Teraz jest 27 lis 2024, 20:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2007, 13:30 

A mnie "Crysis" interesuje.
Ciekawe czy 3tyśki wystarczą...coś sie obawiam ze nie :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2007, 18:02 

Snipper42 napisał(a):
cóż co kto lubi.... ale trafnie to ująłeś... na kompie za 3 tysiące Oblivion będzie wyglądał tak samo jak na Xboxie czy PS3... tylko jedno ale... konsola typu XBOX360 to 1400zł....(w droższej wersji) a PS3 2000zł... + dobry wielocalowy LCD, najlepiej full hd (za który zabulisz bagatela <8000zł)

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2007, 19:56 

ps3 kosztuje więcej niż 2000 tyś, a telewizor full hd taki dobry kosztuje około 10000 tyś. czyli lepiej złożyć kompa nowego

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2007, 20:39 

nikt nie każe kupować fullHD wystarczy HDready Sony tak się podniecało ps3 a okazało się ,że też ciężko o gry w FullHD np. killzone2 który będzie w 720p i 30fps tak samo GT5... x360 premium 1300-1400 + tv hdready 2500 i jest fajnie :P najlepiej mieć to i to... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 17:38 
Moderator forum

Pawciu napisał(a):
ps3 kosztuje więcej niż 2000 tyś, a telewizor full hd taki dobry kosztuje około 10000 tyś. czyli lepiej złożyć kompa nowego

No i co w zwiazku z tym? I co ma piernik do wiatraka, jak niby konsola ma sie do 'nowego PCta'? Zdecydowanie przyjemniej jest mi sie rowalic na kanapie po pracy przed 42'' niz sterczec na krzesle przed 21''. Poza tym duzy TV nie sluzy tylko do grania. Od dluzszego czasu kombinacja laptopa i konsol sprawdza mi sie doskonale. Kwestia gustu.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2007, 20:06 

yacub napisał(a):
Pawciu napisał(a):

No i co w zwiazku z tym? I co ma piernik do wiatraka, jak niby konsola ma sie do 'nowego PCta'? Zdecydowanie przyjemniej jest mi sie rowalic na kanapie po pracy przed 42'' niz sterczec na krzesle przed 21''. Poza tym duzy TV nie sluzy tylko do grania. Od dluzszego czasu kombinacja laptopa i konsol sprawdza mi sie doskonale. Kwestia gustu.

i pieniędzy :wink: nie każdego stać na taki "luksus" :?

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 00:51 

yacub napisał(a):
Od dluzszego czasu kombinacja laptopa i konsol sprawdza mi sie doskonale. Kwestia gustu.

gadanie, powiedz lepiej ze wypasionego kompa ciezko by ci bylo wozic w "ta i spowrotem" do Polski. przed kompem tez mozna siedziec w wygodnym fotelu, nie wspomne ze jest to zdrowsze dla kregoslupa niz siedzenia na kanapie. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 16:14 

hmmm napisał(a):
yacub napisał(a):
Od dluzszego czasu kombinacja laptopa i konsol sprawdza mi sie doskonale. Kwestia gustu.

gadanie, powiedz lepiej ze wypasionego kompa ciezko by ci bylo wozic w "ta i spowrotem" do Polski. przed kompem tez mozna siedziec w wygodnym fotelu, nie wspomne ze jest to zdrowsze dla kregoslupa niz siedzenia na kanapie. :twisted:

ta szczególnie jak się ktoś garbi :D:D

poza tym konsolę można też podłączyć do normalnego monitora :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 17:48 

pawko napisał(a):

ta szczególnie jak się ktoś garbi :D:D

poza tym konsolę można też podłączyć do normalnego monitora :wink:

tylko po co i co to za jakość :roll: Albo wielocalowy LCD z najlepiej full HD albo nic

