Teraz jest 28 lis 2024, 06:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 wrz 2007, 06:04 

Chciałem tylko zwrócić uwage że chyba ździebko przesadzacie nie wiem czy w waszym rozumowaniu "trzymanie porządku" to zamykanie po kolei wszystkich tematów i wycinanie wszelkich komentarzy, proponuję krok dalej zamknijcie forum dopiero będzie porządek.

NC dziękuję

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 12:11 
Spamer!

ok ... post do skasowania .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 24 wrz 2007, 23:41 przez Blizzard_, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 15:08 

dramich_wwa napisał(a):
nie wiem czy w waszym rozumowaniu "trzymanie porządku" to zamykanie po kolei wszystkich tematów

Tutaj i tak jest lajtowo, dobrze że Piospi (i inni) robią porządek w końcu (zwłaszcza w dziale problemy). Jak takiś cfany dramich to poikaj na forum ppc.pl (:wink: - nie chcę cię urazić boś dorosły chłop), procenty same lecą za głupie pytanie, nie czytanie FAQ, a jak napiszesz adres jakiegoś innego forum konkurencyjnego - zwłaszcza jednego - to hohohooo..... itp. Ogólnie forum nie służy tylko do tego, aby każdy zakładał temat dla swoich problemów - przecież dużo z nich było i trzeba poszukać, to jest jak skarbnica wiedzy - trzeba czasem trochę tych książek przeżucić. Wiem że tematy tutaj często schodzą na OT ale bez przesady z tolerancją dla tego zjawiska.
Przykład debilnego tematu - http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=20890 - ręce odpadają.

Zamierzam tam chamsko odpowiedzieć temu panu z .

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 15:15 

imho moderatorzy podejmuja dobre decyzje w wiekszosci sytuacji.

imo ten temat nic nie wnosi. zadnych konkretnych przykaladow nic...

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 15:52 

Prosze bardzo forum battlefield 2 - 9 kolejnych zamkniętych tematów - zły przykład?
komu to przeszkadza przecież po to jest forum żeby wymieniac poglądy zostało tylko to bo bfcentral.pl umarł.

Możecie być pewni że rynek się sam wyreguluje - dalsza ostra cenzura doprowadzi do śmierci również tego forum (wg mojej opinii), a powinniście być wyjątkowo ostrożni bo seria battlefield się pomału kończy i nie widać następcy...

drobna rada tematy nic nie wnoszące same umierają.
pozdrawiam

Ostatnio edytowano 22 wrz 2007, 15:55 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 15:55 

az sobie poczytalem te twoje 9 tematow... czytales Ty je? czy tylko spojrzales o .. zamkniete to sobie napisze .. ?

na wiekszosc tematow ktore tam sa odpowiedzi juz byly na forum kilka razy.

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 16:03 

ok preśledźmy:

1. post o złotym bardzo ciekawy i jestem pewien że wiele osób chętnie by się na niego wypowiedziało może żeczywiście powinien być w jakichś ogólnym forum ale takiego nie ma.

2.w zasadzie wg mnie można wręcz usunąć

3. ważne - jw

4. pytanie - mi nie przeszkadza takich i tak nie przeglądam

5. Darek się żegna - wg mnie i tak wróci co przeszkadza że ktoś tam napisze cześć w taki temat wchodze tylko raz

6. Większość tak zaczynała - do wywalenia

7. jw chłopak się chce pochwalić żeczywiście miejsce nieodpowiednie

8. temat o mcmt wiem że oficjalnie pokłócony z tym forum co nie zmienia faktu że najlepszy pilot i zamieszczone linki mogą pomóc nowym

ale nie chodzi o to żeby się przerzucać przykładami - chciałem wam powiedzieć że wasza cenzura idzie za daleko wg mnie co z tym zrobicie nie wiem.

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 16:09 

o zlotym to faktycznie zajedwabisty link ;) do zapisow bety crysisa.... ;) ;P

no nie wazne troche racji w tym jest co mowisz.. ale TROCHE....

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 17:25 

Kamikaze napisał(a):
o zlotym to faktycznie zajedwabisty link ;) do zapisow bety crysisa.... ;) ;P

no nie wazne troche racji w tym jest co mowisz.. ale TROCHE....
Zamkniety? Jak dla mnie powinien byc od razu usuniety. Był juz wczesniej temat o becie Crysisa - po co drugi temat, na co robic zamieszanie?

:idea: Moderatorzy robia kawal dobrej roboty. Board BF.pl jest na tyle duzy, ze nie mozna sobie pozwalac na zbedne zasmiecanie tematami, ktore juz sie przewijaly albo nic nie wnosza.

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 19:26 
Moderator forum

Blizzard_ napisał(a):
zgadzam się z Tobą Dramich , jakos nasililo sie to ostatnio jak moderke dostale Kolega Pisopi :x
pozdro :/
P.S. Piospi czasem się opanuj :/ .

