Teraz jest 25 lis 2024, 12:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 09:47 

Bliz - jeepki samobójcze - to raczej oczywiste że wysiadam tuż przed wysadzeniem ? :stupid: Pozatym nic w nich "żalowego" jak nawet FFosy i Delciaki takie rzeczy robią na meczach ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 19:30 

A ja mam fajny sposob na jeepki... Jezeli na serwerze nia ma zasady no baseraping, to mozna na kamuflazu wbic do bazy KPA grajac UE, przykleic do jeepka ze 2 RDX w malo widocznym miejscu, poczkeac az ktos wsiadzie i BUUM :P Albo podstawic gdzies jeepka oklejonego w ten sposob RDX i to samo :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 20:26 

Cytuj:
A ja mam fajny sposob na jeepki... Jezeli na serwerze nia ma zasady no baseraping, to mozna na kamuflazu wbic do bazy KPA grajac UE, przykleic do jeepka ze 2 RDX w malo widocznym miejscu, poczkeac az ktos wsiadzie i BUUM Albo podstawic gdzies jeepka oklejonego w ten sposob RDX i to samo

Eee, lepiej jest zostawić za jeepkiem niedaleko jedną minę magnetyczną :D , przynajmniej nie trzeba sprawdzać czy ktoś wsiadł etc.

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 20:37 
Spamer!

:) ja mam radochę jak przyczepie do jeepka lub innego pojazdu moje mini uav , gościu jeździ po całej planszy i nie wie o co chodzi :D .

EDIT: ściągnąłeś ze stacha z PL4FC ... on to pierwszy wynalazł :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 9 wrz 2007, 21:48 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 20:55 

a ja znalazłem bardzo fajny sposób dla dowódcy drużyny. Bierzesz to latające działko i mini uav na piechote ^^

Ostatnio edytowano 10 wrz 2007, 14:27 przez Zastrzyk, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 21:57 

To działko nie umie strzelac to po pierwsze, a po drugie dużo latwiej cie zauwaza jak ci to nad glowa bedzie altac :P Tak btw. to sie :spam: robi troche...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 23:23 

I to bardzo... 7 postów nie na temat oj oj bo tu piospi wleci i wszystkim pokasuje posty ;)

Żeby trochę nakierować nas spowrotem zapytam co sądzicie o Clark12 RDX ,czyli wg. mnie kompletnemu badziewiu ?

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2007, 11:10 

Ktoś już pisał - przyda się do rozbrajania apm i rdx na tytanie po wydaniu pacza 1.4

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2007, 14:29 

taaa narazie niema sensu w 1.25 brać tego ze sobą bo jest za słabe ale w 1.40 to co innego jak to ma rozwalać inne ładunki to miodzio będzie:P

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2007, 15:31 

Teraz tylko na tego patcha czekać 8)

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2007, 18:54 

Nigdy mi się tak minki i ładunki nie naprzykrzały żeby dla usuwania ich zajmować jeden ze slotów w ekwipunku jakimś badziewiastym shotgunem...

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2007, 20:10 

Cravic, grałeś na 32+ slotowym tytanie po zbiciu osłon?

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2007, 21:16 

Ten Shotgun RDX jest genialny do ataku na tytana, jak jakis recon poustawiam APM i RDXow przy wejsciu :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2007, 21:53 
Spamer!

ZeeToxPL napisał(a):
Ten Shotgun RDX jest genialny do ataku na tytana, jak jakis recon poustawiam APM i RDXow przy wejsciu :D

dlatego teraz trzeba biedzie tak ustawiać rdx i apm aby nikt tego nie zobaczył :D .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2007, 23:05 

Hmm czytam czytam i nadziwic sie nie moge :)) taktyki super,osprzet do walki miodzio tylko jeden jest maly minusik co zrobicie na takim Campie lub Tunisie gdy jest kumaty commander??????Wiem ze wiekszosc mysli o tym aby fragow nalapac ale zdarzaja sie rozgrywki aby wygrac mape(cholera szkoda ze EA nie pomyslalo o jakiejs konkretnej nagrodzie za zwyciestwo:)).
Analizujac mapy typu City i owszem snajper sie przyda ale tylko na chwile bo squad kumaty zaraz go sciagnie,support tez wiele nie powalczy gdy idzie konkretny i przemyslany atak(no chyba ze druga strona tez mysli.
Ppatrzcie na to wszystko ze strony taktycznej zespolu a nie jako pojedynczego Rambo.Wiemy doskonale ze sa bugi sprzyjajace grze i wkurzajace na maxa typu kratki na Campie gdzie pociski z Ganza czy Shuko przechodza bez problemu a juz Krylow i Scar ma spore problemy.Hit box z Morreti tez jest zrypany gdyz nawet niedokladne celowanie powoduje Heada.
Walka na Tytanie to jeden wielki burdel na FFA ale to juz bylo kilkakrotnie opisywane wiec stwierdze tylko jedno ze byle jelop sie polozy w korytarzu z RDXem i APMami i bedzie tego bronil + drugi kozak ze zbugowanym Dzialkiem napieprzajacym przez 5 scian.Lyso moze sie zrobic jak team atakujacy wysadzi te konsole nie liczac strat wlasnych.Takich gosci czesto widuje na serwerach typu mix gdzie kozaczy na Tytanie w obronie a jak przyjdzie sie pokazac na Campie czy Cerberze to raptem zdobywa Purpurowe serce i gdzie tu logika?????
Na wszystko i na wszystkich jest sposob tylko trzeba myslec a tego niestety brakuje.Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2