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 18:23 

Raptem kilka gier jest w fullHD więc jest to zbędne. A co do jakości na małym LCD to jest taka sama jak na dużym TVLCD różnica jest tylko w wielkości (oparte na własnych doświadczeniach)... Cena 2500zł (32cale) i możesz sobie do niego podłączyć kompa, ps3, x360 :P . Ja nie staram się przekonywać ,że konsola jest lepsza... Większość z osób które nie lubią konsol sami nawet nie wiedzą czemu. Np. mój brat cioteczny ciągle jest przekonany ,że nie warto i używa dosłownie tych samych argumentów co wy a co rok robi modernizacje kompa za 2000zł :lol: :lol: Zauważyłem też ,że często niechęć bierze się też z nieumiejętności czyli ktoś raz grał gdzieś na konsoli w jakiegoś FPS'a i się wkur*iał i od razu nie to jest gówno to się nie da bla bla. TV przecież będziesz używał także do telewizji (niesamowite :wink: ) więc to nie inwestycja tylko pod konsolę...

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 18:28 

Ludzie za bardzo nie chca przekonywac sie do jednorazowego wydatku tych 1400-200zl (zaleznie czy XO czy PS3) i wola pozostac przy gruncie ktory dobrze znaja, czyli PCtach. Ja zrozumialem ze juz nie ma sensu wywalanie co 2 lata tysiecy zlotych na upgrade kompa (na ktorego zreszta wychodzi coraz mniej gier), tylko kupic konsole i cieszyc sie produkcjami wyciskajacymi co sie da z tych maszynek :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2007, 22:35 

hmmm napisał(a):
(...)przed kompem tez mozna siedziec w wygodnym fotelu, nie wspomne ze jest to zdrowsze dla kregoslupa niz siedzenia na kanapie. :twisted:

Chrzanić kręgosłup, a kanapy są przereklamowane. Do grania na konsoli sprawiłem sobie takie coś: http://www.fatboy.nl/the-original/products/true
Kapitalne, można siedzieć, leżeć, tarzać się i czochrać :lol:
Teraz jeszcze projektor... :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 04:30 

pawko napisał(a):
Raptem kilka gier jest w fullHD więc jest to zbędne. A co do jakości na małym LCD to jest taka sama jak na dużym TVLCD różnica jest tylko w wielkości (oparte na własnych doświadczeniach)... Cena 2500zł (32cale) i możesz sobie do niego podłączyć kompa, ps3, x360 :P . Ja nie staram się przekonywać ,że konsola jest lepsza... Większość z osób które nie lubią konsol sami nawet nie wiedzą czemu. Np. mój brat cioteczny ciągle jest przekonany ,że nie warto i używa dosłownie tych samych argumentów co wy a co rok robi modernizacje kompa za 2000zł :lol: :lol: Zauważyłem też ,że często niechęć bierze się też z nieumiejętności czyli ktoś raz grał gdzieś na konsoli w jakiegoś FPS'a i się wkur*iał i od razu nie to jest gówno to się nie da bla bla. TV przecież będziesz używał także do telewizji (niesamowite :wink: ) więc to nie inwestycja tylko pod konsolę...

Popieram. Sam chcialem cos takiego napisac, ale nie starczylo sil i odwagi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2007, 12:54 
Moderator forum

hmmm napisał(a):
gadanie, powiedz lepiej ze wypasionego kompa ciezko by ci bylo wozic w "ta i spowrotem" do Polski.

Do Polski latam może raz na 1.5 roku, więc raczej chybiony to argument ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 12:40 

Mam w domu PCeta (athlon 3500 2gb ram i gf7900gt) i X360 szczerze to jak zobaczyłem gre Fight Night na X360 to mi szczena opadła taką grafe to ja pierwszy raz na oczy zobaczyłem!!! a gra ma juz swoje. Tyle tylko że wszystkie FPS jakie tam wychodzą to o dupe rozbić idzie sobie palce połamać podczas grania!!! :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2