Teraz jest 30 lis 2024, 18:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2003, 15:01 

a ja mialem akcje na stalingradzie. Bylem po stronie ruskich, przekradlem sie jakos do bazy Niemcow i ukradlem łazik, zaczalem przedzic miedzy wagonami i w pewnym momencie przed drugą halą do ktorej prowadza tory moj łazik wylecial wraz ze mna w powietrze tak ze wyladowalem na dachu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 23:09 

Maciejek napisał(a):
a ja mialem akcje na stalingradzie. Bylem po stronie ruskich, przekradlem sie jakos do bazy Niemcow i ukradlem łazik, zaczalem przedzic miedzy wagonami i w pewnym momencie przed drugą halą do ktorej prowadza tory moj łazik wylecial wraz ze mna w powietrze tak ze wyladowalem na dachu :wink:

Przez całą mape sie przedierałes po głupiego kubełwagona ? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 23:11 

ale gralem z botami i to w dodatku w niewielkiej liczbie :P

Tytuł:
PostNapisane: 12 lis 2003, 12:51 

Ja raz na planszy Battle of the Britan mialem taka akcje ze polowalem na niemieckie bombowce i skonczyla mi sie amunicja a przedemna lecial niemieski bombowiec wiec postanowilem w niego wleciec. Jak postanowilem ta uczynilem i co ciekawe udalo mi sie w odpowiednim momencie wyskoczyc ale nie zauwazylem ze moj samolot nie zniszczyl do koncza bombowaca a jedynie go uszkodzil... spadlem do wody i zaczolem plynac w strone ladu i nagle... ten sam bombowiec ktorego ja nie zniszczylem zrobil kołko i palacy sie spadl na mnie (poznalem ze to ten po nazwie bota siedzacego za sterem :D )

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2003, 18:09 

5 dni nikt nie pisze wiec ja cos dopisze.
Nr1 ide sobie snajperem w salingadzie a przedemna koleś o kurna nie mam celownika wystrzeliłem i o dziwo go zabiłem ale pożniej przyjechał jego kumpel i mnie przejechał dowiedziałem sie od niego ze własnie prosił o transport...
Nr2 lece sobie samolotem (Yak) ale cos zaczyna nawalac oczywiście bf albo meser jak zwać tak zwac mnie dopadl wiec wyskakuje nad bazą niemcow i i po ladowaniu wsiadam do tigera i ucieszony jade na front a tak stoji 3 moich sojusznikow i strzela do mnie :? (oczywiscie gine)
Nr3 Kreta ide sobie z nozem gdyz nie mam amo oczywiscie jakimis gorkami bo bez ammo o smierc łatwo...a wiec ide a tu nagle aliant tez z norzem wiec atak i nawzaje sie zadzgaliśmy...
Nr4 znowu kreta tyle tylko ze lecialem samolotem i mnie AA zestrzeliło nad wrakiem statku w porcie ja na spadochronie lece sobie na wrak i tam siedze i strzelam...
Niestety zauwarza mnie czołg a dokladniej ktos w nim :)
wiec ja nura do wody i plune tak zeby mnie nie widzial mianowicie pysk w dol i pod woda jezeli ktos ra na modach(bo tam jest kamerka z zewnątrz na goscia) wie ze jezeli nie ma sie plecaka i podczas plynięcia patrzyu sie w dol na maxa to nie widac takiej osoby bo jest pod wodą a wic plune a on strzela po wodzie ja wychodze troche dalej ale w czołgu nie ma faceta dziwne nie wic wsiadam a no nagle wyłania sie z wody i daje mi w dupe (bo bylem odwrocony tylem do wody) z bazuki :?

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2003, 18:47 
Oldboy Battlefield.pl

stalingrad -jakis open server... wchodze do gry... respawn w srodku.. i bum.. granat... oki... respawn w domku... bum.. hmmm taa granat... oki no to patrze na minimape... oo czolg... inzynier respawn w bazie.... i .... rura do czolgu.... biegne... jeszcze schodki... jeszcze wzdloz hangaru... juz !!! jest!!! mojci on!! Meep Meep... kubelwagen... :shock: poszedlem na coral sea...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Strefa czasowa: UTC + 2