No to dobrze panie kolego. Skoro tak strasznie narzekasz na moderowanie, to od tej pory będziesz traktowany dokładnie według regulaminu - usunięte offtopy -- warning. A juz kilka twoich usuwałem, nie dając ostrzeżeń, bo mi się nie chciało wyjaśnień pisać.

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 19:46 

RedStar napisał(a):
Był juz wczesniej temat o becie Crysisa - po co drugi temat, na co robic zamieszanie?

W tym temacie były dywagacje Złotego nad uzależnieniem od komputera, założyli oddzielny temat i przenieśli jego posta. A co do pracy moderatorów to nie mam zastrzeżeń. Tematy ludzi którzy zamiast myśleć odrazu zakładają temat na forum powinny być odrazu kasowane (np. "Dostałem awans, jak moge odblokować bronie??", albo " Jak włączyć unlocki?").

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 21:35 

Ale moze po to ludzie zakladaja takie tez tematy bo nie moga znalezc przez ta wyszukiwarke odpowiedzi ktorych szukaja, ja wielokrotnie korzysztalem z opcij szukaj i wielokrotnie wpisuajc rozne slowa klucze wedlug mnie znajdowalo mi jakies porabane tematy ktore w nijaki sposob odnosily sie do tego czego szukalem.
Po drugie jest duza ilosc ludzi dla ktorych ta gra jest czyms nowym i czuja sie zaguebieni natomaist panowie moderatorzy zachowuja sie jak np panie w sekretarki w dziekanacie studenckim lub panie urzedniczki dla ktorych kazdy nowy petent jest glabem ktorego chca jak najszybciej splawic, a dzieje sie dlatego poniewaz taki petent przychodzi z pytaneim na ktore one znaja odpowiedz i juz udzielaly tej samej odpwiedzi po kilka tysiecy razy i to powoduje wsrod nich irytacje, a dla takiego czlowieka jest to zupelna nowosc i naprawde nie wie od czego zaczac wiec szuka odpowiedzi na swoje pytanei w najprostszy sposob zadajac pytania innym ludziom bo wie ze mzoe natrafic na kogos z doswaidczeniem ktory juz to przezyl. Reasumujac to samo sie dzieje tez wlasnie na forum w tzw. wirtualnym swiecie.

A pzoa tym zgadzam sie z dramichem ze to forum powoli umiera a moderatorzy zamykajac kazdy teamt nowego uzytkownika podcinaja sobie galaz na ktorje siedza poniewaz zniechecaja w ten sposob ludzi do korzystania z tego forum i udzielania sie na nim

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 22:26 

dramich_wwa napisał(a):

Możecie być pewni że rynek się sam wyreguluje - dalsza ostra cenzura doprowadzi do śmierci również tego forum (wg mojej opinii), a powinniście być wyjątkowo ostrożni bo seria battlefield się pomału kończy i nie widać następcy...

drobna rada tematy nic nie wnoszące same umierają.
pozdrawiam

Zgadzam sie. "Starzy" gracze odchodza od bf'a wiec bedzie coraz mnie "powaznych" ( jesli takie wogole sa) topikow a coraz wiecej bedzie prostych i smiesznych dla tych doswiadczonych ( a raczej nie bedzie bo je zamykacie)a to dlatego ,ze wszedzie jest rotacja i tak teraz na miejsce starych przychodza nowi gracze ktorzy beda zasypywac forum banalnymi tematami - zabierzecie im ta mozliwosc przyspieszycie smierc wlasnego forum.

Wogole to mam dla Was rade. Nie wiem na jakiej zasadzie dzialacie czy to jest forum zalozone przez fanow czy moze wspierane przez EA czy jakiegos wydawce ? Jesli przez fanow to zalozyl bym nowe dzialy na forum jak QW:ET czy Crysis. Osobiscie przyzwyczilem sie do tego forum i napewno chetniej bym je odwiedzal nie jakies inne swiezo powstale.

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 23:00 
Moderator forum

Blizzard_ napisał(a):
zgadzam się z Tobą Dramich , jakos nasililo sie to ostatnio jak moderke dostale Kolega Pisopi :x
pozdro :/
P.S. Piospi czasem się opanuj :/ .

izardoBliz - nie cierpię jak ktoś przekręca nicka :roll:

Czy taki post na forum BF2142 (mniej więcej on tak brzmiał):

Cytuj:
Jakiś gosc napisał do PSX Extreme, ze mu się sniło ze wygrał PS2 i kolejnego dnia dostał tą konsolkę.

ma sens ? za takie coś z chęcią dałbym Tobie bana, niestety regulamin mi na to nie zezwala...

wiesz, ostatnio mam na Ciebie oko, piszesz takie bezsensowne posty, że to szok i jeszcze dajesz masę tych oczoj***nych emotek

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 23:17 

Jan_Twardowski napisał(a):
esli przez fanow to zalozyl bym nowe dzialy na forum jak QW:ET czy Crysis.

To by bylo dopiero podcinanie galezi ;) i jestem na 100%, ze nigdy tego nie zrobia(to dobrze :))

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2