Teraz jest 25 lut 2025, 01:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 230 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 13:04 
Spamer!

Maciiiek napisał(a):
czemu przed chwilą przecierz instalowałem basttlefielda i tylko zmieniłem nazwe filmów zeby sie na początku nie pojawiały i te wszystkie reinstall/install punkbustera też robiłem :ban:

Kupiłeś BF'a np. z Allegro ? jeśli tak to kupiłeś kota w worku :? , gościu sprzedał Ci zbanowanego BF'a , od razu mowie ze jest mała nadzieja ze Ci to zdejmą . Idź do sklepu i kup za 30 zł nowego czystego BF'a .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 13:30 

Robisz tak, sciagasz to:

http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

następnie otwierasz , wybierasz na początek uniinstall, a potem drugi raz to otwierasz wybierasz install.

Jeżeli to zrobiłes to fajnie... jeżeli nie to dalej nie masz co tego czytać....

Teraz, jezeli masz firewall czyli zaporę sieciową (jeżeli nic takiego nie instalowałeś, a masz WIN XP SP2 to masz wbudowana...) w niej pozwalasz plikom PnkBstrA oraz PnkBstrB na dostep do internetu nieograniczony!!!! teraz, wchodzisz do :

Start-> panel sterowania-> Narzedzia administracyjne-> usługi-> tam znajdź proces PnkBstrA -> klikasz na niego 2*LPM-> w zakładce ogólne masz miec zaznaczone tryb uruchamiania automatyczny, i usługa ta oto ma być włączona-> to samo robisz z PnkBstrB!!!!

Następnie, przeinstalowujesz patcha 1.41 (a raczej jeszcze raz instalujesz)
Teraz zapewne pograsz tak 2~3 dni i znowu to samo wyskoczy, teraz jak wejdziesz na serwer i wywali "kochany" komunikata, wyjdź całkowicie z BF'a, wcisnij ctrl+alt+del, teraz zakoncz zadania PnkBstrB i PnkBstrA, jezeli nie ma PnkBstrB to nic, teraz START-> URUCHOM-> Wpisujesz "PnkBstrA.exe" /enter, teraz znowu START->URUCHOM-> Wpisz, PnkBstrA.exe Bf będzie chodził! Kieruje to oczywiscie do wszystkich :wink: [/url]

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 13:57 

M@TH3V jezeli to bylo do Macka to watpie zeby mu to pomoglo no ale ...

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 14:49 

dobra to pójdę do sklepu i kupię, a tak poza tym to patcza tego 1.4 to od razu można użyć czy wcześniejsze też trzeba mieć?

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 15:05 
Moderator forum

Maciiiek napisał(a):
dobra to pójdę do sklepu i kupię, a tak poza tym to patcza tego 1.4 to od razu można użyć czy wcześniejsze też trzeba mieć?

Musisz ściągnąć 1.41

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 15:21 

witam ma problem z punkbustera gre ma orginalnom grałem przez 2 tygodnie i było dobrze a dzisiaj włączam i wyskakuje mi napis punkbustera itd.

przez 2 tygodnie grałem i nic nie wyskakiwało a dzisiaj włączam gre i taki napis mi wyskakuje ja u kolegi

http://images25.fotosik.pl/81/5d9e498721eacb95.jpg

Ostatnio edytowano 15 wrz 2007, 18:53 przez radek123, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 15:29 
Moderator forum

radek123 napisał(a):
witam ma problem z punkbustera gre ma orginalnom grałem przez 2 tygodnie i było dobrze a dzisiaj włączam i wyskakuje mi napis punkbustera itd. :(

kup słownik albo update wiadomości o gramatyce

p.s. może więcej info jaki to jest komunikat ? bo nie jesteśmy wróżkami

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 16:29 
Spamer!

użyj opcji szukaj , bo po pierwsze to nie jestesmy wróżkami jak szanowny kolega Piospi powiedział , po drugie było już dużo tematów o tym... :) .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2007, 19:29 

grałem przez dwa tygodnie i było dobrze i miałem zainstalowany pacht 1.41 i dzisiaj włączam gre i wyskakuje mi taki napis ja u kolegi

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 08:22 

radek123 napisał(a):
witam ma problem z punkbustera gre ma orginalnom grałem przez 2 tygodnie i było dobrze a dzisiaj włączam i wyskakuje mi napis punkbustera itd.

przez 2 tygodnie grałem i nic nie wyskakiwało a dzisiaj włączam gre i taki napis mi wyskakuje ja u kolegi

Możliwe, że coś im się @#$, uderzcie do supportu EA lub Evenbalance.

