Postanowiłem sie z wami podzielic moim owocem obserwacji serwera Aster więc zapraszam do oglądania zaczynamy:
Na początek samson i jego nieudolna próba prowokacji niby dorosły gość a zachowuje się jak dzieciak ale z drugiej strony czego się spodziewać po kimś kto żeby jakioś grać potrzebuje dopalaczy są ludzie i parapety:
Gracz DT sfrustrowany brakiem możliwości wystartowania
Jeden z moich ulubionych pseudoklanów PTG musiał kamikadze zrobić żeby "wyrównać szanse"
cd nie wiem czy to komplement czy obraza - chyba następny mój nick będzie baserapa
Screen rozśmieszający: "Baba mnie bije światło w podłodze.."
Drugi przestawiciel PTG ten jest lepszy jeden z moich faworytów do nooba miesiąca
PCT nie zdążył do helki.. ale zwróccie uwage że przynajmniej zna się na ortografii
Inny sfrustrowany gracz chyba ze spawna nie mógł wyjść czy jakoś tak
Nie wszyscy znają ortografię
Przykład poprawnej ortografii i niezłej umiejętności składania zdań
Jak cytat z dnia świra
cd
nawet się wzbudził..
Tutaj chyba jakaś głębsza rozmowa
Niektórzy nie tylko grają dodatkowo jeszcze wykonują pewne czynności
Tutaj sobie poszedłem na coma nie wszystkim sie to podobało, ech nie zauwazyli że im bardziej się burzą tym mocniej spotuję
Tutaj od mojego faworyta z PTG dostałem propozycję nie do odrzucenia którą niestety z żalem musiałem odrzucić
Miło również że potrafię zmusić graczy naszego szacownego klanu SOF do bezsilnej złości elwis jakby nie lubił dostawać jeepków..
No i na koniec winner w kategorii mój ulubieniec jednocześnie prosze na podstawie screenów o banana
wywożenie (zresztą nieudolne):
jeepkiem w heli:
nc
Jednego jestem pewien gapcio w mediamarkt nie kupuje
94 - nerwowy rocznik
bezsilność: