Teraz jest 25 lis 2024, 13:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2007, 17:01 

Blizzard... nic nie zaszkodzi walic z Shotguna RDX tak na wszelki wypadek, jakby czegos nie bylo widac, bo przeciez jako support masz nieskonczonosc ammo :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2007, 22:25 

Tu olo ma rację, ale już mówiłem co może zrobić supprot z raderkiem czając się za rogiem. Krylov - morda w dół - lufa w górę - okrzyk "MEDYYK!" supporta. Ostatnio zrobiłem mały teścik wbijając się na campie na ostatnią flagę, postawiłem radarek i zaczaiłem się z Ganzem. 1 falę ataku odparłem, 2 już nie bo skumali i zaszli z kilku stron. Tyle co do rambo-mana :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 16:24 

Wczoraj przetestowałem tego Ganza na Campie i musze powiedziec, ze calkiem sympatyczna bron :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 21:42 

Dokładnie ZeeToxPL..dokładnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 22:37 

Niby to unlock, fe fe fuj dla noobków a fragowanie nim to czysta przyjemność, a o to w grze chodzi :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 11:36 

Na szczęście ganzowcy to przeważnie tacy nieruchawi są, jak snajperzy, jak ktoś jest mobilniejszy to może sobie łatwo poradzić z nimi, byle z głową.

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 15:10 

Dziwisz sie? Zauwazylem, ze jak Ganzem strzelasz w ruchu, to z 2 metrow na 100 kulek 3 trafia? :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 20:43 

Aproxymat napisał(a):
Na szczęście ganzowcy to przeważnie tacy nieruchawi są, jak snajperzy
Oj...nie zgodzę się z Tobą,do kampienia są snajperzy,chyba że trafiałeś na jakieś lamki.

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 00:39 

Co nie zmienia faktu że Ganz jest bardziej śmiercionośny w rękach kogoś kto leży przyczajony za kamieniem niż kogoś kto gra jak Asfalt ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2007, 17:38 

Zgadzam sie z toba w 100% Cravic.
Swego czasu gdy BF działał mi jako tako grałem tylko supportem i ofc z ganzem. Zawsze szukałem sobie jakiegoś ustronnego miejsca gdzie trudno mnie było wypatrzeć broniąc flagi i słałem kule. Zawsze parę fragow wpadło.
Supportem nie opłaca biegać sie podczas ataku z asfaltami, ja zawsze trzymam sie trochę dalej i ewentualnie im pomagam, prawie zawsze atak skutkuje chyba ze jest jaka zgrana drużyna w defensywie.
Mimo wszystko, SUPPORT rOx!

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2007, 18:11 

Support jest do gry na Tytanach:
Shuko = Jest na tyle celny, że można łatwo załatwiać gości siedzących na "wewnętrznym balkonie"
Ganz = Jak będą szli dużą grupką w korytarzu konsolowym to wal aż się przegrzeje.
Clark = Jak podejdą to miodzio.
(Granaty + skrzynka z zaopatrzeniem) w korytarzu konsolowym = najlepsza obrona :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2007, 14:21 

hmm.. ja gram tylko ganzem i uwazam, ze to najlepsza bron :)
trzeba sie tylko umiec nia poslugiwac..
-to jest dobra bron na front i na tyly, bo gdy strzelamy, zmniejsza sie celownik, przez co czasami latwiej jest zabic nieruchomy cel (snajper, camper, noob :)) ganzem niz snajperka.. do tego, zanim snajper przeladuje magazynek do drugiego strzalu, ja juz moglbym zabrac mu jakies 300hp, gdyby mial :p
-chyba wada jest to, ze nie mozna strzelac podczas biegu, ale tak szczerze, to kto biega i strzela?? rozumiem, jezeli przeciwnik znajduje sie od nas 2m, to walimy full auto, ale przeciez ganz tez by sobie poradzil w takiej sytuacji :)
-do tego ganzem mozna zniszczyc samochodzik wroga :)
-uwazam, ze skrzynka, wierzyczka i wykrywacz wroga to najlepszy zestaw do przejmowania punktow za plecami wroga (np. tam gdzie sie zawsze komendant chowa na camp giblartar ;p)
-do tego ganz ma fajny odlgos, a nie tak jak te szturmowe karabinki, jakby ktos sikal, az uszy bola.. :p
jak znajde wiecej argumentow, to wpisze ;p
-co do unlockow:
*tarcza - beznadziejna na CQ, ale na tytanie duzo dziala :)
*wierzyczka - z nia mozna wybic caly team, gdy uzywamy jej jako ognia zaporowego, do tego, jak sie dobrze ustawi, to nawet drugi gracz nie oslania tak dobrze tylow, jak ona :) albo drugi przyklad: postawilismy ten wykrywacz i wiemy, ze za rogiem jest masa przeciwnikow, z ktorymi nie mielibysmy wiekszych szans w pojednynke.. co robimy? wybiegamy na chwile, rozstawiamy wierzyczke, znow sie chowamy za rog, wyciagamy bron, znow wybiegamy i robimy jazde jak sie da ;p
jednak najbardziej mi sie podoba to, ze nie musze zmieniac magazynku co piec sekund, a po dwuminutowej walki bez zgona, nie musze biegac po mapie jak debil i krzyczec 'i need supplies'.. tak samo jest z granatami, nie oszczedzam ich jak jakis biedak, tylko rzucam nie myslac.. :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2007, 16:49 

