Teraz jest 24 lut 2025, 08:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 wrz 2007, 07:35 

Miałem zaintalowanego Battlefield 2 de-lux grałem na rankingowych serwerach (nawt kilka mi się podobało ) przeinstalowałem battlefielda zainstalowałem patcha i nie mogę znaleźć tych serwerów.W liście jaka jest w samym battlefield nie ma tych serwerów na game monitor nie mogę ich zlokalizować ,co może być przyczyną takich zmian .Wygląda na to że game monitor znajduje coś innego niż sam battlefield .Wywala mnie też z kilku serwerów z dopiskiem player kiked 0 minut punk buster .Szto eto .

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 09:11 

Zalezy jakie serwy moze juz ich w ogole nie ma , moze nie potrafisz znalezc ich w ogole.

A za co cie wywala wrozka nie jestesmy - zrob screen albo napisz dokladnie

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 11:38 

duncon napisał(a):
Zalezy jakie serwy moze juz ich w ogole nie ma , moze nie potrafisz znalezc ich w ogole.

A za co cie wywala wrozka nie jestesmy - zrob screen albo napisz dokladnie

Trochę dziwne żeby serwery zniknęły w 48 godzin ,szukałem po mapach na jednym był tylko karkand ,szukałem po nazwie jeden to był chyba rusian public server ,a co do skrena muszę dojechać do domu żeby zrobić skrena (to wywalanie jest na kilku serwerach ) .A tak nawiasem to myślę że cena za grę z takimi błędami i problemami jest przesadzona .A twoje powiedzenie wróżka jest w prawie każdym twoim poście .Mimo to dzięki za odpowiedź widziałem że też miałeś podobny problem .

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 12:19 

Bo w co 2 poscie zamiast opisac problem dac screeny wszyscy mysla ze inni beda zgadywac , a wystarcz dokladnie czasem opisac i mozna szybko problem rozwiazac , co zle mowie ?

25 zl to przesadzona cena? Fakt gra sprawia czasem sporo problemow dla mnie to tez lekkie przegiecie ale coz nikt nie kaze w nia grac.

Co do serwow spr przypomniec sobie nazwe , czesc nazwy i tak szukaj , po mapie to ci nie wiele da chyba ze tylko jedna okreslona mapa na nim zawsze byla grana tak moze cos sobie skojarzysz innego sposobu nie ma.

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 13:56 

duncon napisał(a):
Bo w co 2 poscie zamiast opisac problem dac screeny wszyscy mysla ze inni beda zgadywac , a wystarcz dokladnie czasem opisac i mozna szybko problem rozwiazac , co zle mowie ?

25 zl to przesadzona cena? Fakt gra sprawia czasem sporo problemow dla mnie to tez lekkie przegiecie ale coz nikt nie kaze w nia grac.

Co do serwow spr przypomniec sobie nazwe , czesc nazwy i tak szukaj , po mapie to ci nie wiele da chyba ze tylko jedna okreslona mapa na nim zawsze byla grana tak moze cos sobie skojarzysz innego sposobu nie ma.

No ja dałem z battlefielda 98 złoty więc piszę pod tym kontem .

PostNapisane: 18 wrz 2007, 14:15 

dylus1 napisał(a):
Miałem zaintalowanego Battlefield 2 de-lux

Ty grałeś na wersji 1.3 i te serwy nie będą w wersji 1.41.

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2007, 18:29 

Cytuj:

To jest całkiem realne ...

Cytuj:

25 zl ?? gdzie takiego zakupic ?? ;) bo ja widzialem ze wszystkimi dodatkami za 200 zl okolo ;p

PostNapisane: 21 wrz 2007, 13:53 

L96A1 napisał(a):
dylus1 napisał(a):
Miałem zaintalowanego Battlefield 2 de-lux

Nie najpierw instalowałem sobie de-lux a potem patch 1.41 i tak zawsze.No i teraz po reinstalce windy i battlefielda pojawia się problem że nie mogę się wbić na żaden serwer klikam na wybrany serwer i nic po chwili komunikat nie udało ci się połączyć sprawdź swoje połączenie sieciowe i tak ok 10-15 razy aż wkońcu wejdzie .Tak jest prawie na wszystkich serwerach .Przeinstalowanie gry ,patcha,pb nic nie daje .Neta mam 512 z kabla zewnętrzne ip system czysty ,co dziwne jak się wbiję na serwr pingi w normie

Strefa czasowa: UTC + 2