Teraz jest 6 wrz 2025, 08:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 18:52 

nowe demko call of duty :D
dziejace sie w berlinie :)

http://www.fileplanet.com/files/130000/132182.shtml

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 18:57 

Berlin?! :shock: to przeco ciągle St.Mere Eglise

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 19:02 

bAd taka odpowiedź była po prostu... Mam konsole ale wiem że gry nie bedą nigdy na konsole takie jakie są na PC. Ale jest wiele tytułów na konsole np. LORT: Two Towers które zasługóją na uwagę :). A co do silnika Quake 3 to silnik jest dobry, zaś co do silnika mp to u mnie gry z Q3 działają jak BF1942 więc nie widze problemów z CoD. Jednak osądów wykonamy na pełnej wersji. Narazie BF wydaje się mi mniej atrakcyjny ale nie mówie że jest dużo gorszy! Głównie mi chodzi o SP, a także troszkę MP ale i tak główną grą MP będzie u mnie BF :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 20:06 

Ja sciagnalem siakies Dawnville Demo, to ktore to jest? Z tego co widze (po 5 mintach grania) , to taki Medal of Honor w duzej skali z ladna grafika :).

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 20:32 

juz zasysam, zasysam, zasysam . . .

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 20:56 

CLONE 5 min to zamało ja się meczyłem na najwyższym poziomem z godzine na tym demie :D Najlepsza była scena (jeszcze pewnie nie widziałeś jej :) ) Kiedy przez mur przejeżdza czołg :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 21:31 

ShaggY napisał(a):
Hm kilkanascie razy większa może i była dawno temu, teraz to sa jakieś marne popiardywania, a serwisu dobrego o tej grze wogóle znaleźć nie można. Jedyny który trzymał poziom moh.fpp.pl dawno już zszedł na psy i widząc ilośc komentarzy pod niusami czyli zero widać jak jest aktywna ta scenka :) Oczywiście nie piszcie mi, że się nie znam, śledze kilka scen fpp w poslce aktywnie na www i forach, a także wyniki cb rozegranych meczy i jak narazie CS numero 1 MOH niestety już daleko w tyle ostatnie podrygiwania trupa...

Do pozostałych ludzików w temacie multiplayer odpowiadam: informacje swoje o braku multiplayer w Call OF Duty miałem, mogłem sie mylić, jeśli będzie multi to super napewno zagram, ale tak jak ktos juz powiedział będzie to tylko kolejny MOH czyli nędzna bieganina sama piechotą, nie warto cofać się w tył....

Hmm może rzeczywiście przesadziłem z tym kilka naście razy.. Po prostu chciałem bronić gierkę z sentymentu do niej:P ALe jakby na to nie patrzeć, to polskich klanów MOHAA jest 40 a serwerków ok 30... Co przy liczbach z BF jest.. Smi wiecie....Co do stronek o mohaa to też przyznaję racje że już nawet kochane moh.fpp.pl nie jest zbyt popularne i mało się na nim dzieje... Ale życie klanowe ciąglę wrze i jeszcze jakiś czas to potrwa...

Chyba oczywiste jest też, że CoD w końcu wypchnie MOHAA, które zapewne zdechnie... No, ale przecież CoD to jest mohaa pod nowym tytłem:D I nie moge się doczekać aż wyjdzie :twisted: :twisted: A wtedy będe siekał i siekał i siekał 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 21:54 

Dowodca_Pawel napisał(a):
CLONE 5 min to zamało ja się meczyłem na najwyższym poziomem z godzine na tym demie :D Najlepsza była scena (jeszcze pewnie nie widziałeś jej :) ) Kiedy przez mur przejeżdza czołg :)

Chyba bylem za tym czolgiem i nie widzialem, natopmiast fajne bylo to "ogłuszenie" gdy pierdzielnal w sciane z dziala.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 22:58 

ja mam od kumpla jakąś bete call of duty..są tam tylko 4 scenariusze w tym jeden gitowski moim zdaniem,a mianowicie chodzi o zniszczenie dział w normandii(ci którzy widzieli chyba drugi lub trzeci odcinek kompanii braci wiedzą o co chodzi...)powiem tak scenariusz ten jest w 99% zgodny z tym z filmu

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 23:14 

Ja bedę ściągał sobie tą bete :) waży ponad 1 gb więc narazie się wstrzymam do foramtu :P

Clone hmm na początku jest Tygrys, potem Panzer IV H i na końcu Tygrys więc powiedz co widziałeś.