Na poniższym forum dwie osoby piszą o "niezasłużonym" banie, który sam po jakimś czasie minął:
http://forum.purepc.pl/lofiversion/inde ... -3350.html

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 10:16 

Ja mam z BF2 wszystko dobrze. Nie updatowałem pb i jest wsio oki. I to jest najgorsze że mi działa a Wam nie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 10:50 

a jak długo masz BF'a?? mi taki komunikat pojawił się dopiero po 2-3 tygodniach po zxainstalowaniu :?

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 12:31 

L96A1 napisał(a):
Ja mam z BF2 wszystko dobrze. Nie updatowałem pb i jest wsio oki. I to jest najgorsze że mi działa a Wam nie.

Jeśli ktoś nie używa zewn. firewalli i antywirów to z updejtem PB (PnkBsteA i B.exe) podczas gry nie powinno być problemów.

aroslaw93 napisał(a):
a jak długo masz BF'a?? mi taki komunikat pojawił się dopiero po 2-3 tygodniach po zxainstalowaniu :?

... bo dopiero od 2 tygodni punkbuster "rozwinął się" i instaluje usługi, które sprawiają trochę :twisted: problemów. Wcześniej nie instalował żadnych programów siedzących w tle - czytaj -> uruchamianych wraz z windowsem.

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 13:54 
Redaktor Battlefield.pl

radek123 napisał(a):
grałem przez dwa tygodnie i było dobrze i miałem zainstalowany pacht 1.41 i dzisiaj włączam gre i wyskakuje mi taki napis ja u kolegi

Przeinstaluj grę. Kiedyś był taki problem, że PB rozdawał bany, ale po re-installu gry bany znikały :roll:.

P.s To nie musi być rozwiązanie problemu, ale to zawsze jakaś pomoc ;).

Tytuł:
PostNapisane: 16 wrz 2007, 21:24 

Cytuj:
Robisz tak, sciagasz to:

http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

następnie otwierasz , wybierasz na początek uniinstall, a potem drugi raz to otwierasz wybierasz install.

Jeżeli to zrobiłes to fajnie... jeżeli nie to dalej nie masz co tego czytać....

Teraz, jezeli masz firewall czyli zaporę sieciową (jeżeli nic takiego nie instalowałeś, a masz WIN XP SP2 to masz wbudowana...) w niej pozwalasz plikom PnkBstrA oraz PnkBstrB na dostep do internetu nieograniczony!!!! teraz, wchodzisz do :

Start-> panel sterowania-> Narzedzia administracyjne-> usługi-> tam znajdź proces PnkBstrA -> klikasz na niego 2*LPM-> w zakładce ogólne masz miec zaznaczone tryb uruchamiania automatyczny, i usługa ta oto ma być włączona-> to samo robisz z PnkBstrB!!!!

Następnie, przeinstalowujesz patcha 1.41 (a raczej jeszcze raz instalujesz)
Teraz zapewne pograsz tak 2~3 dni i znowu to samo wyskoczy, teraz jak wejdziesz na serwer i wywali "kochany" komunikata, wyjdź całkowicie z BF'a, wcisnij ctrl+alt+del, teraz zakoncz zadania PnkBstrB i PnkBstrA, jezeli nie ma PnkBstrB to nic, teraz START-> URUCHOM-> Wpisujesz "PnkBstrA.exe" /enter, teraz znowu START->URUCHOM-> Wpisz, PnkBstrA.exe Bf będzie chodził! Kieruje to oczywiscie do wszystkich Wink [/url]

Nie wiem czy umiesz czytać, ale na dole napisałem, że do wszystkich a nie do niego, on ma Bana, napisane jest do "ciebie" tylko dla tego że to pisalem tu pare stron wczesniej w tej formie i mi sie zmieniać nie chciało...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 230 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2