Teraz jest 24 lut 2025, 08:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2007, 23:39 

Nic nie pomaga :sad:
Ale dzięki wszystkim za pomoc. I nic wielkiego się nie stało bo w battlefielda wymiatam na standardowym kompie. A że na laptopie nie działa to brachol będzie miał większy problem bo sobie ze mną nie pogra :lol:.
Jeszcze sam coś pokombinuje. Ale jeśli strace nerwy to wystawie go na alległo i napisze że ten laptop idealnie nadaje się do gier np Battlefield 2 :lol::lol::lol:

jeszcze raz wielkie THX

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2007, 15:05 
Spamer!

Bloodwyn napisał(a):
Ale dzięki wszystkim za pomoc. I nic wielkiego się nie stało bo w battlefielda wymiatam na standardowym kompie. A że na laptopie nie działa to brachol będzie miał większy problem bo sobie ze mną nie pogra :lol:.
Jeszcze sam coś pokombinuje. Ale jeśli strace nerwy to wystawie go na alległo i napisze że ten laptop idealnie nadaje się do gier np Battlefield 2 :lol::lol::lol:

jeszcze raz wielkie THX

tylko idiota by sie na to nabrał... :roll:

edit:
@down
zal.pl :lame: :lame: :ban: .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 14 wrz 2007, 15:55 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2007, 15:18 

Może ty kupisz mojego laptopa??? Ja zmontuje sobie Acera z normalnym gforcem :). Z miłą chęcią sprzedam za 1200 ojro

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2007, 16:55 

Blizzard_ napisał(a):
Bloodwyn napisał(a):

jeszcze raz wielkie THX

tylko idiota by sie na to nabrał... :roll:

edit:
@down
zal.pl :lame: :lame: :ban: .

tak troszke nie na temat :| :lame: :lame: :ban: :reg: :omg:

znalazlem jeszcze troche info ze bf2 nie ruszy na tej karcie...
wiekszosc ludzi tak pisze...
poszukam jeszcze troche info na zagranicznych stronach i jezeli by bf ruszyl :roll: to dam znac :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2007, 18:57 

Sorki za ostatniego posta :oops:
Ale mam pomysł co do bf, wgram sobie ubuntu bo podobno na linuxie nie ma tych wyjść do pulpitu.
Jutro dam znać jakie efekty

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2007, 21:44 

mam pytanko bo kiedy prubuje sie wbic na serwer na mp to odrazu mnie wywala do pulpitu mam path1.41, aktywowalem punkbuster :cry:

a slyszalem ze to wina karty graficznej
mam sprzet :)

procesor intel core duo2 2x1.8 czyli 3.6 ghz
1gb ramu
geforce 7600 gs 512mb

tylko na multi tak sie dzieje bo na singlu gram caly czas :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2007, 22:26 
Redaktor Battlefield.pl

fight-man napisał(a):
mam pytanko bo kiedy prubuje sie wbic na serwer na mp to odrazu mnie wywala do pulpitu mam path1.41, aktywowalem punkbuster :cry:

a slyszalem ze to wina karty graficznej
mam sprzet :)

procesor intel core duo2 2x1.8 czyli 3.6 ghz
1gb ramu
geforce 7600 gs 512mb

tylko na multi tak sie dzieje bo na singlu gram caly czas :D

C:\Documents and Settings\TWÓJPROFIL\Moje dokumenty\Battlefield 2\mods\bf2\cache

Usuwamy stad taki folder z "literkami i cyferkami". Następnie odpalamy grę i MP powinno już działać ;).

To nie jest na pewno wina karty graficznej! Karta uciągnie BF2 na detalach Medium i może trochę wyżej :D.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 10:48 

tylko ze ja to juz robilem nie jednokrotnie i dalej nie dziala tak jak nalerzy :cry: :cry: :cry: a pozatym jest tam pare tych folderów :)

Ostatnio edytowano 15 wrz 2007, 18:20 przez fight-man, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 14:54 

może podasz system jaki masz ? (zainstaluj stery najnowsze do procka) Aha ... i jak masz Core2Duo 1.8 to wcale nie oznacza ze masz 3.6 GHz. Tu chodzi o to że twój procek ma taktowanie 1800 MHz ale pracuje z WYDAJNOŚCIĄ 3600 MHz bo ma 2 rdzenie współpracujące ze sobą i nadające na tym samym taktowaniu :) To tak jakbyś robił kawę i poprosił siostrę o podanie cukru :P

Ogółem powiem ci jedną rzecz - na C2D często są problemy z prawidłowym chodzeniem gier typu M-Multi. Nie wiem czego to jest wina dokładnie. Moj braciak pracuje w serwisie (komputronik) i mówił kiedyś że przychodziło do niego masę osób które narzekały na to że nie mogą grać swobodnie na multi (oczywiście się mądrzyli że to może być RAM, grafa lub inne cuda i prosili o wymianę) 90% tych kompów miało właśnie CPU C2D (o różnych taktowaniach) i nic nie dało się w większości przypadków zrobić. W niektórych przypadkach pomogła instalacja najnowszych sterów do CPU (znajdziesz je na stronie producenta - http://downloadcenter.intel.com/Product ... 8&lang=eng)

Wybierz swój OS i jazda :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 16:15 

tylko ze ja niebardzo znam angielski i wole nie kombinowac ze sterownikami jak bys mi napisal krok po kroku jak to mam zrobic
:)

thx :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 21:59 

Witam bo to mój 1 post.
U mnie jest tak. Mam karte MOBILITY RADEON 9000 na laptopie dell. Gra chodzi ok ale jak zainstalowalem nowego pacha to lipa. Wywalilo mnie do pulpitu i już nie moge włączyć gry. Nie wiem co robić. Zobaczymy jak zainstaluje jeszcze raz gre i od razu wgram pacha.

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 00:23 
Spamer!

masz oryginalnego BF'a ? , wywali Ci bo to pewnie przez to ze masz cracka.... :mrgreen: .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 02:12 

Cytuj:
Witam bo to mój 1 post.
U mnie jest tak. Mam karte MOBILITY RADEON 9000 na laptopie dell. Gra chodzi ok ale jak zainstalowalem nowego pacha to lipa. Wywalilo mnie do pulpitu i już nie moge włączyć gry. Nie wiem co robić. Zobaczymy jak zainstaluje jeszcze raz gre i od razu wgram pacha.

Mam dokładnie to samo ale z Half-Life Deathmath. Bez patcha wszystko ładnie idzie ale jak wgram patcha to kicha :cry:. Natomiast mój test z linuxem też nie wypalił :cry:.
Ma ktoś jeszcze jakiekolwiek pomysły?

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 03:44 

GpS20 na tej stronce znajdują się tylko narzędzia do identyfikacji procesora, żadnych sterowników nie ma, bo i też takowych nie uświadczysz nigdzie - procesory nie posiadają sterowników które można ściągnąć z internetu.
Teza że Core 2 Duo mają problemy w multi nie przekonuje mnie, jest nawet trochę śmieszna. Widocznie ludzie mieli problem z czym innym - z czym? To już zależy na co się uskarżali.

PostNapisane: 16 wrz 2007, 03:52 

Bloodwyn napisał(a):
zainstalowałem battlefielda 2 na laptopie

Nooo gratulka.

A w w telefonie nie próbowałeś :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2