Teraz jest 24 lut 2025, 08:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 wrz 2007, 22:35 

Witam mam taki problem. Posiadam BF 2 wraz z patchem 1.41 wszystko działa cacy, ale zawsze po zalogowaniu wyskakuje mi okienko "Highway tampa download" no dobra ściągam wersje finalną (63 MB) instalacja mija bez problemowo. Włączam bf a tu znowu to samo okienko się ciągle pojawia, a mapy nie ma o_O I teraz mam pytanie o co tu może chodzić?

Jeszcze mam jedno pytanie. Dziś grałem dosyć sporo punkty i rangi ładnie się naliczyły do momentu 695 pkt. Gdy dobiłem do 835 pkt ,nie dostałem kolejnej rangi mimo że rangę Kaprala dostaje sie po uzbieraniu 800 pkt. No dobra nic myśle może trzeba poczekać, gram sobie i gram uzbierałem 300 pkt i nic o_O Ani w BFHQ ani na stronie ze statystykami nie naliczyło mi rangi i tych pkt. Co może być grane? Czekać czy się martwić?

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 22:41 

1.To okienko nie ma nic do znaczenia.Nawet jak sciagniesz i zainstalujesz ta mape to i tak Ci bedzie za kazdym razem wyskakiwac.Olej to :)

2.Awans dostaniesz po kolejnym zalogowaniu sie do gry.Tzn jesli przekroczysz dana ilosc pktow na dany awans to restartujesz gre i po restarcie po pierwszym zdobytym punkcie dostajesz awans 8).Pod warunkiem ze grasz na rankingowych serwerach.Zdobyte punkty naliczaja sie czasami z opznieniem wiec cierpliwosci.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2007, 22:51 

Okey thx zaraz sprawdzę i jak będzie trzeba to poczekam jak dalej nic to odezwę się jeszcze ^^ Tylko czemu ja tej mapy nie mam wyświetlonej w trybie single, a np. na serwerze EA polska gdy jest ta mapa to pisze mi ze nie mam tej mapy ;<

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 17:46 

To okienko to reklama która ma za zadanie wkurzyć graczy :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 18:34 
Redaktor Battlefield.pl

[PL]edi napisał(a):
1.To okienko nie ma nic do znaczenia.Nawet jak sciagniesz i zainstalujesz ta mape to i tak Ci bedzie za kazdym razem wyskakiwac.Olej to :)

2.Awans dostaniesz po kolejnym zalogowaniu sie do gry.Tzn jesli przekroczysz dana ilosc pktow na dany awans to restartujesz gre i po restarcie po pierwszym zdobytym punkcie dostajesz awans 8).Pod warunkiem ze grasz na rankingowych serwerach.Zdobyte punkty naliczaja sie czasami z opznieniem wiec cierpliwosci.

Na SP nie można pograć na tej mapie?

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 19:11 

Dobra więc tak: Sprawa z pkt i rangą się wyjaśniła, musiałem po prostu poczekać do następnego dnia i wszystko ładnie jest ^^ Mapa też już jest. Tak więc wszystko wyjaśnione i chyba można temat zamknąć ;p A co do mapy na SP jej nie mam więc chyba nie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2