Teraz jest 25 lut 2025, 05:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 230 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2007, 17:11 

LOL, jakbys my wiedzieli to dawno by to zostało napisane.

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2007, 17:25 

ja juz kumam o co chodzi :lol: 8)
galaretka007 napisał(a):
ja mam wsoj sposob :mrgreen: i dziala :omg:
1. przeistalowywuje PB
2. wchodze do panelu sterowania do narzedzi adminictracyjnych

teraz zmieniam punkt 3 :) trzeba wjesc do uslug znales PnkBsteB.exe wejsc w wlasciowosci I TERAZ WAZNE WLANCZAMY NA AUTOMATYCZNE
WLANCZANIE I NIE URUCHAMIAMY TEGO PLIKU !!!!!!!!! TYLKO KOMPA URUCHAMIAMY PONOWNIE JAK NIE ZADZIALA TO JESZCZE RAZ !

(dla mnie dalo to za drugim podejsciem i teraz juz sam sie wlancza PnkBsteB.exe :mrgreen:

PS. bo gdy uruchomimy PnkBsteB.exe system ze chociaz ma ustawione ze wlanczac terzeba automatycznie to trzeba recznie wlanczac ten pliczek :? narazie mam problem z głowy :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2007, 21:58 

Gorzej jak ktos tego gów... kału nie ma...

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 21:40 

Przerzucam się na dziadka... Jak mam za każdym razem ręcznie włączać PnkBstrB.exe (test -> services.msc -> włącz). :omg: To z tym uruchamianiem kompa ponownie bez włączania usługi nie działa. Próbowałem na wiele sposobów. :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 17:45 

Ja ostatnio zrobiłem formata przeinstalowałem grę i mam następujący problem. Na niektóre serwery wchodzę spokojnie, niektóre przy weryfikacji wywalają mi takie coś że:

serwer nie pozwala na jakieś modyfikacje bla bla bla, na Asterze np łącze się gram jedną mapę przyz mianie na drugiej wywala mnie z takim samym komunikatem. Spotkał się ktoś z czymś takim i wie jak temu zaradzić ??

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 23:08 

Ja to mam co jakis czas, to minie samo, do tego czasu zaktualizuj bf'a albo reinstall, na 100% za to wejdzie ci na Games net i aster.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 00:28 

sztandar napisał(a):
ktoś z czymś takim i wie jak temu zaradzić ??

Przeinstalować :] albo poczekać aż pb naprawia.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 01:06 

Moze wtedy akurat na asterze leci mapa Tampa :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 09:45 

sztandar napisał(a):
Ja ostatnio zrobiłem formata przeinstalowałem grę i mam następujący problem. Na niektóre serwery wchodzę spokojnie, niektóre przy weryfikacji wywalają mi takie coś że:

serwer nie pozwala na jakieś modyfikacje bla bla bla, na Asterze np łącze się gram jedną mapę przyz mianie na drugiej wywala mnie z takim samym komunikatem. Spotkał się ktoś z czymś takim i wie jak temu zaradzić ??

mialem cos takiego jak posciagalem zmodowane mapki , nie pamietam co dawaly , chyba jakas odmiana grania z botami na singlu , tak czy owak , komunikat ten sam , po wywaleniu 2-3 moglem na nich grac znow , na reszcie nadal nie i musialem kazda mapke do pierwotne wersji przywrocic , moze cos wgrywales ostatnio ?

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 12:54 

Tylko Tampe Highway, ale akurat na tej mapie moge spokojnie się łączyć wywala na standardowych. Sprobuje przeinstalowac gre.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 17:17 

Już mnie to wq@wia. Browar, gra 10 minut i kicked - punkbuster client not responding, jeszcze raz i znowu to samo. Fook.

edit:
Chyba mi się w czasie gry zupdatował pnkbuster.exe, ale dopiero podczas trzeciej gry krzyknęło mi o tym Kerio. Potem już było Ok. Oczywiście z wyjątkiem tego, żeby uruchomić grę z Qtrackera muszę zresetować najpierw komputer. BTW, super :evil: pomysł by te nowe punkbusterowe serwisy miały się updatować w czasie gry i, przynajmniej zewnętrzne firewalle, po tym wszystkim wywalac. Soryy za styl i inne, damn beer

Ostatnio edytowano 9 wrz 2007, 18:21 przez skandal, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 17:57 

A ja sie tym nie przejmuje i gram sobie w NFSa starego :) Poczekam moze wyjdzie nowy PB ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 19:14 

Moj kumpel kupil wczoraj bf2 i caly czas go wywala jak tylko wejdzie na serwer komunikat ""PunkBuster Kicked player ... (0 min)
REST|RICTION: Service Communication Failure: PnkBstr.exe
handhaking failed"" robilismy juz wszystko pb reinstal wlaczanie w narzedziach administracyjnych pnkB i ustawianie go na automatyczny puzsniej restart kopma i dalej to samo wywalalem calkowicie antywira(avast) i tez nic a ja mialem taki sam problem i wystarczylo ze reistala PB zrobilem uruchomilem pnkB zrobilem restart i teraz wszystko gra a u mojego kupla nie da sie za zadne skarby.

Napisalem do EA ze mam taki problem a za gre placilem i maja sie z tym uporac ciekawe co mi odpisza lub nieodpisza

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 20:05 

A walsnie ciekawe czy EA maja to w głębokim poważaniu że 25% graczy w ogole nie moze grac a 50% ma to dosc powaznie utrudnione (robienie reinstala PB przed gra nie jest zbyt ciekawym zajeciem) Ja chce kurde odszkodowanie xD

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 20:46 

Solution!?
http://bf2.totalgamingnetwork.com/forum ... p?t=122011
Ponoć rozwiązuje to problem z podwójnym łączeniem. U mnie by wejść na serwer z qtrackera, jak na razie po dwóch godzinach nie muszę już resetować kompa (wcześniej musiałem to robić już ca. po 20 minutach po poprzednim restarcie). Będę jeszcze dokładniej sprawdzał.

Winny jest pliczek pbns.dat w katalogu \PB - ponoć lepiej jest by przed uruchomieniem gry go nie było. To chyba jakiś temp/szpieg punkbustera tworzony przez niego podczas pracy kompa.
Przepraszam, jeśli ktoś juz o tym wczesniej pisał

edit:
Niebywałe bo czy wykasuje ppbns.dat czy też nie :shock:, to teraz zawsze wbijam się na serwer. I tak już jest od godz. 20.00. Pisałem wcześniej, że podczas gry punkbuster zapdejtował sobie usługę punkBstrA lub B.exe. Może to już koniec problemów.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 230 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2