Jeszcze jedna sprawa. Jakie wolicie uzbrojenie? Alianckie czy Niemieckie? Ja wole Niemieckie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 23:35 

Strasznie monotonne to demo...idź tu pozabijaj,idź tam coś rozwal,ew.rozpieprz obsługę moździerza...a w jakiejś zapowiedzi czytałem coś o "różnorodnych misjach". Była tam też wzmianka o cudownym AI które jak do tej pory cudownie jedynie celuje a z inteligencją ma niemałe kłopoty...ah no i przyczepię się jeszcze do realizmu - system apteczek które regenerują w mgnieniu oka 25 hp...hmm chyba wolałbym wołanie o medyka w feworze walki...nic nie wspomnę o tym że można zasuwać z garandem i thompsonem naraz i strzelać sobie na przemian...bleh gdzie ten realizm :?:
Dla mnie to drugie MoH:AA - tak samo proste i arcade'owe :/

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2003, 23:49 

Tylko że BF1942 jest bardziej arcadowy zaś inteligencaj botów nie jest wcale tak niska. Co prawda same nie wyszukują za dużo osłon ale nie jest to BF1942 gdzie boty czekają 5 min zamin zaczną strzelać :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 10:52 

Taaaaa Paweł bierz pod uwagę że w Call of Duty boty to ta gra a w Battlefield 1942 to tylko dodatek dla piratów ;)
Nie ma co porównywać brak wszechstronności, wszystkie zadania trzeba wykonać w jeden sposób(np. rozwalenie Tigera czy co to za dziwactwo tam jest może nastąpić tylko po wcześniejszym pobraniu Panzerfausta z budynu na rogu, to trochę nudne idź tam zrób to zrób tamto bo jak nie to nie przejdziesz tej planszy :) , reasumując w mojej ocenie CoD to fajna gra arcade ale niestety do BF trochę jej brakuje, nawet byłbym skłonny pokusić się o stwierdzenie że to trochę inny gatunek gry niż BF więc co tu porównywać :) :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2003, 12:03 
Moderator forum

Cytuj:
jakby na to nie patrzeć, to polskich klanów MOHAA jest 40 a serwerków ok 30... Co przy liczbach z BF jest.. Smi wiecie

bo w MOHAA każdy Ziutek na wersji z handelku od Zdzicha sobie pogra a w BF'a już troszkę gorzej. Stąd te różnice w ilościach.

PostNapisane: 29 paź 2003, 13:18 
Moderator forum

Dowodca_Pawel napisał(a):
Według mnie przebije klimatem BF1942 kilka razy :) szczególnie po obejrzeniu walk w Stalingradzie.

1. Brak możliwości używania sprzętu mobilnego :(
2. Interaktywne akcje rodem z Medal of Honor :?
3. Grafika jak dla mnie trochę "przekolorowana".
4. Duże wymagania sprzętowe R9500Pro dla full detali to minimum.
5. Oprawa dźwiękowa perfekcyjna.
6. Celownik - tragiczny.
7. Szkoda, że nie uwzględnili "specjalizacji żołnierza".

Fani BF-a będa skazania na strzelankę typu "strzel i przeżyj".
Jak w każdym z tego typu gier o tematyce WWII w FPP, podczas kampani wróg będzie się pojawiać w danym miejscu do momentu wypełnienia danego Objectives.
To natomiast w kampaniach SP jest nudne.

To nie jest gatunek porównywalny do BF-a i tym samym nie można porównywać klimatów tych gier. Jak ktoś lubi prowadzącego za rączkę "lektora", jego wola. Sądzę, że MP nie wniesie nic ciekawego.

8. Piraci nie pograją i chwała za to producentom :wink:

W oczekiwaniu na BF: Vietnam, przesyłam pozdrowienia.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2