norbi04 napisał(a):
hmm.. ja gram tylko ganzem i uwazam, ze to najlepsza bron :)
trzeba sie tylko umiec nia poslugiwac..
-to jest dobra bron na front i na tyly, bo gdy strzelamy, zmniejsza sie celownik, przez co czasami latwiej jest zabic nieruchomy cel (snajper, camper, noob :)) ganzem niz snajperka.. do tego, zanim snajper przeladuje magazynek do drugiego strzalu, ja juz moglbym zabrac mu jakies 300hp, gdyby mial :p
-chyba wada jest to, ze nie mozna strzelac podczas biegu, ale tak szczerze, to kto biega i strzela?? rozumiem, jezeli przeciwnik znajduje sie od nas 2m, to walimy full auto, ale przeciez ganz tez by sobie poradzil w takiej sytuacji :)
-do tego ganzem mozna zniszczyc samochodzik wroga :)
-uwazam, ze skrzynka, wierzyczka i wykrywacz wroga to najlepszy zestaw do przejmowania punktow za plecami wroga (np. tam gdzie sie zawsze komendant chowa na camp giblartar ;p)
-do tego ganz ma fajny odlgos, a nie tak jak te szturmowe karabinki, jakby ktos sikal, az uszy bola.. :p
jak znajde wiecej argumentow, to wpisze ;p
-co do unlockow:
*tarcza - beznadziejna na CQ, ale na tytanie duzo dziala :)
*wierzyczka - z nia mozna wybic caly team, gdy uzywamy jej jako ognia zaporowego, do tego, jak sie dobrze ustawi, to nawet drugi gracz nie oslania tak dobrze tylow, jak ona :) albo drugi przyklad: postawilismy ten wykrywacz i wiemy, ze za rogiem jest masa przeciwnikow, z ktorymi nie mielibysmy wiekszych szans w pojednynke.. co robimy? wybiegamy na chwile, rozstawiamy wierzyczke, znow sie chowamy za rog, wyciagamy bron, znow wybiegamy i robimy jazde jak sie da ;p
jednak najbardziej mi sie podoba to, ze nie musze zmieniac magazynku co piec sekund, a po dwuminutowej walki bez zgona, nie musze biegac po mapie jak debil i krzyczec 'i need supplies'.. tak samo jest z granatami, nie oszczedzam ich jak jakis biedak, tylko rzucam nie myslac.. :)

Ganz jest najcięższym i przez to chyba najmniej celnym karabinem.
Każdy granadier(vs ktoś z lepszą bronią) biega strzelając, ponieważ inaczej by zginął, każdy oprócz supporta biega i strzela kiedy walczy ze snajperem, lub supportem.
Lubisz zmuszać ludzi żeby walili ci po nogach z pistoletu, bo chcą amunicji?

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2007, 17:04 

TL - MM08IP napisał(a):
Lubisz zmuszać ludzi żeby walili ci po nogach z pistoletu, bo chcą amunicji?
Od tego jest odpowiednia komenda.

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2007, 18:04 

Jak chodze supportem to only ganz ale i tak po chwili zmieniam na szturmowca bo asfalt to jednak najlepsza klasa, nie lubie leżeć i czekac az ktoś sie nasunie tylko po prostu... szturmować a do tego ganz itp sie nie nadają ;]

TL - MM08IP napisał(a):
(Granaty + skrzynka z zaopatrzeniem) w korytarzu konsolowym = najlepsza obrona Razz

Najlepsza i najbardziej chamska...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2