Teraz jest 27 lis 2024, 22:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 19:06 

kapsel napisał(a):
zrobiłbym porządek z adminami

Zbilbys ich i pokazal jezyk?
kapsel napisał(a):
podobno jeden koleś

To widze juz ploty chodza,niedlugo beda o tym w brawo pisali.
kapsel napisał(a):
tylko dlatego że nie był za sterami heli, wywalił kogoś za niby przejmowanie flagi helikopterem

Takiemu kretynowi to nawet kicka bym nie dawal tylko od razu bana jesli to bylo bojowe heli,choc przejowanie flagi BH tez zbyt madre nie jest.
kapsel napisał(a):
zamiast pilnować porządku ustanawia prywatne regulaminy gry i wprowadza chaos na serwerze, widocznie nie dorósł do tej roli .

Widocznie Ty nie dorosles do tej gry,ile razy bylo walkowane.Warunki gry ustala ten kto jest adminem/jest wlascicielem serwa.Jak wchodzisz na serwer infantry i walisz claye/c4 po czym dostajesz kicka to tez klniesz na adminow?Zastanow sie...
kapsel napisał(a):
2- zmiana stron po karzdej rundzie

Kazdej to po pierwsze,po drugie zmiana stron to dobry pomysl o ile jest parzysta ilosc rund a o ile dobrze pamietam to ona nie byla parzysta na Asterze(moge sie mylic),dawno tam nie bylem.
kapsel napisał(a):
nie zmieniać map, od tego jest głosowanie, jak będzie zmiana stron, wszystko się wyrówna

Prawdopodobnie w ten sposob klepalbys caly czas Karkand albo inna mape bo glosowania dosc rzadko przechodza(przy defaultowych ustawieniach).Widac grasz jeszcze za malo w ta gre.

Sorry,tego posta inaczej nie da sie skomentowac.Kiedys rozmawialem z Parlym kto ma adminke i kto zajmuje sie serwem,jaka byla odpowiedz? Nikt :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 19:49 

sa po 2 rundy na mape i zmiana stron bedzie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 21:29 

Bartg a jak bedzie z tymi ewentualnym banami tymczasowymi nawet dla "taboretow" niereformowalnych ? sa jakies szanse ? ( nie mowie o tych co teraz screeny byly ale ogolnie )

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 21:38 

Adasi napisał(a):
kapsel napisał(a):

Kazdej to po pierwsze,po drugie zmiana stron to dobry pomysl o ile jest parzysta ilosc rund a o ile dobrze pamietam to ona nie byla parzysta na Asterze(moge sie mylic),dawno tam nie bylem.

To żeś go poprawił :]

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 21:54 

Adasi napisał(a):
kapsel napisał(a):
zrobiłbym porządek z adminami

Zbilbys ich i pokazal jezyk?
kapsel napisał(a):
podobno jeden koleś

To widze juz ploty chodza,niedlugo beda o tym w brawo pisali.
kapsel napisał(a):
tylko dlatego że nie był za sterami heli, wywalił kogoś za niby przejmowanie flagi helikopterem

Takiemu kretynowi to nawet kicka bym nie dawal tylko od razu bana jesli to bylo bojowe heli,choc przejowanie flagi BH tez zbyt madre nie jest.
kapsel napisał(a):
zamiast pilnować porządku ustanawia prywatne regulaminy gry i wprowadza chaos na serwerze, widocznie nie dorósł do tej roli .

Widocznie Ty nie dorosles do tej gry,ile razy bylo walkowane.Warunki gry ustala ten kto jest adminem/jest wlascicielem serwa.Jak wchodzisz na serwer infantry i walisz claye/c4 po czym dostajesz kicka to tez klniesz na adminow?Zastanow sie...
kapsel napisał(a):

kapsel napisał(a):
nie zmieniać map, od tego jest głosowanie, jak będzie zmiana stron, wszystko się wyrówna

Prawdopodobnie w ten sposob klepalbys caly czas Karkand albo inna mape bo glosowania dosc rzadko przechodza(przy defaultowych ustawieniach).Widac grasz jeszcze za malo w ta gre.

