Teraz jest 25 lut 2025, 01:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 230 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2007, 20:35 

sosikhehe napisał(a):
(...) Duzo rzeczy juz probowalem- nic(po prostu nadal kolekcja bledow) A nie chce sie bawic w reinstal PB... itp. to zniecheca do gry!! :evil:

Pewnie i tak reinstal PB by ci nic nie dał. Ja zrobiłem go już od kiedy zaczęły pojawiać się błędy, wszystko jest w jak najlepszym porządku a z gry wywala.
Mój winxp bez przeinstalowania chodzi już ponad półtora roku i mimo, że w tle mam dużo różnych procesów (dla mnie niezbędnych) utrzymywany jest w porządku. A porady typu by wyłączyć firewalla, antywira i inne zbędne :shock: procesy jakie dostał od EA Norris99 mogą sobie wsadzić. Nie mam zamiaru nic wyłączać by po pół godzinie gry pamiętać by włączyć je z powrotem. Tym bardziej, że wcześniej - dopóki nie pojawiły się te nowe usługi punkbustera nie miałem z BF'em ŻADNYCH PROBLEMÓW.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2007, 23:03 

Ja juz robilem wlasnie reinstalki PB i dzialalo na 20- 50 minut, a nie chce mi sie non stop reinstalowac Pb by sobie chwile pograc- to naprawde zniecheca. :omg:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 09:23 
Moderator forum

A u mnie wszystko ok...gram w ta gre od tygodnia :D i po zmianach w PB nie mogłem łaczyc sie z serwerami a jak juz sie połaczyłem to mnie wywalało...sciagnąłem sobie PB do upgradu i dopisałem nowe gry tzn BF1942 i BF2 i wszystko działa bez problemów :) Jesli zobaczycie taki nick: CorkyBucek to ja :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 10:06 

No to fajnie masz, bo ja robiłem tak samo. Zresztą, ktoś tutaj już dużo wcześniej pisał by ściągnąć sobie pbsetup.exe i pbsvc.exe. Wczoraj, po dwóch dniach spokoju zaczęło wywalać mnie z gierki. Wieczorem sprawdziłem poprzez pbsetup czy są jakieś updejty pb. No i były, pościągał sobie coś.

Sam już nie wiem, czy to wywalanie z gry nie następuje wtedy gdy pb chce się apdejtnąć. Podejrzewam, że mój Kerio lub NOD coś świrują podczas apdejtu, gdy PB podmienia swoje pliki exe. Tyle, że zwykle mam komuniktat by pozwolić na podmianę a tutaj nic.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 11:19 

Ostatnio pb updatuje sie prawie codziennie, wiec nie olewajcie recznych updatow (bo te przez gre raczej sa juz do bani bo pb rozrosl sie do ok 14 Mb) i nie placzcie ze wam wywala skoro ich nie robicie. Cos spieprzyli i probuja to teraz naprawic - kilka dni przerwy od bf2 kazdemu sie przyda.

PS tak wiem nie mam polskich znakow

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 13:15 

Widocznie próbują naprawiać to co skopali. I o ile wiem to punkbuster uptejtował się i teraz też próbuje updejtować się z poziomu gry. Zmieniło się coś? Jest jakiś prikaz by updejtować poza grą, prosiłbym o linke :D

edit: ręczny updejt jednak pomógł.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 15:36 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Ostatnio pb updatuje sie prawie codziennie, wiec nie olewajcie recznych updatow (bo te przez gre raczej sa juz do bani bo pb rozrosl sie do ok 14 Mb) i nie placzcie ze wam wywala skoro ich nie robicie. Cos spieprzyli i probuja to teraz naprawic - kilka dni przerwy od bf2 kazdemu sie przyda.

Ile razy bym nie robił updata to dalej to samo. Ile razy bym nie przeinstalowywał PB ..dalej to samo ...szczerze to już mnie to powoli wkur%#$@a

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 15:41 

A powyłączałeś wszystkie zbędne :shock: procesy tj. firewall'a, antywirusa (czyli bez sensu wyłożylismy na nie szmalec) i inne (ciekawe jakie?) jak poradziła ostatnio EA, komuś z forum :twisted: . I na tym kończą się porady producenta gry.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 15:53 

skandal napisał(a):
A powyłączałeś wszystkie zbędne Shocked procesy tj. firewall'a, antywirusa

Ależ oczywiście... co do firewall`a ..jakoś przedtem było wszystko OK, a nagle to po diable..

skandal napisał(a):
I na tym kończą się porady producenta gry.

Dziękuje/my

/:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 19:28 

Co mam zrobić !!!! Ja jak włanczam PnkBstrb.exe w usługach to po paru minutach on sie sam wyłancza i znika z usług.
POMOCY

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 19:42 
Redaktor Battlefield.pl

Ja natomiast zauważyłem problem tylko na serwerze NSZ. KRAP i np. serwery TV 2 działają normalnie. Gdy gram na NSZcie to po 5 minutach wywala mnie z komunikatem: Utraciłeś połączenie z serwerem...

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 19:53 

I Jak zna ktoś rozwiązanie mojego problemu ?

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 19:54 
Redaktor Battlefield.pl

evilzin150 napisał(a):
I Jak zna ktoś rozwiązanie mojego problemu ?

Ustawiłeś tryb automatyczny czy ręczny uruchamiania?

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 16:04 

Umnie na szczescie wszystko jest ok wystarczylo ze update do PB zrobilem i jest ok ale moj kumpel dalej ma problem wczoraj robilismy reinstala xp puzniej bf2 instal programem pbsetup.exe reinstal pb restart kompa wlaczamy gre mapa sie wgra 1 minut w grze i wywala PB podajac takie wyjasnienie

"PunkBuster Kicked player ... (0 min)
REST|RICTION: Service Communication Failure: PnkBstr.exe
handhaking failed

JUZ MAM TEGO PO DZIURKI W NOSIE

I co tu robic?????????

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 17:44 

Też dziwna sytuacja. Mnie nie wywala już z większości serwerów. Są nieliczne które mnie kickują. Była też akcja że jak wszedłem na serwer to było 6 osób. Grałem może 2h (ludzi się zbierało). W końcu gdy graczy było 64 to mnie wywaliło za ... PB ... ;/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 230 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2