie, bo widać że pojedyncze uwagi puszczasz mimo uszu.

$towarzysz$ napisał(a):
Jeśli uważasz że treść moich postów to duperele, to po jaką cholerę je czytasz i czas marnujesz ??

bo piszesz wszędzie i często nie na temat - więc nie da się ciebie uniknąć

$towarzysz$ napisał(a):
A tak w ogóle to nie jesteś moderatorem i nie możesz odpowiedzieć precyzyjnie na moje pytanie. No ale posta se nabiłeś, każda okazja jest dobra prawda

Bo udajesz wioskowego głupka który regularnie "wpycha się wszędzie i gada od rzeczy" i ma pretensje że ktoś na niego krzyczy (ostrzeżenie).

PS wiedziałem że przyczepisz sie do mojego porównania z koszulą i widać że nie rozumiesz
PS 2 juz sie tutaj nie udzielam - jesli dostane ostrzeżenie to trudno

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2007, 21:04 
Moderator forum

FoQs napisał(a):
Tak Dumch to prawda, ale Wy dajecie ostrzeżenia bez opamiętania i potem nie potraficie dokładnie powiedzieć za co ono było. Według mnie to jest lenistwo.

Już Ci Dumch odpowiedział ... jest taki temat na forum modów gdzie wszystko jest opisywane (każde ostrzeżenie) więc nawet inny mod może Ci odczytać za co kto dostał.

FoQs napisał(a):
Ale najbardziej wkurza to, że niektóre ciołki spamują w najlepsze, piszą pierdyknięte posty nie na temat, wyzywają innych (w tym PM), a kochani moderatorzy/admini najwyraźniej się ich boją, bo nie reagują na ich głupotę :stupid:

Od tego masz raporty postów - wszędzie nie jesteśmy w stanie zajrzeć ... a każdy raport napewno rozpatrzymy ... więc pomóż zamiast pisać takie zdania.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2007, 21:55 

Artih napisał(a):
Od tego masz raporty postów - wszędzie nie jesteśmy w stanie zajrzeć ... a każdy raport napewno rozpatrzymy ... więc pomóż zamiast pisać takie zdania.

Tak rozpatrzycie...Muahahah...Post zostanie skasowany i nic nie zostanie rozpatrzone. Dodatkowo konfident napisze drugi równie głupi post (który już nie zostanie skasowany).

Wiesz Artih mydlić to możesz swoje oczy,a nie moje.

Edit: I dostałem ostrzeżenie! Brawo juz do bólu pokazaliście, że nikt Tu nie ma prawa głosu.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2007, 12:02 
Oldboy Battlefield.pl

FoQs, czy Ty dziecko masz jakiś problem? nie pasuje Ci coś? jeśli nie jesteś w stanie zaakceptować reguł tu panujących oraz tego, że obowiązuje tu regulamin, to nie nasz problem. Mieliśmy takich trolli pełno i jeden w tą czy w tamtą nam nie robi różnicy. Więc albo się uspokoisz, albo się pożegnamy...
Jeśli przeszkadza Ci jakiś post, uważasz go za spam, to wciśnij raport postu... a jeśli dla Ciebie jest to jak to nazywasz "konfident" (donoszenie), to nie nasz problem, że wszyscy spamują, a tylko Ty dostajesz ostrzeżenia...

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2007, 21:48 
Moderator forum

FoQs napisał(a):

Wiesz Artih mydlić to możesz swoje oczy,a nie moje.

Niczego nie zamierzam mydlić - wyjaśniono Ci wszystko jak na tacy.
Jak czegoś nie kumasz - będziesz musiał opuścić naszą forumową społeczność.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2007, 17:35 

czy wreszcie się dowiem za co dostałem ostrzeżenie, czy jest to jakaś tajemnica wielka albo może po prostu daliście ciała i nie chcecie żeby to wyszło na jaw ?! Owszem macie wiele więcej uprawnień na tym forum od zwykłego użytkownika ale też o wiele więcej obowiązków i jednym z nich jest wyjaśnienie mi za co konkretnie zostałem ukarany, być może nie popełnię tego błędu w przyszłości bo chyba na tym system ostrzegania polega.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2007, 18:06 
Moderator forum

O ile pamiętam do dostałeś ja dość dawno temu i jeżeli się nie mylę to za spam ale dla pewności sprawdzimy.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2007, 19:02 

Tom@s napisał(a):
FoQs, czy Ty dziecko masz jakiś problem? nie pasuje Ci coś? jeśli nie jesteś w stanie zaakceptować reguł tu panujących oraz tego, że obowiązuje tu regulamin, to nie nasz problem. Mieliśmy takich trolli pełno i jeden w tą czy w tamtą nam nie robi różnicy. Więc albo się uspokoisz, albo się pożegnamy...
Jeśli przeszkadza Ci jakiś post, uważasz go za spam, to wciśnij raport postu... a jeśli dla Ciebie jest to jak to nazywasz "konfident" (donoszenie), to nie nasz problem, że wszyscy spamują, a tylko Ty dostajesz ostrzeżenia...

:arrow: Po pierwsze to dzieckiem możesz nazywać swoich kolegów, a jak mi wiadomo Ja do Nich nie należę(całe szczęście)...
:arrow: Po drugie sprawa jest wyjaśniona(tak tak pisałem do Dumch'a na gg)...
:arrow: Po trzecie...Akceptuje reguły Tu panujące, ale nie podoba mi się Wasz sposób komunikacji z nowymi użytkownikami...Traktujecie ich jak zło konieczne, a każde zapytanie z ich strony wywołuje u Was konwulsje na palcach... :arrow:

Z mojej strony to tyle

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2007, 21:55 

Problem polega na tym, ze wiekszosc nowych uzytkownikow " z problemami" nie widzi roznicy miedzy czatem a forum dyskusyjnym.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2007, 20:35 

Mógł bym się dowiedzieć od o boskich moderatorów tego zacnego forum za co dostałem drugie ostrzeżenie?Bo klikając w odnośnik w emilu nic nie ma.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2007, 20:37 
Moderator forum

dostałeś ostrzeżenie za posta który obrażał klan X*7 , na pw zostałeś poinformowany :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2007, 20:51 

Post wyżej i ten do skasowania. Nie zauważyłem pm w profilu sorry.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2007, 19:16 
Moderator forum

To ja zamknelem ten temat o ktorym ktos zaraz napisze tutaj. Codziennie wiecej ludzi ginie na drogach a tylko o czyms takim pisza i mowia, tak jak o tych co sie autokarem rozwalili. Poczytajcie troche to forum zanim zaczniecie na nim pisac i tworzyc nowe tematy ktore byly jak ten Progejmer...

Ostatnio edytowano 1 wrz 2007, 20:33 przez Dumch, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 338 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2