Sorry,tego posta inaczej nie da sie skomentowac.Kiedys rozmawialem z Parlym kto ma adminke i kto zajmuje sie serwem,jaka byla odpowiedz? Nikt :lol:

jesteś zbyt "inteligentny" jak widzę, a co to "brawo" pewnie dziecko czyta ?i z takimi dzieciakami trzeba się męczyć , w szkole ,pewnie śniadania mu zabierają to na forum się wysili bo nikt nie odda ,niezły gracz z ciebie skoro flagi helikopterem nie potrafisz przejąć , czego ty szukasz w tej grze ? co mnie obchodzi czy to jest mądre czy nie, nie przejmuj jak taki słaby jesteś . gdzie pisze o warunkach gry ? gdzie pisze że nie wolno przejmować flagi helikopterem ? jak na asterze byłeś dawno temu to nie rozumiem twojego postu na ten temat, po co sięudzielasz, ktoś nadepnoł na odcisk "kolegi" ? admin nie powinien decydować o tym w jaką mapę ma się grać , jak ktoś już zwrócił uwagę,albo ma wszystko lecieć po kolei ,i niech zrobią wymiany stron po karzdej rundzie.albo niech wywaląconiektóre mapy, ale to chyba nie o to chodzi pomyśl i przeczytaj ze dwa razy, myślenie nie boli ,zanim odpiszesz .żałosne,sorry ,ale tego posta nie da się inaczej skomentować,

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 22:26 

Rzeczywiscie,masz racje.Co ja moge wiedziec.W SOF jestem VCL'em i adminem stron/serwow dla jaj.

Idz przejmuj flagi heli,tylko powiedz mi kiedy.Z checia Cie naucze czemu sie tego nie robi.
Pzdr z UK ;)
PS:Duze litery bywaja przydatne,latwiej sie czyta.Taki tipsik ;)

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Adasi napisał(a):
kapsel napisał(a):

Wiesz ze nie jestem w PL i nie mam PL znaczkow gejku ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 22:51 

Cytuj:
,i niech zrobią wymiany stron po karzdej rundzie.albo niech wywaląconiektóre mapy

Dobrze, ze ktokolwiek czyta posty w tym temacie przed wypowiadaniem sie :D O warunkach gry napisac w server info nie bedzie, bo to serwer astera/ea i jest tam napisane to co ma byc napisane, jak bedzie mod do zarzadzania serwerem beda rulesy. A flag sie nie bierze heli bo a) giniesz w 10sekund b) heli sluzy niszczeniu a nie przejmowaniu flag c) najczesciej jak stracisz tak heli to juz nie wystartujesz.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 01:30 

Adasi napisał(a):
W SOF jestem VCL'em

Chyba co najwyżej VCpiker'em. 8)

kapsel napisał(a):
jak na asterze byłeś dawno temu to nie rozumiem twojego postu na ten temat, po co sięudzielasz, ktoś nadepnoł na odcisk "kolegi" ?

Jemu się nudzi i widzi że źle podchodzisz do tej gry. W tej grze grasz w to co admin zadecyduje, nie przejmujesz flag heli (wypowiedź Bartg powyżej) i głosowania bardzo często nic nie dają. Acha często admini kickują za ich częste zabijanie (zwłaszcza z granatnika, hehe). Poza tym przez rok aster był porządnym serwerem ale później samo z siebie pojawiło się "bydło" i poważni ludzie przestali tam zaglądać (ciągłe TK dla sprzętu, brak nadzoru, brak jakiegokolwiek teamplaya itp itd) - dlatego tam nie zaglądał Adasi. Ja zaś potrafię się dopasować do "bydła" - i lubię cq.

PS nabiłem sobie posta - a jak - ale na temat ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 08:33 

Ja tam nie mam nic przeciwko temu żeby przejmowali flagi helką podobnie jak mi nie przeszkadza że ktoś sobie obciął małego siekerą jego problem, jedną flage przejmie, 40 razy zginie się nauczy, na pewno za to ban się nie należy. Można się zastanawiać czy "walczący" komendant powinien dostac kicka, kilka razy na czacie widziałem "no weźcie ktos komendanta" no to bęc biorę i przy okazji walczę, bo jak siedzię i spotuję to od razu votowanie ;), ale za to sobie paczkę wiem gdzie rzucić. Od paru dni gram na Aster na razie kolekcjonuję fajne screeny może się nazbiera na komiks.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 09:29 

A za lamerskie siedzenie na gorce i kampowanie spawnow tez nalezy sie kick ? ;)

Raczej bym wolalzeby ten serwer pozostal bez rulesow taki jaki jest bo mnie tylko wkurza czytanie zakazow przy ladowaniu mapy :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 11:04 

THIS IS SPARTA THERE ARE NO RULES :omg: :omg: :omg: :mrgreen: :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 15:45 

Dzisiejsze akcje panow z "prO" klanu X*7

Najperw pan XThunder_FlashX wywiozl mnie na kraniec mapy w heli.

