qbazzi napisał(a):
(...) wczesniej mi logowało sie doserwera jakies 10 sekund a teraz po 2 minuty nawt i w menu tez długo sie zbiera zanim np wejdzie do multiplayer
qbazzi napisał(a):
ale dziwna sprawa bo na moim IP niemozna wogule sie zalogowac na byle jakim koncie
Jest coraz gorzej? Najpierw logowanie szybkie, potem wolne a teraz w ogóle? Dobrze rozumiem?
qbazzi napisał(a):
(...)a u kuzyna sprawdzałem i mozna było sie normalnie zalogowac
on tez ma demko i mamy tego samego neta wiec mozemy zamieniac sie IP
dlatego spróbowalismy u niego na moim IP i okazało sie ze wtedy juz niemógł sie zalogować
czyli wygląda nato ze gra nie odpala tylko na moim IP'
Dziwne bardzo. BTW. Czyli co, udostępniacie sobie neta i możecie wymieniać się IP? Pytam bo na necie innym niż "prosto z modemu" się nie znam. Może on robił na twoim IP jakieś dywersyjne akcje w BFie
qbazzi napisał(a):
czy mozliwe jest ze cos sie zespuło jeżeli wyszedłem z gry za pomocą alt+ctr+del podczas logowaniu do serwera a neta akurat miałem słabego (radiówka) i nie chciało mi sie czekac az sie wyłaczy jak dałem esc ,ale to chyba niemozliwe by było
Zepsuło? Raczej nie, jeśli jak pisałeś wyżej u ciebie i u kumpla na tym jednym IP nie wchodzi żadne konto. Jeśli już to twój provider coś popsuł. Co z tym netem dalej masz tą słabą radiówkę?