david_armstrong napisał(a):
Warto sprawdzić też moim zdaniem czy zainstalowane są sterowniki producenta płyty głównej (np. VIA4InOne, do SISA tez jakies sa). Ja mam w kompie plyte na chipsecie SIS i jak nie mialem tych sterownikow (a konkretnie chodzilo tu o sterownik do AGP) to mialem problemy nie tylko z BF'EM ale rowniez z innymi grami (np. z FIFĄ). W takim przypadku oryginalność gry ma niewielkie znaczenie.
Poza tym nie rozumiem tego uporczywego zarzucania kazdemu komu cos nie dziala, ze gra na piracie. Medrcy ktorym dziala bez zarzutu moga tez sie kiedys zdziwic (np. po instalacji kolejnego patcha) i pozniej zostac oskarzeni o to ze graja na piracie. Niestety czasami nawet NIEZMIERNIE WYCZERPUJĄCA instrukcja do BFA nie pomoze rozwiazac problemu.
Sam mialem z BF'EM wiele problemow, ktore nie znikly (jak to powinno wynikac z licznych postow na forum) po zakupie i instalacji oryginalnej gry.
Mi się pojawiły dopiero po zakupie oryginału
A skończyły się dopiero po wymianie płyty głównej.
No, ale czego się nie robi dla BFa
Skorych do zarzucania wszystkim posiadania wersji pirackich odsyłam do odpowiedniego Topiku. Możecie się tam pochwalić ile to macie piratów w domu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)