Obrazek

Nastepnie w jego wykonaniu TK dla samplotu

Obrazek

Jego bluzgi w moja strone

Obrazek

No i oczywiscie stala zagrywaka pana Gapcio.P z tego samego klanu X*7

Obrazek

Jesli taka jest mozliwosc prosze o bany dla tych %^#$#$%, bo co do Gapcia to nie jego pierwszy taki nr.

I oczywiscie pozdrawiam w tym miejscu klan X*7 szkoda ze takimi %$#@&*% psujecie sobie reputacje bo jest u was paru graczy ktozy wiedza jak sie zachowac.

Ostatnio edytowano 30 sie 2007, 19:44 przez Fireworkss, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 15:59 

Moje pzdr dla osob z tego klanu sa w pregierzu , i moge jedynie slowa Fireworkss potwierdzic , oczywiscie nie wszyscy ale kilku a to sporo , klanowiczow zalosny poziom przedstawia.

no i jak z moim pytaniem o bany jakas odpowiedz bedzie ? ;]

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 17:19 

Adasi napisał(a):
Rzeczywiscie,masz racje.Co ja moge wiedziec.W SOF jestem VCL'em i adminem stron/serwow dla jaj.

Idz przejmuj flagi heli,tylko powiedz mi kiedy.Z checia Cie naucze czemu sie tego nie robi.
Pzdr z UK ;)
PS:Duze litery bywaja przydatne,latwiej sie czyta.Taki tipsik ;)

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Adasi napisał(a):
kapsel napisał(a):

Wiesz ze nie jestem w PL i nie mam PL znaczkow gejku ;)

krótko -
1- nie grałeś waść na serwerze jak sam piszesz ,to nie zabieraj głosu na tematy o których nie masz pojecia
2-jak nie jesteś w PL, to nie wysilaj się z ortografią PL, ,,zaprawdę powiadam Ci , jeżeli jesteś bez grzechu, pierwszy rzucaj kamieniem,, jeżeli nie, to zamilcz waść, bo ,, przyganiał kocioł garnkowi ,a sam smoli,,
3- dobry pilot i strzelec i wiecznie będziesz próbował uczyć, ale tylko próbował
4- nigdzie jeszcze nie widziałem zasady- zakaz przejmowania helikopterem flag- więc wychodzi że to admin chciał sobie polatać i znalazł sobie pretekst do wywalenia pilota, cała prawda i rzeczywiście potem latał jako pilot

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2007, 17:27 

Bartg napisał(a):
Cytuj:
,i niech zrobią wymiany stron po karzdej rundzie.albo niech wywaląconiektóre mapy

Dobrze, ze ktokolwiek czyta posty w tym temacie przed wypowiadaniem sie :D O warunkach gry napisac w server info nie bedzie, bo to serwer astera/ea i jest tam napisane to co ma byc napisane, jak bedzie mod do zarzadzania serwerem beda rulesy. A flag sie nie bierze heli bo a) giniesz w 10sekund b) heli sluzy niszczeniu a nie przejmowaniu flag c) najczesciej jak stracisz tak heli to juz nie wystartujesz.

to Ty byłeś tym adminem :evil: , i Ty potem latałeś helikopterem, czyli wywaliłeś żeby sobie polatać ,czysta prywata pod przykrywką pilnowania porządku :evil:
dlaczego flag nie bierze się heli ? bo Ty tak mówisz ? kim jesteś ? wybacz, moja sprawa co będę robił helikopterem jak jestem pilotem, jak Ci się nie podoba nie przymus wsiadać do mnie i nie Ty mi będziesz mówił do czego służy helikopter, sewer nie jest prywatny , jak pisałeś , jak stracę helikopter to wystartuję, chyba że admin chce sobie polatać :evil:
tak samo można powiedzieć o czołgu, apc, o piechurze , karzdy może nie wytrzymać 10 s, paranoja,
przyznaj się- chciałeś sobie polatać i wywaliłeś konkurenta :twisted:
jak będziesz chciał sobie pojeździć czołgiem - będzie zakaz przejmowania flagi czołgiem :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2